Miley Cyrusnak elege van a lesifotósokból
2012. április 12. 14:03
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline |
Ők válalták be ez evvel jár.
2012. április 12. 17:16
Bevállalta, úgyhogy viselje is el! Bár elég régóta kell így élnie, nem csoda, hogy már elege van!
2012. április 12. 18:48
prettyqueen44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 151843 offline |
Ha ennyire zavarja őt a lesifotósok akkor nyugottan menyen csak,sztár még van sok és lessz is. És ha ő ilyeneket hisztériázik ami a sztár világba alapvető dolog akkor nagyon elvan szállva magától a kis Hannah Montana. Ti meg sajnáljátok,pedig minden sztárnak együtt kel ezzel élnie csak a drága Mileykát zavarja ennyire....egyre szánalmasabb vagy Miley. Gratulálok csak igy tovább ez az a z út ami a boldogtalanság felé vezet!!!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. április 13. 14:29
Nataa 12Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒł Mrs.Ackles łƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.28. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 0 Azonosító: 159529 offline |
Sokan ócsárolják már megint Miley-t! Pedig nem csak neki van baja a fotósokkal,ott a cikk alján írják!! És Miley írta,hogy tudja,hogy a sztárság ezzel jár,de ez akkorsem tetszik neki! Nem mindig őt kell hibáztatni! Szerintem titeket is zavarna,ha nem lenne magánéletetek,és ez pedig mindenkinek kijárna! lehet,hogy Miley nem tökéletes,de senki sem az! Úgyhogy már kezd idegesítővé válni,hogy mindig csak őt szídják!Az tény,hogy nem példakép,de ki mondta,hogy ő az akart lenni? Mindenkinek vannak hibái,és azokkal együtt el kell fogadni az embert! Azt viszont igaz,hogy a paparazzik ebből élnek,de azért néha visszafoghatnák magukat!
1 felhasználónak tetszik:
karminite
2012. április 13. 15:08
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline |
Ha híres akart lenni, akkor gondolhatott volna arra, hogy ez mivel jár. Egész életében nem lesz többé 2 szabad perce, amin ne kellene a fotósoktól tartania. Ő már nem egy átlagos lány, gondolnia kellene arra, hogy amit tesz, vagy mond, annak a következményei súlyosabbak, mint ha senki sem ismerné...
2012. április 13. 15:57
fajagirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 5 Azonosító: 153568 offline |
én nagyon sajnálom, és szerintem kicsit szánalmasak azok az emberek, akik csak azért is megkeserítik egy híresség életét. (erre nagyon jó példa a Randiztam egy sztárral. ) Én megértem, hogy kiborul és nincs magán élete se. Elég durva, hogy fellökték az anyját. Szerintem igaza van, és lehet, hogy jó döntés lenne visszamenni Nashville-be, bár én imádom
2012. április 13. 17:55
Kawaii0606visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 297 Csatolások: 406 Azonosító: 139596 offline |
elég idegesítő lehet!!!!!!
2012. április 14. 15:05
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline |
Én teljesen megértem Miley.ót
2012. április 24. 14:58
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
Idézet (coke. @ 2012.04.24. 14:44)
A sztárság ezzel jár, aki nem bírja ezt az egészet, gondolkodjon előbb.
Nem! Nem ezzel jár a sztárság!! Csupán a "lesifotósok" (ismétlen magam, LESIfotósok) már a határokat feszegetik. Aki ezt nem így gondolja, cseréljen a többi sztárral. Egy sztár amiért híres, attól nem kellene azt elviselnie, hogy ne tudja élni az életét a seggbemászó parazitáktól (visszatérek, akkor miért is lesifotósok?!). Nem kéne a sztárokat fellökni, csak messze fotózni őket. Nem ezzel jár a sztárság, hiszen Miley sem azért akart sztár lenni szerintem, hogy ezek 0-24 órába kövesség, hanem, hogy szórakoztassa az embereket. Ő nem tudhatta kezdetekben, hogy hová fognak fajulni ezek a dolgok.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.