A sírás jó dolog
2012. április 07. 19:59
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Engem folyamatosan sírás kerülget ha buburkát, májlit, gagát, minázst vagy szelénkét hallok - ezentúl megfogadom a tippet és kisírom magam rajtuk
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. április 07. 20:03
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Én tini vagyok de egyáltalán nem szoktam sírni, igaz főleg mostanában lett is volna rá okom, de mindig visszafolytom, nem akarom hogy az emberek gyengének lássanak. De azért nagyon néha nálam is eltörik a mécses.
2012. április 07. 20:04
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline |
Nagyon klassz cikk lett^^^
2012. április 07. 20:05
Tetszik ez a cikk, én néha örömből és bánatból is tudok sírni elég érzékeny típus vagyok
2012. április 07. 20:10
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Jó kis cikk.
Hát, mostánban én is ilyen vagyok, minnél idősebb az ember annál több stress van az életében, és ezt könnyen lelehet vezeni a sírással, hiszen nem akarnék bármit meg bántani csupán azért mert rajta vezetem le..
Nem rossz dolog a sírás, de tapasztalatból mondom nekem egy 3-5 perces sírás is haza vág, fáj a szemem orro, fejem és minden bajom lesz, az élethez tartozik és nélküle nem lenne teljes.
Hát, mostánban én is ilyen vagyok, minnél idősebb az ember annál több stress van az életében, és ezt könnyen lelehet vezeni a sírással, hiszen nem akarnék bármit meg bántani csupán azért mert rajta vezetem le..
Nem rossz dolog a sírás, de tapasztalatból mondom nekem egy 3-5 perces sírás is haza vág, fáj a szemem orro, fejem és minden bajom lesz, az élethez tartozik és nélküle nem lenne teljes.
Twilight6
2012. április 07. 20:12
Ez mennyire igaz! Mondjuk én utálok sírni, a 7 év alatt egyetlen egyszer sírtam az iskolában, de azt is csak két osztálytársam látta - a legnormálisabbak - de utána ezerszer jobban éreztem magam.
2012. április 07. 20:14
Tetszik a cikk.
Én nagyon érzékeny típus vagyok, képes vagyok jó dolgokon is kisebb instant sírógörcsöt kapni. Utána tényleg jobb, és felüdültebbnek érzem magam tőle. Viszont a sírástól gyakran fáj a fejem, szóval megpróbálom hanyagolni az életemből.
Én nagyon érzékeny típus vagyok, képes vagyok jó dolgokon is kisebb instant sírógörcsöt kapni. Utána tényleg jobb, és felüdültebbnek érzem magam tőle. Viszont a sírástól gyakran fáj a fejem, szóval megpróbálom hanyagolni az életemből.
Twilight6
2012. április 07. 20:22
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3466 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline |
nagyon jó cikk lett
néha tényleg sokat segít egy kiadós sírás.. eléggé érzékeny típus vagyok, de általában vissza fojtom mert nem szeretem ha sírni látnak az emberek..
néha tényleg sokat segít egy kiadós sírás.. eléggé érzékeny típus vagyok, de általában vissza fojtom mert nem szeretem ha sírni látnak az emberek..
2012. április 07. 20:27
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline |
Nagyon érdekes cikk ! Én nem vagyok az a síros fajta ! Én rám az a bekezdés igaz a cikkből hogy én általában vissza tartom ! Csak akkor állok neki sírni ha nagyon megbánt valaki vagy ha valami nagyon rossz történik velem ! Egyszer amiatt is sírtam mert a barátnőimmel össze vesztem! Én érzékeny típus vagyok ! Ha valaki beszól már magamra veszem ! De nem mindig állok neki sírni!
2012. április 07. 20:30
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
jó lett a cikk! sok dolog van benne ami érdekes...
2012. április 07. 20:32
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline |
Ez igaz, én tudtam, hogy a sírás jót tesz, mégsem nagyon sírok.:\ Olyan fajta vagyok, aki a szomorúságtól egyszerűen nem képes sírni, viszont, amikor ideges vagyok, akkor mindig...de ez olyan másfajta sírás..csak folyik és kész..:'D De nem előny, mert amikor valakivel veszekszem eléggé könnyes fejjel kiabálok ott...szóval igen..ciki :$
2012. április 07. 20:33
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4621 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline |
Ez a cikk nagyon, jó, nem is tudtam, hogy ilyen jó a sírás. Én mindig kimutatom az érzéseimet, és szoktam is sírni, bár inkább az utóbbit csak olyan emberek közt akik közel állnak hozzám, és akikben bízok.
Ui:Bármilyi ér, az első reakcióm a nevetes vagy a sírás. ^^
Ui:Bármilyi ér, az első reakcióm a nevetes vagy a sírás. ^^
2012. április 07. 20:36
Remika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 172008 offline |
nagyon tetszett a cikk:) ma is könnybe lábadt a szemem a meghatottságtól:D nálam a sírás épp csak pár másodpercig tart,komolyan,amikor könnybe lábad a szemem,vhogy abba is hagyom. talán csak magától a sírástól félek,vagy fogalmam sincs,de már vagy 3 éve nem gördült le könnycsepp az arcomról.
2012. április 07. 20:53
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline |
nagyon jó cikk. és ez nagyon is igaz én itthon egyedül a szobámban ki szoktam sírni magamat.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.