A sírás jó dolog
2012. április 09. 11:22
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline |
jó cikk. Én különösen érzékeny vagyok a filmbeli drámákra. Pl. szinte ha szomorú, ha vidám a vége, nekem tök mindegy, akkor is elbőgőm magam. még a Harry Potter 7/2-n is sírtam a moziban
2012. április 09. 14:48
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline |
Én soha, senki előtt nem szégyellem a könnyeimet. Ha úgy érzem sírnom kell, sírok is. Szerintem ez nem a gyengeség jele, csupán az érzelmeink kifejezésének egyfajta módja. Ahogy a cikkben is le van írva, nem csak egyféle sírás létezik. Sírunk meghatottságból, sírunk bánatunkban, sírunk a fájdalomtól is. Természetemből adódóan nálam könnyen eltörik a mécses, de soha nem éreztem azt, hogy ez rossz dolog lenne, vagy hogy depressziós lennék. Ha bánatosak vagyunk egy kiadós sírás mindig jót tesz, valóban jobban tudunk utána gondolkodni, és teljesen másként látjuk a dolgokat. De örömünkben is itathatjuk az egereket, ez velem például elég sokszor előfordul. Eddigi tapasztalatom alapján úgy vettem észre, bár az érzékeny emberek többet sírnak mások számára érthetetlen dolgokon ( film, zene, stb. ), ők hamarabb észreveszik az élet apró csodáit, mint mások, így sokkal boldogabbak is.
Szóval a sírás nem véletlenül lett ,,kitalálva'', nem kell szégyellni a könnyeinket
Szóval a sírás nem véletlenül lett ,,kitalálva'', nem kell szégyellni a könnyeinket
2012. április 09. 15:28
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline |
hmmm.jobban tudunk gondolkodni? Akkor jól kibőgöm magam, mielőtt elkezdem tanulni a kémia tételeket )
2012. április 09. 15:32
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Jaj, élvezet ilyeneket olvasni! Komolyan nagyon érdekes cikk! Én például kifejezetten szeretek sírni, mert tényleg annyira megnyugtatja a testemet, lelkemet. Egyik ismerősöm mondta, hogy a sírás sosem jó, emlékszem, mindig kijavítottam, mondtam is, hogy igen is vannak pozitívumai! Na és tessék! Ezt a remek cikket biztos az orra alá fogom dugni!
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2012. április 09. 20:55
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline |
Jó cikk.
Amúgy én is gyakran sírok...
Amúgy én is gyakran sírok...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.