Igaz, még Britney édesapja kezében van a gyámsági jog, ám a vőlegénye, Jason már a bíróságra is elment tárgyalni ez ügyben, ugyanis ő szeretné az énekesnő felügyeleti jogát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Britney Spears felügyeleti jogáért harcol vőlegénye
2012. április 08. 10:14
szerintem ez hüyeség. inkább az apja legyen a gyámja,mégiscsak 'családtag'. mi van ha a kapcsolatuk zátonyra fut és elszedi britney összes pénzét? csak egy alternatíva.
2012. április 08. 10:21
Hát nem tudom, van egy olyan érzésem hogy a pénz kell neki inkább. Azt nem értem, hogy miért nem lehet megszüntetni a gyámságot?
2012. április 08. 10:43
Ezt nevezem! Erre büszke lehet; apjának v a pasijának kell rá felügyelnie. És ennek engedik nevelni a kölkeiet? Szégyen ez a csaj...
2012. április 08. 10:49
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
miért kell neki gyámság? felnőttember, és már régóta nem csinált semmi hülyeséget..
nem tudom eldönteni hogy a csávó mit akar, a pénzét vagy tényleg szereti-e ez örök kérdés lesz..
nem tudom eldönteni hogy a csávó mit akar, a pénzét vagy tényleg szereti-e ez örök kérdés lesz..
2012. április 08. 10:56
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline |
Nem értem hogy miért kell egy felnőtt nőnek gyámság ...
2012. április 08. 11:20
De Brit-nek még nem biztos hogy ő az igazi.. szerintem hülyeség ez az egész gyámság..
2012. április 08. 11:34
wiky96!
Ennyire nem kéne örülni a más bajának, elég baj az neki hogy nem hagyják szabadon élni, te nem tudom mit tennél a helyében?
Britney előtt le a kalappal hogy így tűri, mert én biztos nem hagynám. Azért a rengeteg pénzért ő dolgozott meg, már itt lenne az ideje hogy saját maga döntsön. Remélem ez csak pletyka és végre szabad lesz. Nem kell neki sem az apja sem Jason felügyelete. Mert mi van ha nem is Jason az igazi?
Britney az elmúlt 4 évben annyi mindent megcsinált már kiadott 2008 óta 2albumot 2 világ körüli turnét, erre nem sokat lettek volna képesek azután amin ő átment. Egyesek visszatérni nem tudnak nem hogy ennyi mindent elérni 4 év alatt. Én csak remélni tudom hogy a következő birói döntés az lesz hogy meg szűnt a felügyeleti jog!!!!!!
Ennyire nem kéne örülni a más bajának, elég baj az neki hogy nem hagyják szabadon élni, te nem tudom mit tennél a helyében?
Britney előtt le a kalappal hogy így tűri, mert én biztos nem hagynám. Azért a rengeteg pénzért ő dolgozott meg, már itt lenne az ideje hogy saját maga döntsön. Remélem ez csak pletyka és végre szabad lesz. Nem kell neki sem az apja sem Jason felügyelete. Mert mi van ha nem is Jason az igazi?
Britney az elmúlt 4 évben annyi mindent megcsinált már kiadott 2008 óta 2albumot 2 világ körüli turnét, erre nem sokat lettek volna képesek azután amin ő átment. Egyesek visszatérni nem tudnak nem hogy ennyi mindent elérni 4 év alatt. Én csak remélni tudom hogy a következő birói döntés az lesz hogy meg szűnt a felügyeleti jog!!!!!!
2012. április 08. 11:50
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
hát...őőő..nem tudom...
2012. április 08. 12:24
Ezt a hapsit is megfojtanám miért nem Britney gyámsága ellen harcol? Ha a helyében lennék én ezt tenném...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.