Harry Stylesnak hiányzik az otthona
2012. április 16. 17:30
Kittike1999 egyetértek , de hátha majd jövöre :')
2012. április 22. 16:50
Annyira sajnálom!Teljesen megértem,ha 17 éves lennék nekem is hiányozna az otthonom főleg ha ilyen messze lennék tőle,meg ha nem látnám a szüleimet,uncsitesóimat,barátaimat!MEGŐRÜLNÉK!!!!
2012. április 23. 14:16
ez akárkivel megesik:)♥ és sajnálom is:( de a fiúk biztos vigasztalják:)
2012. június 05. 17:32
HarryStylesSuperFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 133 Csatolások: 3 Azonosító: 176692 offline |
Szegény. :/ Én egy napot sem bírok ki anyuméktól távol. Megértem, de abban biztos vagy, hogy Louis megvigasztalja.
2012. június 21. 18:41
Erika26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 178021 offline |
Szegény de sajnálom nekem is hiányzik az othonom ha csak egy nyáron megyek el nyaralni hát akkor ha ő meg elmegy hónapokra Szegénykém de olyan aranyos és ezért szeretem <3
2012. június 29. 01:11
Amy..visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 395 Csatolások: 0 Azonosító: 178850 offline |
Szegénykém, ennyi ideig nehéz lehet távol lenni a megszokott környezettől, barátok, család.. én is sokszor mikor nem látom az anyukámat, mit meg nem adnék egy nagy ölelésért, pedig én esetleg csak 1 hétig nem látom, de már csak napok alatt is tud minden hiányozni..
2012. augusztus 23. 19:20
L.Evuss..új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 175540 offline |
Na basszus....Kérlek ne égesd magad barátosném:DD
Nagyon sajnálom szegénykét!:G:G:G piff ezt nem is írtam le OK?!
Na tehát ki a f*szomat érdekel hogy HS-nek mi hiányzik és mi nem?? nkm is hiányzik sok minden még sem mondom el egy riportba osztom meg fb-n és írom ki twitterre. És még..HS 18 éves és még ilyen kis "anyuci kisfiúja" módon viselkedik?!:G ezért nem fogom megunni soha Harry Stylest!Ł
Ja és neked ott igen küldöm a sok puszit(K)ŁŁ
Nagyon sajnálom szegénykét!:G:G:G piff ezt nem is írtam le OK?!
Na tehát ki a f*szomat érdekel hogy HS-nek mi hiányzik és mi nem?? nkm is hiányzik sok minden még sem mondom el egy riportba osztom meg fb-n és írom ki twitterre. És még..HS 18 éves és még ilyen kis "anyuci kisfiúja" módon viselkedik?!:G ezért nem fogom megunni soha Harry Stylest!Ł
Ja és neked ott igen küldöm a sok puszit(K)ŁŁ
2012. augusztus 23. 21:55
Amy..visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 395 Csatolások: 0 Azonosító: 178850 offline |
b... L.Evuss.
majd 5 év mulva, amikor 18 éves leszel..elbeszélgetünk az élet nagy és kis dolgairól.. ha téged nem érdekelne..akkor nem itt irogatnál szivem.. 1.nem vagy ahoz hires, h riportban szerepelj 2. nincs facebook-od 3.nincs twittered .. egyáltalán nem viselkedik anyuci kisfiúja ként..csak neki is van szive..és hiányoznak a szerettei.. de b...... már megint felb*sztad az agyamat.. szarlakle te hólye g*ci :|(L)
majd 5 év mulva, amikor 18 éves leszel..elbeszélgetünk az élet nagy és kis dolgairól.. ha téged nem érdekelne..akkor nem itt irogatnál szivem.. 1.nem vagy ahoz hires, h riportban szerepelj 2. nincs facebook-od 3.nincs twittered .. egyáltalán nem viselkedik anyuci kisfiúja ként..csak neki is van szive..és hiányoznak a szerettei.. de b...... már megint felb*sztad az agyamat.. szarlakle te hólye g*ci :|(L)
2012. augusztus 23. 21:59
L.Evuss..új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 175540 offline |
imádlak;P
és most itt szakadok:G:G
1, még nem vgayok de leszek
2, minek lenne?!öö.
3, van másnak ; ) és tudnék csinálni ha annyira karnék.
Nem igaz mert nagyon is anyuci kisfiaként viselkedik..nem láttad az Olimpián is mellette ült:G?
Ui.: reméelm tudod hogy imádom felbaszni az agyad(K)ŁŁ
és most itt szakadok:G:G
1, még nem vgayok de leszek
2, minek lenne?!öö.
3, van másnak ; ) és tudnék csinálni ha annyira karnék.
Nem igaz mert nagyon is anyuci kisfiaként viselkedik..nem láttad az Olimpián is mellette ült:G?
Ui.: reméelm tudod hogy imádom felbaszni az agyad(K)ŁŁ
2012. augusztus 23. 22:03
Amy..visszatérő vendég |
b*.. hát hol máshol ülne b*szki?!?! ha egyszer ott van a acsaládja had óljön már az anyja mellett..főleg h olyan ritkán látja..de ne aggódj változni fog még a véleményed..csak jöjjön el az az idő.. 5 ÉV MULVA 2017.08.23-án visszatérünk erre..eskü.....
Ui.: " O " (L)
Ui.: " O " (L)
2012. augusztus 23. 22:06
L.Evuss..új tag |
Hát de akkor is..Niall nem ott ült...csk Harry ült ott mert ő "anyuci pici fia"c:
és oksa..én benne vgayok: D
Ui.: Kapdbe!(K) meg ezt nem itt kéne...folytassuk nem tudom hol ; )
és oksa..én benne vgayok: D
Ui.: Kapdbe!(K) meg ezt nem itt kéne...folytassuk nem tudom hol ; )
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.