Zac Efron a nadrágjába nyúlt
2012. április 09. 16:28
Jujj legalább méshol intézhette volna el ezt nem edig a teraszon....
2012. április 09. 16:29
Ezek a hülye paparazzók mindig a leggázabb pillanatoknál tudnak jelen lenni...-.-"""
2012. április 09. 16:29
csoda, hogy a WC-re nem mennek utána... bár ki tudja..?!
2012. április 09. 16:31
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
na ezt már nem magyarázza ki
kicsit komolyabbra fordítva a szót,mostanában egyre szimpatikusabb Zac,ez az eset pedig srácok körében mindennapos.hiszen melyik pasi nem ellenőri,hogy minden rendben van-e odalenn?
a felsőteste pedig nem is rossz...álmomban nem gondoltam volna,hogy egyszer majd tetszeni fog az,amit látok belőle póló nélkül..
kicsit komolyabbra fordítva a szót,mostanában egyre szimpatikusabb Zac,ez az eset pedig srácok körében mindennapos.hiszen melyik pasi nem ellenőri,hogy minden rendben van-e odalenn?
a felsőteste pedig nem is rossz...álmomban nem gondoltam volna,hogy egyszer majd tetszeni fog az,amit látok belőle póló nélkül..
2 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Pandus
2012. április 09. 16:40
Addisonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 134347 offline |
sosem néztem meg egyik hsmet sem, de Zacet jópasinak tartom.d jól néz ki nagyon..*.* viszont azt kicsit sajnálom, hogy volt rajta nadrág..://^^"
khmm..D viccet félretéve..^^" a paparazzoknak nem mindegy, mit csinál odalent?!xdd ha már híres, és folyamatosan kattognak körülötte a kamerák, azt hittem, legalább az ilyen jellegű magánügyeit meghagyják neki.. hát, tévedtem.
khmm..D viccet félretéve..^^" a paparazzoknak nem mindegy, mit csinál odalent?!xdd ha már híres, és folyamatosan kattognak körülötte a kamerák, azt hittem, legalább az ilyen jellegű magánügyeit meghagyják neki.. hát, tévedtem.
2012. április 09. 16:42
JuanMiguelMarichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 144531 offline |
ahhwwww.. ) <3 BIG BIG LIKE!!!
2012. április 09. 16:45
Istenem , szegénykém ! Kiváncsi vagyok mit reagál majd ! Mindenesetre én nem bánom , jól jött nekem ez a kis kép xD
2012. április 09. 16:47
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1191 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline |
inkább az a botrány, hogy ezt egy botrányként állítják be....
2012. április 09. 16:54
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline |
jajjj Istenem, kit érdekel, naponta több ezer pasi kotorászik a gatyájában...nagy dolog
2012. április 09. 16:57
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Hát,rendesen rosszra gondoltam :'D
Köszönöm Zac,hogy előhoztad belőlem a perverzséget XD
Köszönöm Zac,hogy előhoztad belőlem a perverzséget XD
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.