Zombivá változtatja a gyermekeket a technika
2012. április 09. 16:09
én is úgy 8 körül el tudok aludni, de azért sokat szoktam gépezni ...ezért úgy fél 10 körül fekszemle, és fél 6-kor kelek...meg lehet szokni...
meg azt is,l hogy az ember ne gépezzen napokig
meg azt is,l hogy az ember ne gépezzen napokig
2012. április 09. 16:14
Én is sokáig ébren vagyok és korán kelek, de én éjszaka szoktam tanulni.
2012. április 09. 16:29
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline |
Én már csak azért sem tudok elszakadni a számítógéptől, mert az iskola is ideköt. A házi feladat is az iskola egyik aloldalán érhető el, onnan tölthetjük le, tanulhatjuk meg és küldhetjük el. Ami azt illeti, én nem a számítógép miatt alszom hétköznap 3-4 órát, hanem azért mert annyit kell tanulnom, hogy ennyi időm marad rá. Hétvégén vagy szünetekben, ha itthon vagyok természetesen gyakran lógok a gépen, de nem ennek a használata tesz zombivá, hanem a tanulás. Aki pedig éjjel is képes idióta konzolokat, játékokat bütykölni, az magára vessen. Nyilván az ott "tanult" dolgokra hatalmas szüksége lesz majd a való életben tett lépéseinél
2012. április 09. 16:33
bármikor tudok aludni. 10 után már használhatatlan vagyok.. de hétvége is max 11.00 vagy 11.30...
2012. április 09. 16:36
Zazavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 398 Csatolások: 0 Azonosító: 165345 offline |
Én általában hétköznap kb 22:30 körül fekszem le aludni de csak kb 23:30-kor tudok elaludni és reggel 06:30-kor kelek. Hétvégén néha éjfélkor fekszem le és 10:15 kor kelek vagy 22:30 kor lefekszem aludni és reggel 8:45-kor kelek vagy azelött de általában fáradt vagyok és este tv-zek
2012. április 09. 16:37
Vivyy22~کŧụьь๑гŋ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 2028 Csatolások: 143 Azonosító: 169884 offline |
Én már nem is emlékszem,hogy mikor aludtam el utoljára 9 óra előtt.....
Én ha fent vagyok neten,akkor irány a Starity,Facebook,Youtube,de ezeken órákig el tudok lenni.
Igazából én napi 6-7 órát alszom,ami szerintem az én koromban (12-14)
ideális...
Én ha fent vagyok neten,akkor irány a Starity,Facebook,Youtube,de ezeken órákig el tudok lenni.
Igazából én napi 6-7 órát alszom,ami szerintem az én koromban (12-14)
ideális...
2012. április 09. 16:39
ha suliidő van már 9-10 körül az ágyban vagyok ! Szóval az nem para ! Hétvégenként meg 11 fele , de reggel 9-kor kelek .
2012. április 09. 16:47
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline |
Újabban annyira lefáraszt a suli, hogy mindennap 22.00-kor megyek aludni. Régebben sosem bírtam elaludni, pedig akkor kevesebbet gépeztem... Ilyenkor az olvasás, meleg mézes tej szokott segíteni, vagy a hársfa/citromfű tea, de ezeket még 7 körül szoktam meginni. Persze volt, hogy én is éjfélekig gépeztem, de azért van annyi eszem, hogy ezt ne hétköznap csináljam, mert nem akarok másnapra zombi lenni... Minden az időbeosztáson múlik. Ha hazajössz, megírod a házit, talán tanulsz is, utána azt csinálsz, amit akarsz. Van, hogy ilyenkor egész késő délutántól 9-10-ig gépezek, aztán fürdés, tv, olvasás, stb. De ezek helyett még mindig jobb ha találkozunk a barátainkkal. Persze ezt többnyire én sem tartom be Pedig kellene, mert a "napi 25 óra kockulás" hát- és fejfájást okoz, arról nem beszélve, hogy a szemünket is roncsolja, és olyat is hallottam, hogy az a mód, ahogy nézni kell a képernyőt, összezavarja az agyféltekéket, vagy mi, és nehezebben fog menni a tanulás, és a koncentrálás. Szóval mindent csak mértékkel...
2012. április 09. 16:50
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
istent megáldva, én nem tartozok az ilyenek közé, iskola időben max fél 10-ig vagyok fent, mert nagyon lefáraszt a suli, és még utána a tanulás szinte padló. és én nem is ezért alszok rosszul hanem sajnos most rossz az ágyam, ő a bűnös. : )
2012. április 09. 16:52
JuanMiguelMarichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 144531 offline |
én max fél 12-ig vagyok fent éjszakánként!
2012. április 09. 16:54
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
suli időben már tizkor kidobom a taccsot olyan fárad vagyok,hétvégén 11 körül szoktam lefeküdni,mert ilyenkor kijön rajtam a heti fáradság.Jah este max 10-ig szoktam gépezni
2012. április 09. 16:57
én kb annyit alszom mint egy kisbaba
ha elfáradok,ha nem, 12 órát aludnom kell, különben nem bírom a napot. kivétel ha iszom kávét, de akkor nem bírok éjfélig elaludni, ergo fáradt leszek, vagyis többet árt mint használ.
számomra megdöbbentő,hogy van aki hajnali 4-ig fennt van !!!JÁTÉK!!! miatt. az én baráti körömben is van olyan,aki délután alszik, és 1-ig fennt van , de ő nem a gépmánia,hanem egyéb okok miatt. fel nem tudom fogni, hogy képes valaki ennyire belehabarodni egy játékba, vagy a youtube-ba.
ha elfáradok,ha nem, 12 órát aludnom kell, különben nem bírom a napot. kivétel ha iszom kávét, de akkor nem bírok éjfélig elaludni, ergo fáradt leszek, vagyis többet árt mint használ.
számomra megdöbbentő,hogy van aki hajnali 4-ig fennt van !!!JÁTÉK!!! miatt. az én baráti körömben is van olyan,aki délután alszik, és 1-ig fennt van , de ő nem a gépmánia,hanem egyéb okok miatt. fel nem tudom fogni, hogy képes valaki ennyire belehabarodni egy játékba, vagy a youtube-ba.
2012. április 09. 17:02
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline |
én 9-kor már nagyon fáradt vagyok aludni akarok és eszembe se jut gépezni vagy hasonlókat csinálni...
2012. április 09. 17:08
Simoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 172925 offline |
Hétvégén, vagy szünetek alatt én is sokáig gépezem, mert egyszerűen nem tudok aludni. Hétköznap lefáraszt a suli, meg minden más, úgyh akkor 10-11 körül elmegyek aludni, néha fent maradok éjfélig, de nem szoktam megkockáztatni. (mivel reggelente alig tudok kivergődni az ágyból, ezért ha a szüleim felébrednek, és meglátják,h még 11-12 után is nyomom a gépet elküldenek 1 melegebb éghajlatra, de van h el is veszik a gépemet. )
2012. április 09. 17:23
Én általában este 10 körül szoktam elaludni, és gyorsan el is alszok, edzések után hullafáradt szoktam lenni, hétvégente van hogy hajnalig filmet nézek vagy gépezek, de akkor 10 előtt nem kelek fel
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.