Miley Cyrus nem húzott bugyit, és ezt egy lesifotós meg is örökítette, méghozzá egy elég kínos szögből.
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
Miley Cyrust bugyi nélkül kapták lencsevégre (18+)
2012. április 11. 09:11
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2167 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline |
én mind nézem de nem látom
2012. április 11. 09:14
bubo85<3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.13. Hozzászólás: 2413 Csatolások: 0 Azonosító: 60728 offline |
Biztos melege volt
2 felhasználónak tetszik:
Kirilla,
Minimanó94
2012. április 11. 09:30
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Aha, és most itt látni kéne valamit..?
Amúgy manapság már akkora "butyikat" hord a csajok többdsége, ami akkor se nagyon látszik, ha rajtuk van (kérdem én, akkor minek kell hordani, illetve mi a funkciója), szóval simán lehet, hogy egy tanga van rajta.
Unom már ezeket a villantós cikkeket. Nem lehetne őket kitiltani a portálról?
Amúgy manapság már akkora "butyikat" hord a csajok többdsége, ami akkor se nagyon látszik, ha rajtuk van (kérdem én, akkor minek kell hordani, illetve mi a funkciója), szóval simán lehet, hogy egy tanga van rajta.
2012. április 11. 09:56
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline |
Ó... Egy óvatlan pillanatban megesik az ilyen. Amúgy azon a képen nem látszik semmi.
2012. április 11. 10:29
Először én sem láttam semmit, de közelebb hajoltam és...Hát, megesik az ilyesmi
2012. április 11. 10:43
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
ez undoritó,hogy birja ki bugyi nélkül,én mennék ki az utcára bugyi nékül
2012. április 11. 10:45
hát ha ez villantás akkor súlyos fogalom zavarban szenvedtek. Avillantás az az ha valaki szánt szándékkal mutat olyat ami egyébként nem látszik. Ezt egy lesifotós vette észre "lopta el" ez nem villantás.Egyébként meg semmi nem látszil...nem tudom minek a 18 éves korhatár.Lehet akár a bőre redőnye is....áááá.....na mindegy.
2012. április 11. 10:53
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
És még csodálkozik,hogy nem kattanak le róla az emberek? Istenem...olyan felltűnési viszketetsége van ennek a csajnak,hogy az nem emberi!De nem is ez a szörnyű...elnézést a rajongóktól,de szerintem amit ez a nő csinál az már szánalmas,hogy nem a karrierjét,hanem a botrányai listáját bővítí.És ami még rosszabb,hogy direkt.Egy ilyen rövid ruhába 1 a millióhóz,hogy nem csúszikfel egy kicsit,dehát gondolom ezt a kisasszony nagyon jól tudta.Mennyibe került volna reggel (vagy alapvetően) felvenni egy alsóneműt? Fogadok most a rajongócskák megint majd sírnak-rírnak,hogy 'szegény májli'-t nem hagyják békén,hát szegény májli tesz róla,hogy akkoris róla írjanak a címlapok amikor már a nép a neve láttán is fallnak rohan... Most komolyan; itt nem lehet 'csak' ezeket a lesifotósokat hibáztatni,tény idegesítő/rámenős emeberek,de az is tény valamiért Miley az egyik akit legtöbbször lépten-nyomon követnek...Kicsit meghúzná magát,lezajlana még aza egy filme (elvégre zenéje felől nem igen hallunk) az emberek azt is elfelejtenék,hogy létezik
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Black Hearth2
2012. április 11. 11:05
Ez nagyon hülyeség..Kit érdekel? Engem nem érdekel a villantos hülyeség..a Sztároknak is van magán életük nem? Ez hülyeség..
2012. április 11. 11:08
Úristeeen ez már durva ...
de olyan nyomik ezek a fotósok ...
szeretik a sztárokat lejáratni szánalmas
de olyan nyomik ezek a fotósok ...
szeretik a sztárokat lejáratni szánalmas
2012. április 11. 11:37
Komolyan mondom kezd elegem lenni abból,hogy folyton Miley-t bántják!
Nincs jobb dolga a lesi fotósoknak?
Sajnálom Miley-t nagyon!
Nincs jobb dolga a lesi fotósoknak?
Sajnálom Miley-t nagyon!
2012. április 11. 11:40
És még csodálkozik,hogy nem kattanak le róla az emberek? Istenem...olyan felltűnési viszketetsége van ennek a csajnak,hogy az nem emberi!De nem is ez a szörnyű...elnézést a rajongóktól,de szerintem amit ez a nő csinál az már szánalmas,hogy nem a karrierjét,hanem a botrányai listáját bővítí.És ami még rosszabb,hogy direkt.Egy ilyen rövid ruhába 1 a millióhóz,hogy nem csúszikfel egy kicsit,dehát gondolom ezt a kisasszony nagyon jól tudta.Mennyibe került volna reggel (vagy alapvetően) felvenni egy alsóneműt? Fogadok most a rajongócskák megint majd sírnak-rírnak,hogy 'szegény májli'-t nem hagyják békén,hát szegény májli tesz róla,hogy akkoris róla írjanak a címlapok amikor már a nép a neve láttán is fallnak rohan... Most komolyan; itt nem lehet 'csak' ezeket a lesifotósokat hibáztatni,tény idegesítő/rámenős emeberek,de az is tény valamiért Miley az egyik akit legtöbbször lépten-nyomon követnek...Kicsit meghúzná magát,lezajlana még aza egy filme (elvégre zenéje felől nem igen hallunk) az emberek azt i
Forrás: http://starity.hu/magazin/26464-miley-cyrust-bugyi-nelkul-kaptak-lencsevegre/#comment#ixzz1rTyM5mlx
Kedves Misao!
Fogd vissza magadat,oké?
lehet,hoggy te nem rajongsz Miley-ért túlzottan,de vannak,akik szeretik!
És nem hiszem,hogy te túlzottan örülnél neki,ha valaki Taylor Swift-et bántani úgy,ahogy te most Miley-t!
Forrás: http://starity.hu/magazin/26464-miley-cyrust-bugyi-nelkul-kaptak-lencsevegre/#comment#ixzz1rTyM5mlx
Kedves Misao!
Fogd vissza magadat,oké?
lehet,hoggy te nem rajongsz Miley-ért túlzottan,de vannak,akik szeretik!
És nem hiszem,hogy te túlzottan örülnél neki,ha valaki Taylor Swift-et bántani úgy,ahogy te most Miley-t!
2012. április 11. 11:56
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.04.11. 09:30)
Aha, és most itt látni kéne valamit..?
Pont ugyanez jutott nekem is eszembe.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.