Starity

Miley Cyrust bugyi nélkül kapták lencsevégre (18+)

15 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 14. 02:27 #201
Tilas
Tilas
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.02.16.
Hozzászólás: 40
Csatolások: 0
Azonosító: 145604
Offline offline
symor:

Amit a tanulásról írtam, az számodra pont követendő példa lenne. Bár nem ismerlek, és nem tudom hány éves vagy, de a hozzászólásaidból egyértelműen érezhető, hogy 13 maximum 14 éves lehetsz. Ezzel nem is lenne gond, ha az iskolára is legalább annyira koncentrálnál, mint erre az oldalra. Mondanám, hogy nem vagy agyilag a toppon, ha szerinted ez normális, de ez már tény. A kérdéses, már csak az, hogy minek jössz azzal, hogy van barátnőd, miközben erre kicsi az esély. Egyetlen jóérzésű férfi sem tárná ki, hogy a barátnője szokott-e bugyit viselni, vagy sem. Nem attól leszel férfi, hogy lóg valami a lábaid között, hanem attól, hogy tiszteletben tartod a nőket.

Továbbá te jobban tudod, hogy Holly Keller mire gondolt? Szép is lenne XD Kérlek ne nevettess XD Elhiheted jobban ismerem, mint te tongue.gif

Akkor ott van még két dolog, melyek közül előre venném, a szakadás-szakítás félreértelmezésedet. Én azt írtam hogy SZAKADÁS, nem pedig hogy SZAKÍTÁS. Attól, hogy rosszul húzod fel, még nem fog veled a párod szakítani, de eléggé valószínű, hogy a gumi kiszakad, de alapból egy kis logika. Miért hagyna valaki el, ha rosszul rakod fel? Nem valószínűbb, hogy kiszakad tőle? Tudom, ne kérjek olyat ami lehetetlen, és már megtanultam azt is, hogy a logika is a számodra ismeretlen fogalmak között van.

A végére hagytam azt, amivel talán több embert is megbánthattam. Tény, nem szándékos volt, mert nem áll szándékomban olyat megbántani, aki azt nem érdemli meg. Ez pedig az, hogy a tulajdonneveket nagybetűvel kell írni. Tudom, hogy ez csak nick, és tudom, hogy nem kell, hogy megfeleljen a helyesírási szabályoknak, és engem ez nem is szokott zavarni, de ha te annyira okos vagy, mint ahogy azt te előadod, akkor veled kivételezek, és tőled elvárnám, mivel attól hogy nick, még téged azonosít, szóval tulajdonnév. Szóval azt, ami neked lett írva, kérlek ne írogasd másoknak, mert nem elég, hogy gyerekes, és arra utal, hogy már nem jut semmi az eszedbe, ami persze nem meglepő, de persze szánalmas is, mert más tollával ékeskedsz (még ha az nem is toll, de még csak nem is ékes).

Szóval egy szó mint száz, a tanulásra koncentrálj, hogy megfelelő vitapartner lehess, és ne azon kelljen görcsölnöm, hogy hogyan butítsam le a mondandómat annyira, hogy te is megértsd. Ahogy Lenin is mondta, "Учиться, учиться и учиться". Hogy te is megértsd, "Tanulni, tanulni és tanulni". Nem véletlenül vannak az iskolák, hanem hogy ne hü**ék mászkáljanak az utcán, akiknek az a legfőbb vágyuk, hogy bugyi nélkül lehessenek. Ha annyira akar, akkor lehet otthon bugyi nélkül, de az a saját magánszférája. Mint már korábban is írtam, mindennek megvan a saját, helye, és ideje. A bugyi nélkül való létnek, pedig otthon van a helye. Ha ezt nem tudod megérteni, akkor keress egy jó pszichomókust, mert akkor lehet, hogy van némi problémád wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Holly Keller
2012. április 14. 04:23 #202
symor
symor
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.05.23.
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Offline offline
judy91:
Tényleg nem figyelsz: NEm én kötöttem beléd, hanem tilas belém, hogy az kisbetűs, te erre írtad, hogy más is észreveszi a helyesírást én meg azt, hogy ennek alapján tilas szerint te is rosszul írod a nickneved.
Olvasd már el miről beszélek mielőtt kombinálsz, KÉRLEK!

Te hoztad fel, hogy a barátnőm, majd bugyi nélkül ül moziba és valaki akkor egyből oda is nyúl neki - ezt nem én írtam. Erre viszont rákérdeztem miféle pornóvilágban élsz? Basszus, hányszor írja le az ember ugyanazt mire eljut hozzád, bár tudom te a szöveg mögé látsz, nem olvasod.

Mióta vannak ilyen öltözködési előírások világszerte és mi az Istenért szabod meg, hogy bárkinek mit kéne viselnie? KI a franc vagy, hogy meghatározd a magad véleménye alapján? Egy 5 éve gyerek számára maximum ott alapvető, ahol erre ránevelték, de van néhány hely (számtalan), ahol nem hogy alapvető (tudom te megint csak a vén Európa normáiról beszélsz ismét).

Attól még hogy sztár valaki nem a tulajdonod, a rajongói tulajdona sem, sem tanítója, sem egy istenség. Ember aki azt vesz fel amit akar, vagy amit épp nem akar. Mint írtam biztos van néhány holmid amiért téged is megszólnának egyes helyeken. Cyrus valóban hibázott, hogy óvatlanul kiderült róla a dolog, de ez akkor sem egy minden normát áthágó dolog. Nem tragikus, társadalomromboló tett és nem következik egyből máris erkölcstelenség is.

Mi lenne, ha tényleg inkább tartalmasabb dolgokkal töltenéd fel az életed, minthogy próbálsz helyretenni papolva, ráadásul úgy, hogy el sem olvasod rendesen ami már elhangzott.

Én ha jól tudom még nem nagyon állapítottam meg milyen vagy, csak arra céloztam nem egészen gondolkodsz jól a dologról szarkasztikusan, de ha más ostobázni kezdünk:
Igen, nekem is feltűnt, hogy nem vagy egészen kerek tongue.gif
2012. április 14. 04:38 #203
symor
symor
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.05.23.
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Offline offline
Holly Keller a soraid:
"Ezért is van az, hogy anyuka a 13 éves kislányát már az ötödik abortuszra viszi, ugyanis ezt látja, ezt hallja. "Kislányom, nem baj, ha nem veszel fel bugyit, mielőtt elmész a barátaiddal moziba!"

Ebből olvastam ki, hogy szerinted, aki nem vesz bugyit az rögtön már a teherbeesést kockáztatja. Másrészt az abortuszt teherbeesés előzi meg, úgyhogy talán mégis kicsit lefedted a témát, vagy csak az óráidban még nem tartasz itt.

Egyébként örülök, hogy a biológiát választottad, a bölcsészképzőn nagy bajban lennél biggrin.gif

Tényleg igazad van egyébként és ebben én tévedtem, a hosszú kommentek átka, hogy ezért meg kell követnem tilast. Nem azt a baromságot írta, hogy fordítva veszik fel a gumit, ami szakításhoz vezet, hanem azt, hogy rosszul veszik fel és szakadáshoz vezet. Bocs tilas!

Bár gondolom ez is inkább amolyan summás megállapítás és kicsit lekezelő a "mai fiatalokról". Tehát nem hülyeség, csupán rosszindulatú feltételezés. A nap is szebben süt biggrin.gif

Szerintem is hagyjuk egymást, nem mintha nem te szólítottál volna meg először, azzal, hogy idéztél. És tényleg, azt lefogadom, hogy súlyosabb vagy, sokkal súlyosabb...
2012. április 14. 04:57 #204
symor
symor
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.05.23.
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Offline offline
tilas:

mármint szerinted én csak szexelek állandóan és azon jár az eszem mindig, ahelyett, hogy tanulnék? ezt kéne megfogadnom tőled, mert én ilyen vagyok. mióta itt összebarátkoztunk tényleg jól kiismertél öregem biggrin.gif

nos lebuktam, tényleg nincs, ezt alaposan kikövetkeztetted, azt hiszem abból, hogy ilyen jóérzésű vagy és agyilag is annyira, de annyira sokkal rendben mint én. te kis okos, TE...

szóval te meg holly kispajtások vagytok, remek, akkor megnyugodtam, nem külön-külön akadtam hülyeségeket beszélő emberekbe csak az egyik jött erősítésnek a másik után, ettől kicsit megnyugodtam XD XD XD

a szakadás szakítás témában már írtam.

ember, ha már szerinted is hülyeség volt számon kérned a nicknevem írását legalább had terjeszthessem milyen okosan nyitottál a velem kapcsolatos mondanivalódban. hátha jellemzi ez kicsit a további hozzáfűznivalódat is biggrin.gif

megfelelő vitapartner, már megint rágörcsölsz arra, hogy valami okosat és magasröptüt írj, fitogtatod az orosz tudásodat (vagy csak azt, hogy megtaláltad a google fordítót) és megint csak azt próbálod bizonygatni mennyire kompetensebb, felnőttebb vagy vitatkozni egy témában mint mondjuk én. hát ehhez csak gratulálhatok, szép kerek egód lehet, pláne, hogy a prédikáció és a vita közötti különbséget sem ismeri fel biggrin.gif

és megint csak ez az ökörség merül fel, hogy szerinted más emberek viseletének, nem viseletének hol a helye. mi közöd hozzá? miért akarod megmondani? nem értem miért érzel görcsös kényszert, hogy beolvasd szerinted mi a helyes és mi nem az?

hiába nagy az egód, ha akkora kisebbrendűségi komplexus is gyötör, hogy itt kiabálod ki kommentben és próbálod oktatni az eltévelyedett "mai fiatalokat".
Öreg, tényleg egészségesebb lenne, ha magaddal foglalkoznál többet!
2012. április 14. 10:37 #205
ladygagafun
ladygagafun
 
Státuszwho cares?
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.11.
Hozzászólás: 660
Csatolások: 0
Azonosító: 143079
Offline offline
Szerintetek ki tartja be a korhatárt? Mert szerintem ugyan senki. Amúgy meg... nem érdekel.
2012. április 14. 12:20 #206
Tilas
Tilas
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.02.16.
Hozzászólás: 40
Csatolások: 0
Azonosító: 145604
Offline offline
symor:

Kérlek legyen már agyad. Holly Keller azért írta az abortuszos dolgot, mert ha valaki bugyi nélkül megy el otthonról, az nem piros pacsizni akar, hanem du**i. Ehhez, pedig hozzáfűződik az, amit az óvszer használatáról, és úgy kollektívan a védekezésről írtam.

A nickeddel kapcsolatban, szerintem leírtam azt, hogy nem lenne vele bajom, de veled KIVÉTELEZEK, ha már ennyire okosnak hiszed magad, miközben maximum 14 éves lehetsz. A koroddal szintén nem lenne gond, ha tényleg a tanulásra koncentrálnál. Egyáltalán tudod ki volt Lenin? Ne akarj okosnak látszani, miközben az IQ-d vetekszik egy marék pillangóéval. Képzeld, tudom mi a különbség, a térítés, és a vita között. Tény, nem vitatkozunk, mivel azt csak értelmes emberekkel lehet, és te nem vagy köztük. Viszont nem is akarok téríteni sem, mivel szintúgy, csak azt lehet meggyőzni valamiről, akinek van legalább egy kevés intelligenciája. Ez pedig, még mindig nem te vagy. Ha lenne valami a kis fejedben, akkor már leesett volna, hogy ha többen is mondják, akkor lehet valami kis igazság benne, és lehet hogy te gondolod rosszul, de persze te, ennek ellenére is ragaszkodsz hozzá, mint kisgyermek, a régi, törött játékához. A világról, fogalmad sincs, leírsz kitalált dolgokat (tudod, ami nem igaz), és próbálod azt mutatni, hogy mennyire érett, és okos vagy. Ha az lennél, akkor legalább megpróbálnád értelmezni azt, amit írnak neked, és nem olyanra válaszolnál, ami lényegében ott sincs, vagy csak a leírt gondolatvitel fele.

Honnan gondolod, hogy Holly Kellernek bármi köze is van ahhoz, hogy ráakadtam erre a cikkre? Elárulom semmi. Annak, hogy mi ismerjük egymást, és hogy milyen kapcsolat van közöttünk, semmi köze egy fórumhoz, csak szerettem volna, ha megérted, hogy nem értem félre azt, amit ő ír, mert sokkal jobban ismerem, mint te. Tudod, hogy kerültem ide? Elárulom! Nézelődtem, és rátaláltam erre, aztán pedig gondoltam elolvasom a hozzászólásokat is, de aztán megláttam, hogy mekkora hülyeségeket írsz, és hogy azt, amit ő rendesen megfogalmaz, és leír, te félreértelmezed, és teljesen másra válaszolsz, valamint olykor csak a mondat felére. Ha válaszolni akarsz, akkor egy egész gondolatvitelre válaszolj, mert különben a fele kimaradhat, és az egésznek már más akkor az értelme.

Végszóként. Nem írtam hülyeséget, a nickel kapcsolatban, mivel én, csak veled kivételezek. Ezt is csak azért teszem, mert okosnak hiszed magad, és közben akkora baro***gokat írsz, hogy ezzel már embert lehet ölni. Kíváncsi vagyok, ha levelet írnál, abban is ilyen hosszan, és káromkodásokat mellőzve írnál? Kötve hiszem. Valószínűleg nem hanyagolnád, a magyar nyelv szép színességében rejlő káromkodást, és legalább húszféleképpen küldenél el melegebb éghajlatra, valamint leírnád azt is, hogy asszociációd szerint, az anyám miből él.
Ha van eszed, akkor megfogadod azt, amit Lenin bácsi mondott, és most elhallgatsz, még mielőtt tovább alázod magad azzal a sok süketséggel, amit írsz.

Csak hogy tudd, elég könnyű kikövetkeztetni, hogy mennyi idős lehetsz. Nem a kisujjamból jött, hanem onnan, hogy az "öreg" és egyéb szavak amiket használsz, elárulják, hogy olyan 14-15 éves lehetsz.

Részemről a vita, itt lezárva.

Ja, és megjegyzem, egyben is válaszolhattál volna, mivel ha megnevezed azt akinek írod, akkor úgy is tudni fogja. A "szerkesztem" gombot, pedig tanuld meg használni.
1 felhasználónak tetszik: Holly Keller
2012. április 14. 13:02 #207
symor
symor
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.05.23.
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Offline offline
tilas kisfiam, egyre szebb hangnemet ütsz, meg csak nem vagy ideges tipus biggrin.gif

egyébként tényleg agyas gondolat, hogy aki nem vesz bugyit az "du**i" megy. az egy teljesen magától értetödő gondolat, ha kicsit beteg fantáziával rendelkezel. mivel nem igazán minden esetre igaz következtetés, ezért ez csupán egy előítélet, de ha a világképetek része, megértem.

"kollektíva" azt írtad a "mai fiatalok" nem értenek az óvszer használatához sem, ez pedig kollektíve elég lekezető, sok más mellett ami abszolút lenézést sugall egy egész korosztállyal szemben.

ja, hogy velem kivételezel, mindenki más nem hülye, aki ugyanígy írja, csak én, aki vitatkozik veled. ezt gondolom a a te nagyon is létező agyad pörgette ki ilyen okos szemrehányásként biggrin.gif

és megint csak találgatsz, hogy hány éves vagyok, tudom-e ki volt Lenin és így tovább. rázod a rongyot, hogy mennyivel többnek tünsz, mert idősebbnek és okosabbnak, vagy tapasztaltabbnak próbálod éreztetni magad, pedig ez legfeljebb szánalmas, már ne haragudj.

te prédikálsz, igen és azzal valóban nem lehet vitatkozni, hisz mindent a meggyöződésedhez igazítasz, aki meg ellentmond az kapáspól túl fiatal, degenerált hozzád képest és így tovább ismét...

Hitlernek is elég sokan adtak igazat (nem tudom egyébként ki volt az ürghe csak googlizok, tudod tongue.gif ), mégsem hiszem, hogy helytálló nézetei voltak, nem igaz?

ez a "régi törött játék" szöveg meg már tényleg röhejes, valami lányregényes hasonlattal próbálsz ismét a nyeregbe kerülni a vélt igazaddal, basszus biggrin.gif biggrin.gif

miért te megpróbáltad megérteni, amit én írtam? mert a leszólás és az értelmezés nem ugyanaz, persze ha valaki a szószéken áll és elmondja, hogy
ad 1. nem vagyok elég intelligens a vitához, ad 2. eltorzult a világképem, ad 3. ha tizenéves lenék sem ismereteimben, sem érettségemben nem érek fel veled.
szép fényes az egód, mint Salamon töke ismét biggrin.gif biggrin.gif

szóval véletlenül találtál ide, és amikor véletlenül vitatkozni kezdtem holly-val, véletlenül már te is úgy érezted, hogy beszólsz, mert véletlenül egy brancs vagytok valahogy, örvendek a véletleneidnek tongue.gif

ezek szerint, amiért kivételezel nem hülyeséget írt, egyszerűen csak otrombán bunkózni próbálsz csak velem, köszönöm, hogy így kívételezel, igazán meghat biggrin.gif

ha az zavar, hogy eddig nem káromkodtam, ne zavarjon, csak megpróbáltam nem a szintedre süllyedni, hiszen te már elmondtál mindennek így nagyon felnőtt és intelligens fejjel, amit a nyakadon lévőnek képzelsz.

egyébként tényleg nem tudod ki vagyok egyáltalán semmit sem tudsz rólam biggrin.gif
feltünt, hogy én még csak nem is találgatok veled kapcsolatban, mert nincs szükségem arra, hogy így próbáljalak lekicsinyíteni. megteszed azt magad is minden következő megszólalásodban.

egyébként már megint gyalázatosan lekezelő hangnemű vagy, amivel persze ismét helyre akarsz tenni. ahhoz képest, hogy tőlem vársz el bizonyos érettséget már magadat ismételve toporzékolsz.

öregnek azóta írlak mióta te megállapítottad a vélt koromat (az első válaszom óta cukkollak ha nem tünt volna fel tongue.gif ), gondoltam megadom a tiszteletet a magadnak tulajdonított idősebb korodnak, ha már bátran feltételezed az enyémet a viszonyaimmal együtt, mert ugyebár ilyen könnyen kiismertél biggrin.gif
van tükör, ami elbírja az arcod egyáltalán?

köszönöm, hogy jó tanácsaiddal, tapasztalataiddal elláttál, igazán üditő és "nagy" személyiséget volt szerencsém megismerni benned biggrin.gif
2012. április 14. 13:17 #208
- törölt felhasználó -    
Idézet (Tilas @ 2012.04.14. 12:20)
symor:
Kérlek legyen már agyad. Holly Keller azért írta az abortuszos dolgot, mert ha valaki bugyi nélkül megy el otthonról, az nem piros pacsizni akar, hanem du**i. Ehhez, pedig hozzáfűződik az, amit az óvszer használatáról, és úgy kollektívan a védekezésről írtam.
A nickeddel kapcsolatban, szerintem leírtam azt, hogy nem lenne vele bajom, de veled KIVÉTELEZEK, ha már ennyire okosnak hiszed magad, miközben maximum 14 éves lehetsz. A koroddal szintén nem lenne gond, ha tényleg a tanulásra koncentrálnál. Egyáltalán tudod ki volt Lenin? Ne akarj okosnak látszani, miközben az IQ-d vetekszik egy marék pillangóéval. Képzeld, tudom mi a különbség, a térítés, és a vita között. Tény, nem vitatkozunk, mivel azt csak értelmes emberekkel lehet, és te nem vagy köztük. Viszont nem is akarok téríteni sem, mivel szintúgy, csak azt lehet meggyőzni valamiről, akinek van legalább egy kevés intelligenciája. Ez pedig, még mindig nem te vagy. Ha lenne valami a kis fejedben, akkor már leesett volna, hogy ha többen is mondják, akkor lehet valami kis igazság benne, és lehet hogy te gondolod rosszul, de persze te, ennek ellenére is ragaszkodsz hozzá, mint kisgyermek, a régi, törött játékához. A világról, fogalmad sincs, leírsz kitalált dolgokat (tudod, ami nem igaz), és próbálod azt mutatni, hogy mennyire érett, és okos vagy. Ha az lennél, akkor legalább megpróbálnád értelmezni azt, amit írnak neked, és nem olyanra válaszolnál, ami lényegében ott sincs, vagy csak a leírt gondolatvitel fele.
Honnan gondolod, hogy Holly Kellernek bármi köze is van ahhoz, hogy ráakadtam erre a cikkre? Elárulom semmi. Annak, hogy mi ismerjük egymást, és hogy milyen kapcsolat van közöttünk, semmi köze egy fórumhoz, csak szerettem volna, ha megérted, hogy nem értem félre azt, amit ő ír, mert sokkal jobban ismerem, mint te. Tudod, hogy kerültem ide? Elárulom! Nézelődtem, és rátaláltam erre, aztán pedig gondoltam elolvasom a hozzászólásokat is, de aztán megláttam, hogy mekkora hülyeségeket írsz, és hogy azt, amit ő rendesen megfogalmaz, és leír, te félreértelmezed, és teljesen másra válaszolsz, valamint olykor csak a mondat felére. Ha válaszolni akarsz, akkor egy egész gondolatvitelre válaszolj, mert különben a fele kimaradhat, és az egésznek már más akkor az értelme. 
Végszóként. Nem írtam hülyeséget, a nickel kapcsolatban, mivel én, csak veled kivételezek. Ezt is csak azért teszem, mert okosnak hiszed magad, és közben akkora baro***gokat írsz, hogy ezzel már embert lehet ölni. Kíváncsi vagyok, ha levelet írnál, abban is ilyen hosszan, és káromkodásokat mellőzve írnál? Kötve hiszem. Valószínűleg nem hanyagolnád, a magyar nyelv szép színességében rejlő káromkodást, és legalább húszféleképpen küldenél el melegebb éghajlatra, valamint leírnád azt is, hogy asszociációd szerint, az anyám miből él.
Ha van eszed, akkor megfogadod azt, amit Lenin bácsi mondott, és most elhallgatsz, még mielőtt tovább alázod magad azzal a sok süketséggel, amit írsz.
Csak hogy tudd, elég könnyű kikövetkeztetni, hogy mennyi idős lehetsz. Nem a kisujjamból jött, hanem onnan, hogy az "öreg" és egyéb szavak amiket használsz, elárulják, hogy olyan 14-15 éves lehetsz.
Részemről a vita, itt lezárva.
Ja, és megjegyzem, egyben is válaszolhattál volna, mivel ha megnevezed azt akinek írod, akkor úgy is tudni fogja. A "szerkesztem" gombot, pedig tanuld meg használni.

Figyu, szerintem hagyd!XD Tudod, okos enged szamár szenved. Elolvasva a hozzászólásait, teljesen meg van győződve az ostobaságairól, arról nem is beszélve, hogy enyhén szólva lekezelően és arrogánsan szól a másikhoz, éreztetve, hogy ő felsőbbrendű. Nem is érdemes az ilyenekre időt pazarolni. Neki ez tetszik? Akkor csinálja. Ez az ő aspektusa? Felőlem aztán. unsure.gif Majd rájön később a dolgok nyitjára, ha elég érett és felnőtt férfi lesz hozzá, bár ez sem biztos. Elvégre ő állítólagosan "felnőtt férfi", közben pedig egy dedós fórumon próbálja bizonygatni az igazát?XD Mindenki jót nevet rajta, miközben azt a látszatot akarja kelteni, hogy mennyire művelt és intelligens, csak, hogy az okos és intelligens ember nem ilyen. unsure.gif Bizonygathatod neki a dolgokat, úgyse fogja felfogni, innentől kezdve felesleges a billentyűzetet koptatni. Az intelligens ember észérveket tud felhozni, itt meg nála mi a felhozatal? A mérhetetlen arrogancia?XD A buta ember, az buta ember, nem tudod megváltoztatni az espektusát. Így gondolja? Így gondolja. Mi meg szakadunk a röhögéstől a hozzászólásain, mert speciel próbálkozom én az Örkény-tétel megírásával, de vagy fél órája vidulok a nagyot mondó megnyilvánulásain.XD Egy biztos, rosszul keltem reggel, de ez feldobta a napomat.XD
1 felhasználónak tetszik: Tilas
2012. április 14. 13:35 #209
symor
symor
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.05.23.
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Offline offline
Holly kedves, te olvasod miket ír és milyen hangnemben a kis barátod?

Én éreztetem a felsőbbrendüségemet cirill betüs idézetekkel, a másik korának megállapításával?

Írtam én egy szóval is, hogy hol tartom magamat a táplálékláncban? Mert a barátod az biztos, hogy jó felülre helyezte magát.

Egyébként külön öröm tőled olvasni a "butaságom" megálapítását és azt leírva látni, hogy "espektusát" (nem aspektusát akartál írni ily okosan?)biggrin.gif

Tényleg összeilletek amúgy, egy teljesen pm üzenetnek megfelelő megszólítást teszel közzé és leírod, hogy próbálkozol az Örkény-tétellel. Csak úgy becsúszott ez ide, igaz-e biggrin.gif

Ha már Örkényt böngészed egyébként elővehetnéd a Hidegrázás című novelláját, az első bekezdés "Az író hitele"-rész egész korrekt eszmefuttatás arra a helyzetre, ami itt is kialakult.

Naggyon komoly emberek vagytok ti midannyian biggrin.gif
2012. április 14. 14:04 #210
Maja Cyrus
Maja Cyrus
 
StátuszLove...Love....Love....Love....Love... YOU :D
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.01.
Hozzászólás: 791
Csatolások: 0
Azonosító: 142296
Offline offline
ezek a kommentek téll. baromi hosszúak. miértnem üzenetet küldtök? nem mintha zavarna ^^ csak nah.. smileeee.gif
2012. április 14. 14:38 #211
Barbiee95
Barbiee95
visszatérő vendég
 
Státusz:)))
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.05.28.
Hozzászólás: 326
Csatolások: 0
Azonosító: 151849
Offline offline
Szerintem: egyáltalán nem "látszik tisztán" hogy az a nemiszerve lenne! Simán lehet testszínű bugyi is!
2012. április 14. 15:14 #212
Weronycaaa_69
Weronycaaa_69
 
StátuszDance is the hidden language of the soul..
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.07.02.
Hozzászólás: 1214
Csatolások: 0
Azonosító: 130425
Offline offline
hát ez van... xD
2012. április 14. 15:49 #213
ByellaTrIx
ByellaTrIx
visszatérő vendég
 
Státusz"Cseppben a tenger, tengerben a csepp"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.04.04.
Hozzászólás: 379
Csatolások: 0
Azonosító: 172608
Offline offline
hozzászólásokhoz:
írnátok ennyit a regényemhez.. rég kész lenne smileeee.gif
2012. április 14. 17:50 #214
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.01.
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Offline offline
Itt két fél okolható; Miley, aki mégis miért nem vett fel bugyit egy ilyen mini ruhához és a paparazzi, akiben annyi gerinc lehetne, hogy nem teszi közzé a képeket, de persze így több pénzt kap, hát miért ne tenné közzé... sleep.gif
2012. április 14. 17:53 #215
JustGirl_12
JustGirl_12
visszatérő vendég
 
StátuszDamon Salvatore*-*
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.03.10.
Hozzászólás: 113
Csatolások: 2
Azonosító: 170974
Offline offline
hát..szerintem van rajta bugyi.nem mind1.am ha belegondol az embert akkor rájön ,hogy egy ilyen híres sztár nem fog bugyi nélkül szaladgálni.
2012. április 14. 18:18 #216
DoooDuu
DoooDuu
Doreen Tomlinson ^^
 
StátuszNever give up, the beginning is always the hardest!!!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.03.14.
Hozzászólás: 3227
Csatolások: 547
Azonosító: 171198
Offline offline
pink_bunny : ahogy mondod!
2012. április 14. 19:23 #217
Sellykeh.
Sellykeh.
visszatérő vendég
 
Státuszthis love will be the death of me ♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.05.22.
Hozzászólás: 140
Csatolások: 43
Azonosító: 151523
Offline offline
erre inkább nem mondok semmit.wink.gif az lesz a legjobb.wink.gif
2012. április 14. 20:30 #218
Mira_1999
Mira_1999
új tag
 
StátuszLondon, olyan jó volt :)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.26.
Hozzászólás: 67
Csatolások: 0
Azonosító: 159416
Offline offline
no comment... :I
2012. április 14. 22:58 #219
rek4
rek4
 
Státusz"Nem az a fontos, hogy a madár hányszor csap a szárnyával, hanem, hogy íveljen."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.09.17.
Hozzászólás: 891
Csatolások: 459
Azonosító: 160752
Offline offline
biztos épp mosásban volt az összes fehérneműje. tongue.gif
2012. április 15. 01:30 #220
symor
symor
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.05.23.
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Offline offline
Holly Keller újabb kicsit gyaláznodó pm-re:

Nem kezd már ez egy kicsit elfajulni nálad?
Úgy értem az még rendben van, hogy kicsit túlpaprikázva osztjuk egymást kommentben, de minek folytatnánk ezt pm-ben. Nincs ellenségképem veled kapcsolatban, bár a ha jól értem még annyira sem tartasz, hogy ez érdekeljen. Ez ellen persze nem tehetek.

Nem hiszem, hogy tovább kellene ezt görgetni. Kialakult egy ellentét és feltételezem nem kevés ellenszenv az irányomba a válaszaimat követően, viszont tényleg értelmetlen lenne ezt tovább húzni.

Békéljünk kicsit most meg egymással, hagyjuk a másikat és lehet, hogy lesz egy téma majd a jövőben, aminél nem vagdalkozunk egymásnak, hanem egyet is érthetünk. Vagy nem, nem erőltetném egyiket sem, ha nem muszáj.

Hidd el, ha nem szólítasz meg és nem idézel én a te véleményedet tiszteletben tartom és elkerülöm a saját véleményemmel, nem moderálom és nem próbálom megváltoztatni, vagy fikázni, amit mondasz. Egyszerűen nem érdekelt volna az egész.

Talán nem kerülöm el hatékonyan a konfliktusokat, az azonban biztos, hogy igyekszem nem generálni őket.
A válaszaim lényegét sohasem fogom ezzel szemben megbánni, az lehetséges illetlenségekért elnézést kérek. Nem ismerem a személyiségedet, de gondolom egy rendes beszélgetésnél te sem, én sem így reagáltam volna, ahogy. A kommentek átka, hogy mindent felnagyítva, késve és sarkítva kapunk a másiktól, még ha eredeti szándékainkat ez nem is takarná.

Nem kívánom tovább ragozni megállapításaidat (műveltségemmel, intelligenciám vélt hiányával kapcsolatban), szerintem meglehetősen gyalázkodóak és rosszindulatúak egy olyan intelligens embertől, mint amilyennek tartod magad. Ezért a rosszindulatú pocskondiázásba ezúttal, inkább nem szállok be, mivel ez az "én vagyok az okosabb, te a műveletlenebb" kötélhúzás már tényleg alpári hatást kelt. Azt hiszem nem gondolhatod komolyan, hogy mást ismeretség nélkül "műveletlennek, ostobának, vagy agyatlannak" írni nem az arrogancia és lekezelés része. Mert ebben tőled is részem volt, még a pm-edben is.

Gratulálok az érdemeidhez, magaddal kapcsolatban ezzel nekem nem sokat bizonyítasz, de legyél büszke rájuk, a szeretteid is bizonyára azok. Nálam ez felesleges presztízskérdés.

Igazán sajnálom, hogy még mindig "hülyézel" és hasonlók a tanultságod felemlegetése mellett, ez hidd el nekem bármilyen tanult embertől elég rosszul néz ki.

Vegyük úgy, hogy kölcsönösen nem szíveljük a másikat, talán (ha ezt a "talánt" elfogadhatónak tartod) mindannyian elvetettük a sulykot. Feleslegesnek érzem folytatni a dolgot.

Sok sikert kívánok az érettségihez, mindig könnyebb mint amilyennek eleinte tűnik,remélem nagyon jó eredményt érsz el. Komolyan ezt kívánom neked, ezt, és azt, hogy ne tartsuk meg magunknak ezt az ellenszenvet!

Szerintem egyikünk sem "hülye" egyébként, de talán mindketten képesek vagyunk hülyén viselkedni. Legyen jó heted az elkövetkező!

U.i.: Nem ide akartam írni, de ha üzengetsz ilyen személyeskedően egyszerűen nem korrekt, hogy nem hagyod a másikat válaszolni, ha annyi tiszteletet tanúsít a másik, hogy elolvassa, amit írtál.
15 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok