Miley Cyrust bugyi nélkül kapták lencsevégre (18+)
2012. április 12. 06:00
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline |
Miley azért nem reagál, mert ha nem reagál, hamarabb lecsillapodik a pletyka. Amúgy Miley és Liam is baromira mérgesek, hogy felkerült a netre egy ilyen fotó sorozat, ami mellékesen a legnézettebb most a neten :/ tény hogy Miley hibája is volt, de nem csak az övé.... engem is feldühít egy kicsit... de nem számít emberek vagyunk kémesek hibázni... és? Miley is csak egy ember akit nagyon szeretek ^^
2012. április 12. 08:11
Sokan írjátok, hogy "a tehetségével kéne foglalkozni és nem a botrányaival". Akkor a kérdéses tehetségét mutogassa és ne a testnyílásait! Már kiskorúként is megmutatta a világnak szinte mindenét, ezek után a Playboynak sem kellene, hiszen miért "tennének fel egy lejárt lemezt"?! Ha már nem egyszer, nem kétszer megmutatta, hogy mi van alatta, ingyen és bérmentve, miért fizetnének neki ezért külön?
"Ő is ember" - ez igaz, viszont míg egy hétköznapi nő/pasi bugyi/boxer nélkül is flangálhat, akár az Andrássyn is végigmehet pőrén fogadásból (legfeljebb a rendőrök bilincsbe vágják ) addig egy közszereplő, aki azt vállalta, hogy tinik százezreinek lesz a példaképe és tisztában van azzal, hogy a nap 24 órájában rajta csüngenek a paparazzok (ebből élnek - nem kell őket elítélni, aki még életében nem dolgozott az nem tudhatja!) az nem engedhet meg magának efféle luxust!
Kérdés: egy Celine Dion, Shania Twain, Alanis Morisette miért nem mutogatja a lyukát? Talán, mert az ő esetükben nem szükséges a botránykeltés, hiszen valóban tehetségesek.
"Ő is ember" - ez igaz, viszont míg egy hétköznapi nő/pasi bugyi/boxer nélkül is flangálhat, akár az Andrássyn is végigmehet pőrén fogadásból (legfeljebb a rendőrök bilincsbe vágják ) addig egy közszereplő, aki azt vállalta, hogy tinik százezreinek lesz a példaképe és tisztában van azzal, hogy a nap 24 órájában rajta csüngenek a paparazzok (ebből élnek - nem kell őket elítélni, aki még életében nem dolgozott az nem tudhatja!) az nem engedhet meg magának efféle luxust!
Kérdés: egy Celine Dion, Shania Twain, Alanis Morisette miért nem mutogatja a lyukát? Talán, mert az ő esetükben nem szükséges a botránykeltés, hiszen valóban tehetségesek.
2012. április 12. 11:16
musicmurder95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 169543 offline |
Szerintem Miley Cyrus is tehetséges csak fiatalon lett közszereplő de ettől függetlenül nem véletlenül olyan népszerűek a dalai és ezt most úgy írom hogy én NEM vagyok Miley van!!!De van egy pár dala amit kifejezetten szívesen hallgatok pl.:A the climb a kedvenc dalaim egyike!!!!és Celine Dionnak Shania Twainnak és Alanis Morisettenek is volt pár ciki pillanata csak ők akkor még nem voltak híresek!!!Miley még szinte gyerek volt mikor már celebként mutogatták!!!Szóval igen ő is hibás de szerintem is inkább a tehetségével foglalkozzunk és ne a botrányaival!!!
2012. április 12. 12:04
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline |
Norah nem hiszem, hogy egy példakép ne követhetne el ilyen nagy baklövéseket is akár, pláne, ha ennyire nagy figyelem irányul rá.
Ez a sztár vagy, sokan figyelnek, tehát legyél különlegesebb, figyelmesebb duma meg eléggé fals dolog. Mintha az, aki sikereket ér el valamiben máris köteles lenne örökbe fogadni az érte rajongók lelkét, sőt egyesek erkölcsi iránytűjeként működni. Ilyen a mesében sincs.
Az említett sztároknak pedig hasonlóan megvoltak a maguk botrányai, még ha nem is ilyen villantások. Dion gyereklányként kezdett kavarni az akkor is már nyugdíjaskorú férjével, ráadásul adócsalás miatt is vizsgálódtak ellene, Twain szintén pasiügyei miatt volt sokáig reflektorfényben botrányosan (a válása is elég csúnya volt). Alanis Morisette botrányt okozott már a dalaival, demonstrációkon való előkelő részvételével, vagy épp azzal, hogy erősen kísérletező jellegű szexuális beállítottsága van.
Szóval nem egyik sem mutogatta, ahogy Cyrus sem mutogatta legfeljebb rajtakapták. Az említett hölgyek is elkövették a maguk hibáit, sok esetben még súlyosabbakat, mint egy bugyi elhagyása
Annyira szép mikor összejön egy csoportnyi bigott erkölcsi ítéletet alkotni ez ügyben, hogy "na", meg "jaj, de undi". Merthogy egyéni elvárásaiknak, erkölcsi megítélésüknek (ez súlyos!) nem felelt meg az a véletlen, ami kiderült a csajról.
Ha a '80-as években a többségünk ismerhette volna Madonnát ( mint ahogy legtöbbünk korunknál fogva nem tehette) szerintem alsó hangon sem szólalna meg senki Cyrus muffjával kapcsolatban. Hisz Madonna egy valódi, magamutogató botrányhősnő volt, akin akkor szörnyülködhettetek volna ugyanilyen álszenten, kicsit nagyobb meggyőző erővel is akár, hiszen ehhez képest neki tényleg botrányai és nem csupán ilyen botlásai voltak.
És mi Madonna most, egy ikon. Már akkor is példakép volt, mégsem érdekelte, sőt védjegyévé vált az öntörvényűsége. Madonna szerintem jó 30 éves karrierje alatt hányszor vett fel bugyit?
És hányszor kérkedett a meztelenségével, a szexualitásával úgy általában...
Cyrus sohasem lesz egy Madonna (szerintem!), sem zenében, sem ebben az erőltetett botrányhős fíllingben.
Az ezen felháborodók meg kapjanak az agyukhoz, ez egy fiatal csaj, aki történetesen nem viselt bugyit. 2012-öt írunk, biztos, hogy úgy kell ezen hümmögni mint az ükszüleinknek sem
Ez a sztár vagy, sokan figyelnek, tehát legyél különlegesebb, figyelmesebb duma meg eléggé fals dolog. Mintha az, aki sikereket ér el valamiben máris köteles lenne örökbe fogadni az érte rajongók lelkét, sőt egyesek erkölcsi iránytűjeként működni. Ilyen a mesében sincs.
Az említett sztároknak pedig hasonlóan megvoltak a maguk botrányai, még ha nem is ilyen villantások. Dion gyereklányként kezdett kavarni az akkor is már nyugdíjaskorú férjével, ráadásul adócsalás miatt is vizsgálódtak ellene, Twain szintén pasiügyei miatt volt sokáig reflektorfényben botrányosan (a válása is elég csúnya volt). Alanis Morisette botrányt okozott már a dalaival, demonstrációkon való előkelő részvételével, vagy épp azzal, hogy erősen kísérletező jellegű szexuális beállítottsága van.
Szóval nem egyik sem mutogatta, ahogy Cyrus sem mutogatta legfeljebb rajtakapták. Az említett hölgyek is elkövették a maguk hibáit, sok esetben még súlyosabbakat, mint egy bugyi elhagyása
Annyira szép mikor összejön egy csoportnyi bigott erkölcsi ítéletet alkotni ez ügyben, hogy "na", meg "jaj, de undi". Merthogy egyéni elvárásaiknak, erkölcsi megítélésüknek (ez súlyos!) nem felelt meg az a véletlen, ami kiderült a csajról.
Ha a '80-as években a többségünk ismerhette volna Madonnát ( mint ahogy legtöbbünk korunknál fogva nem tehette) szerintem alsó hangon sem szólalna meg senki Cyrus muffjával kapcsolatban. Hisz Madonna egy valódi, magamutogató botrányhősnő volt, akin akkor szörnyülködhettetek volna ugyanilyen álszenten, kicsit nagyobb meggyőző erővel is akár, hiszen ehhez képest neki tényleg botrányai és nem csupán ilyen botlásai voltak.
És mi Madonna most, egy ikon. Már akkor is példakép volt, mégsem érdekelte, sőt védjegyévé vált az öntörvényűsége. Madonna szerintem jó 30 éves karrierje alatt hányszor vett fel bugyit?
És hányszor kérkedett a meztelenségével, a szexualitásával úgy általában...
Cyrus sohasem lesz egy Madonna (szerintem!), sem zenében, sem ebben az erőltetett botrányhős fíllingben.
Az ezen felháborodók meg kapjanak az agyukhoz, ez egy fiatal csaj, aki történetesen nem viselt bugyit. 2012-öt írunk, biztos, hogy úgy kell ezen hümmögni mint az ükszüleinknek sem
2012. április 12. 12:24
Idézet (symor @ 2012.04.12. 00:17)
Holly Keller:
Tényleg, és hogy minősítenéd: gondolom minden utcára kilépő, ruhája alatt bugyit nem viselő nőszemély már törvényszerűen qva is (legalábbis ezt sugallod).
Merthogy ez valamiféle kulturálatlanság a szemedben. Melltartót is mindig viselsz, mert ha esetleg egyszer-kétszer mellőzöd az is lehet, hogy minősít egyesek szemében. Esetleg az is, hogy ujjatlan ruhát veszel fel, vagy épp nem viselsz burkát mielőtt kilépsz az utcára (ez olyan erkölcstelenség, ami miatt simán ki is nyírhatnak néhány helyen).
Szerintem Cyrus nem azért nem vett, mert meg akarta mutatni, hogy nincs rajta, vagy legalábbis biztosan nem a nagyközönségnek kívánta megmutatni mit nem visel.
Röviden IGEN, ha ez alapján ítélsz meg valakit szerintem veled van a baj.
Tényleg, és hogy minősítenéd: gondolom minden utcára kilépő, ruhája alatt bugyit nem viselő nőszemély már törvényszerűen qva is (legalábbis ezt sugallod).
Merthogy ez valamiféle kulturálatlanság a szemedben. Melltartót is mindig viselsz, mert ha esetleg egyszer-kétszer mellőzöd az is lehet, hogy minősít egyesek szemében. Esetleg az is, hogy ujjatlan ruhát veszel fel, vagy épp nem viselsz burkát mielőtt kilépsz az utcára (ez olyan erkölcstelenség, ami miatt simán ki is nyírhatnak néhány helyen).
Szerintem Cyrus nem azért nem vett, mert meg akarta mutatni, hogy nincs rajta, vagy legalábbis biztosan nem a nagyközönségnek kívánta megmutatni mit nem visel.
Röviden IGEN, ha ez alapján ítélsz meg valakit szerintem veled van a baj.
Gondoljunk csak bele, te hagynád, hogy a barátnőd bugyi nélkül lépjen ki az utcára, szálljon fel, buszra, villamosra vagy bármilyen tömegközlekedési eszközre? Gondolom nem, mert nem akarod, hogy bárki is lássa egy kicsit is, azt a bizonyos testrészt. Valamint fantasztikus fertőzéseket is össze lehet szedni, ha az ember leül valahova, főleg ekkora kis miniben. Ha neked ezt tetszik, akkor hajrá, de gondolom sem neked, sem az adott barátnődnek nem lenne kellemes egy fincsi hüvelygomba, vagy esetleg bármilyen húgycső, esetleg húgyhólyag fertőzés. Ha te ezt normálisnak tartod, akkor szerintem te magad is olyan igénytelen lehetsz, mint adott nőnemű. Szóval, biztos, hogy velem van a baj, ugyebár! Ha már nők vagyunk, és raplizunk az emancipáció miatt, akkor legyen már bennünk annyi, hogy felveszünk valami alsóneműt. Ez a részéről provokáció volt. Tudta nagyon jól, hogy lesz egy-két kompromittáló kép róla a több száz fénykép között. De, ha neki mindenféle fertőzés kell, valamint lógó cicik, akkor áldásomat adom rá. Nem véletlenül nem vett fel bugyit. És, látom fogalomzavar is van. A k*rva, az a testét árulja pénzért, szóval én nem ezt fejeztem ki. Csupán azt, hogy elég feslett erkölcsű hölgyike lehet már húsz évesen, ez viszont gáz, mert éppen, hogy most lépett be a nagybetűs életbe. És őszintén? Azt el is ítélem a sztárok közül, aki nunika és cicike mutogatásból akar megélni, ahelyett, hogy a tehetségével küzdené fel magát erre a ranglétrára. Tudod, véletlenek nincsenek! Egyébként az igaz, Madonna valóban olyan volt, hú, de hány évesen is? Azt hiszem, 23-24 volt, amikor megjelent az első albuma, meg a Like a Virgin, és nem 18-20 éves. Csupán csak ennyi a különbség közte, meg májli között. De szerintem felesleges Madonnát és őt egy lapra venni, mert a két énekesnő között fényévek vannak...
2012. április 12. 12:56
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline |
Egyrészt a barátnőm nem a tulajdonom, így ez a "hagynám" dolog legfeljebb azokra vonatkozik, akik egy párkapcsolatra úgy tekintenek mint egy neandervölgyi.
Bár az igaz, hogy nem akarnám, hogy bárki lássa az ilyen pőreségét, de ha előfordulna is hasonló (elképzelés szintkén!) biztosan nem botránkoznék rajta, legfeljebb egy jót nevetnénk a dolgon. Legalábbis én így bizalomra szeretek építeni különböző kötelékeket és nem a másik tetteinek meghatározására. legfeljebb a közös örömünkre, méltányolására alkotott íratlan dolgokat betartva. Mert persze egymás birtoklásának is megvan a helye.
Persze, léteznek és előfordulhatnak azok a csúnyaságok, amiket írsz. Csak eddig nem az egészségéért aggódtál, hanem inkább piedesztára állítottad, hogy milyen elkeserítő erkölcsei lehetnek annak, aki nem visel bugyit. Mi több egy kissé álszent minősítést is sugalltál.
Bugyit viselni normális dolog, nem viselni viszont szerintem még nem tesz senkit abnormálissá és nem hiszem, hogy ezt ebből kell levezetni bárkinél is. Mint írtam is sok helyen a maguk elvárásai szerint nők tucatjainak életét veszélyeztetik különböző dogmákkal az öltözködést illetően. Te a bugyin akadsz, mert a saját elvárásaid alapján mondasz ítéletet valaki felett, holott nem veszed számításba, hogy mások ugyanilyen könnyen ítélhetnek el téged is akár, mert nem férsz bele a világképükbe a ruházkodásod hiányosságában.
Az, hogy egy bugyi kisebb álszentség egy burkánál attól még a kiindulópont ugyanaz marad. Ne akarjunk senkit se ezek alapján elítélni, mert egyszerűen nincs rendjén.
Az elven vitatkozok, ha nem értenéd, egyébként ez a bugyi, nem bugyi téma eléggé hidegen hagy
Az fáj, hogy felesleges és bosszantó előítéleteket szül az egész.
Na igen, Madonna Cyrus korában nem volt még sztár, ha jól emlékszem pasiról pasira vándorolt ugyanennyi idősen, vagy épp aktfotózásból finanszírozta magát, mígnem befutott. Szóval tényleg nem ugyanaz, semmilyen szempontból
A fényévek a támasztott előítéleteken is vannak. kicsit erőltetett ez a botrány egyébként. És mit zavar téged milyenek lesznek a mellei, vagy van-e bugyija egyáltalán. Nem hiszem, hogy ne éreznéd mennyire olcsó ezen háborogni.
Tényleg manapság ezen kapjuk fel a fejünket?
Egy lány bugyi nélkül, tényleg nagyon felzaklató, mit ne mondjak :/
Bár az igaz, hogy nem akarnám, hogy bárki lássa az ilyen pőreségét, de ha előfordulna is hasonló (elképzelés szintkén!) biztosan nem botránkoznék rajta, legfeljebb egy jót nevetnénk a dolgon. Legalábbis én így bizalomra szeretek építeni különböző kötelékeket és nem a másik tetteinek meghatározására. legfeljebb a közös örömünkre, méltányolására alkotott íratlan dolgokat betartva. Mert persze egymás birtoklásának is megvan a helye.
Persze, léteznek és előfordulhatnak azok a csúnyaságok, amiket írsz. Csak eddig nem az egészségéért aggódtál, hanem inkább piedesztára állítottad, hogy milyen elkeserítő erkölcsei lehetnek annak, aki nem visel bugyit. Mi több egy kissé álszent minősítést is sugalltál.
Bugyit viselni normális dolog, nem viselni viszont szerintem még nem tesz senkit abnormálissá és nem hiszem, hogy ezt ebből kell levezetni bárkinél is. Mint írtam is sok helyen a maguk elvárásai szerint nők tucatjainak életét veszélyeztetik különböző dogmákkal az öltözködést illetően. Te a bugyin akadsz, mert a saját elvárásaid alapján mondasz ítéletet valaki felett, holott nem veszed számításba, hogy mások ugyanilyen könnyen ítélhetnek el téged is akár, mert nem férsz bele a világképükbe a ruházkodásod hiányosságában.
Az, hogy egy bugyi kisebb álszentség egy burkánál attól még a kiindulópont ugyanaz marad. Ne akarjunk senkit se ezek alapján elítélni, mert egyszerűen nincs rendjén.
Az elven vitatkozok, ha nem értenéd, egyébként ez a bugyi, nem bugyi téma eléggé hidegen hagy
Na igen, Madonna Cyrus korában nem volt még sztár, ha jól emlékszem pasiról pasira vándorolt ugyanennyi idősen, vagy épp aktfotózásból finanszírozta magát, mígnem befutott. Szóval tényleg nem ugyanaz, semmilyen szempontból
A fényévek a támasztott előítéleteken is vannak. kicsit erőltetett ez a botrány egyébként. És mit zavar téged milyenek lesznek a mellei, vagy van-e bugyija egyáltalán. Nem hiszem, hogy ne éreznéd mennyire olcsó ezen háborogni.
2012. április 12. 13:22
ez már kicsit szánalmas .. én nem szeretem ezt a csajt sőt kifejezetten a sírba visz a zenéi de basszus egy kis magánélet mindenkinek jár >.>
2012. április 12. 13:46
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline |
Mileynak és Liamnek is oka van arra,hogy mérgesek legyyenek.Az,hogy egy paparazzi így lefényképezi,az nem normális dolog. Mileynak is vannak jogai,stb... és,ha ezt nem tudják tiszteletben tartani,akkor meg megnézhetik magukat...Ő is ember,vannak hibái. Nem hiszem,hogy ezért +bántani kéne őt És az is,hogy ha jól tudom Californiába az emberek 21 évesen lesznek felnőttek és Miley még csak 19 Szóval...
2012. április 12. 13:59
Idézet (symor @ 2012.04.12. 12:56)
Egyrészt a barátnőm nem a tulajdonom, így ez a "hagynám" dolog legfeljebb azokra vonatkozik, akik egy párkapcsolatra úgy tekintenek mint egy neandervölgyi.
Pont az ilyen liberális gondolkodás miatt tart ott az emberiség, ahol tart. Ezért is van az, hogy anyuka a 13 éves kislányát már az ötödik abortuszra viszi, ugyanis ezt látja, ezt hallja. "Kislányom, nem baj, ha nem veszel fel bugyit, mielőtt elmész a barátaiddal moziba!"... persze van, akinek az erkölcsi értékrendjébe belefér, de, ha te ezt normálisnak tartod, akkor mondom, áldásom rátok! Ne csodálkozz, ha sokszor fogtok nőgyógyásznál ülni... Az emberiség torzul, és ez csak egyre rosszabb lesz...
2012. április 12. 16:12
Felesleges lett volna 18-asba tenni, mert szerintem van bugyi rajta.Elég undorítóak a lesifotósok.
2012. április 12. 16:13
naomi92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 367 Csatolások: 1 Azonosító: 92358 offline |
Rajongók! Ő egy énekes, akit lefotóznak, hogy ti örömötöket leljétek a képekben. Akkor tessék ebbe is örömöt lelni, mert erről nem a fotós tehet hanem az énekesnő, mert nem bír egy bugyit ki kapni a fiókból! Ha valaki ennyire nem szégyeli magát, akkor meg ne merjen nyilatkozni a fotóról. Esetleg figyelem hiányba szenved, és így hívja fel magára a figyelmet, ahogy Lady Gaga is teszi.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.