Miley Cyrust bugyi nélkül kapták lencsevégre (18+)
2012. április 12. 17:43
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Úgy látom manapság luxus bugyit felvenni. Persze, ez az ő dolga és talán nem is érdekli, hogy mit gondolnak az emberek ha kilátszódik valami a képen. A lesifotós csak a munkáját végzi, bár szerintem néha túlzásba viszik. Szerintem magasról tesz arra, hogy mi lesz majd ebből, az pedig egyéni szocprobléma, hogy nem tud rendesen felöltözni. Nem hinném, hogy direkt csinálta, de azért még neki is tudnia kellene felöltözni. Ezért tart ott a világ, ahol. Legközelebb majd semmit sem vesz fel
2012. április 12. 18:23
dorciistarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 167356 offline |
ezek a hírességek már csak így szeretik bugyi nélkül:D:D:D nemtudom én egyszerűen nem bírnék kimenni az utcára...de hát NEM CSAK MILEY uristen hány sztárról volt már bugyi nélküli fotó??:|
2012. április 12. 18:24
salamoneszterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.07. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 164934 offline |
Undorító!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. április 12. 18:53
prettyqueen44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 151843 offline |
Mostanság nem divat a bugyi-.-
A kis Hannah Montana a botrányokról szeretne hiresebbé válni. Amúgy sincs valami csodálatos hangja amire aztmongyák az emberek,hogy na ez szép. Egy tehetségkutató versenyen nemhiszem,hogy eljutna a döntőig. Undorító!!!
A kis Hannah Montana a botrányokról szeretne hiresebbé válni. Amúgy sincs valami csodálatos hangja amire aztmongyák az emberek,hogy na ez szép. Egy tehetségkutató versenyen nemhiszem,hogy eljutna a döntőig. Undorító!!!
2012. április 12. 18:58
Mellesleg nem is azzal van itt a baj,hogy nem húzott bugyit (már ha tényleg így van) hanem hogy egyesek keverik a szezont a fazonnal,csak hogy bebizonyíthassák mennyire igazuk van. Felesleges a társadalmat bele keverni és a 14 éves kislányokat.. nem Miley hibája ha valakinek a gyereke egyértelműen egy ribanc.
2012. április 12. 19:29
Nicki Minaj 22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.09. Hozzászólás: 17 Csatolások: 1 Azonosító: 173083 offline |
Hát ez nem normális! Ilyet hogy tehet-főleg egy sztár!?
2012. április 12. 20:06
KicsiCsillagKittikeevisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 171752 offline |
Puff...és elege van neki a lesifotósokból...de őszintén,hogy lehet valaki olyan hülye,hogy ilyen mini szoknyához nem vesz bugyit???
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. április 12. 20:11
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline |
na ez gáz...miért nem lehet egy vacak igy mondom ,,fehérnemüt,, fel venni
2012. április 12. 23:04
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline |
Holly Keller:
Azt gondolom már te is tudod, hogy általában nem a bugyi hiányától lesz terhes valaki, mert ahhoz még kell valami más is.
És igen pont az ilyen liberális gondolkodástól tart ott az emberiség ahol tart, vagyis ott, hogy még a te véleményed is számít és nagyjából olyan testi- és szellemi szabadságot gyakorolhatsz a magánéletedben, amilyet alig 100 évvel ezelőtt egy veled azonos korú sem. Azt hiszem legalább ennyit méltányolnod kéne a liberális gondolkodással szemben.
A fogamzásról alkotott nézeteid pedig remélem nem általánosak
Azt gondolom már te is tudod, hogy általában nem a bugyi hiányától lesz terhes valaki, mert ahhoz még kell valami más is.
És igen pont az ilyen liberális gondolkodástól tart ott az emberiség ahol tart, vagyis ott, hogy még a te véleményed is számít és nagyjából olyan testi- és szellemi szabadságot gyakorolhatsz a magánéletedben, amilyet alig 100 évvel ezelőtt egy veled azonos korú sem. Azt hiszem legalább ennyit méltányolnod kéne a liberális gondolkodással szemben.
A fogamzásról alkotott nézeteid pedig remélem nem általánosak
2012. április 12. 23:37
Tilasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 145604 offline |
Kedved symor!
Először is figyelmedbe ajánlanám, hogy tanuld meg a nyelvtannak azt a részét, amiben a tulajdon nevekről van szó, mivel már a nevedet is kis betűvel írtad. Ez már maga gáz.
Rátérve a témára. Az, hogy egy nő nem vesz fel bugyit, nem csak gáz, de ellent is mond a társadalmi normáknak. Ha nadrág lenne rakta, akkor nem lenne vele bajon, de szoknyában nem helyes. Én személy szerint, nem szeretnék arra az ülésre leülni a buszon, amire ráült egy nő bugyi nélkül szoknyában. Ki tudja milyen bajai voltak, és nem-e volt esetleg folyása, amivel még a nadrágomat is összerondítja.
A liberalizmusra rátérve. Nem vagy tisztában a dolgokkal. Igazad van abban, hogy szabad államban élünk a liberalizmusnak köszönhetően. Azt viszont elfelejted, hogy ez a "szabadság" is csak idézőjeles, mert ebben a "szabad" világban, azt mondhatsz, és tehetsz, amit SZABAD nem pedig amit AKARSZ. És a szörnyű az, hogy nem azt tiltják, ami rombolja a társadalmat, hanem olyan fölösleges dolgokat, mint például a szabad véleménynyilvánítás. Ha szerinted az helyes, hogy egy 13 évest már abortuszra kell vinni, akkor elég elfajzott lehetsz. A szexualitásnak is megvan a maga helye, és ideje. Ez pedig otthon, vagy esetleg eléggé eldugott helyen van, az időt nézve, pedig nem 13-14 évesen. Ennyi idősen TANULNI kell és nem DU**I. Vagy Annyira hü**e manapság mindenki, hogy azt nem képesek felfogni, hogy TANULNI kéne ezek helyett?
És még lenne egy hozzáfűzendő gondolatom. Honnan jött neked az, hogy Holly Keller azt gondolná, hogy a bugyi hiányától lesz valaki terhes? Láss a szavak mögé, és próbálj meg gondolkozni. Ezzel valószínűleg arra célzott, hogy ha a moziba bugyi nélkül megy valaki, akkor ott nem csak mozizás lesz, hanem sz*x is. És a mai fiatalok annyira sötétek, hogy még védekezni sem képesek. Ha használnak is gumit, azt is rosszul csinálják, mert rosszul rakják általában fel, aminek a vége a szakadás.
A lényeg, hogy tanulj meg szöveget értelmezni, gondolkozni, és próbáld meg átlátni mélyebben a mai világot, és társadalmat mielőtt bármit is írsz róla.
Először is figyelmedbe ajánlanám, hogy tanuld meg a nyelvtannak azt a részét, amiben a tulajdon nevekről van szó, mivel már a nevedet is kis betűvel írtad. Ez már maga gáz.
Rátérve a témára. Az, hogy egy nő nem vesz fel bugyit, nem csak gáz, de ellent is mond a társadalmi normáknak. Ha nadrág lenne rakta, akkor nem lenne vele bajon, de szoknyában nem helyes. Én személy szerint, nem szeretnék arra az ülésre leülni a buszon, amire ráült egy nő bugyi nélkül szoknyában. Ki tudja milyen bajai voltak, és nem-e volt esetleg folyása, amivel még a nadrágomat is összerondítja.
A liberalizmusra rátérve. Nem vagy tisztában a dolgokkal. Igazad van abban, hogy szabad államban élünk a liberalizmusnak köszönhetően. Azt viszont elfelejted, hogy ez a "szabadság" is csak idézőjeles, mert ebben a "szabad" világban, azt mondhatsz, és tehetsz, amit SZABAD nem pedig amit AKARSZ. És a szörnyű az, hogy nem azt tiltják, ami rombolja a társadalmat, hanem olyan fölösleges dolgokat, mint például a szabad véleménynyilvánítás. Ha szerinted az helyes, hogy egy 13 évest már abortuszra kell vinni, akkor elég elfajzott lehetsz. A szexualitásnak is megvan a maga helye, és ideje. Ez pedig otthon, vagy esetleg eléggé eldugott helyen van, az időt nézve, pedig nem 13-14 évesen. Ennyi idősen TANULNI kell és nem DU**I. Vagy Annyira hü**e manapság mindenki, hogy azt nem képesek felfogni, hogy TANULNI kéne ezek helyett?
És még lenne egy hozzáfűzendő gondolatom. Honnan jött neked az, hogy Holly Keller azt gondolná, hogy a bugyi hiányától lesz valaki terhes? Láss a szavak mögé, és próbálj meg gondolkozni. Ezzel valószínűleg arra célzott, hogy ha a moziba bugyi nélkül megy valaki, akkor ott nem csak mozizás lesz, hanem sz*x is. És a mai fiatalok annyira sötétek, hogy még védekezni sem képesek. Ha használnak is gumit, azt is rosszul csinálják, mert rosszul rakják általában fel, aminek a vége a szakadás.
A lényeg, hogy tanulj meg szöveget értelmezni, gondolkozni, és próbáld meg átlátni mélyebben a mai világot, és társadalmat mielőtt bármit is írsz róla.
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Holly Keller
2012. április 13. 03:02
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline |
kedves tilas!
köszönöm levélszerű megszólításodat és felszólításodat arra, hogy figyejjek joban oda a hejesirásomra. igyekszem megfogadni, mert ez már tényleg gáz, hogy lektorálva próbálnak helyretenni. kösz az erőfeszítést
fasza társadalmi normák között éled kicsi világodat, ha abba a bugyi nem viselése már mint tilalom lép fel, de vegyük ezt a te lelki szegénységednek, ami elfogadható (mondjuk ).
egész kulturáltan fejted ki, hogy miért nem ülnél egy bugyit nem viselő nő helyére a buszon, gratulálok. a "nem volt esetleg folyása" szöveg kifejezetten értelmes érvnek tűnik, kösz, hogy megosztottad.
ezt szó szerint mert társadalomfilozófiai tételként kellene tanítani:
"ez a "szabadság" is csak idézőjeles, mert ebben a "szabad" világban, azt mondhatsz, és tehetsz, amit SZABAD nem pedig amit AKARSZ. És a szörnyű az, hogy nem azt tiltják, ami rombolja a társadalmat, hanem olyan fölösleges dolgokat, mint például a szabad véleménynyilvánítás. Ha szerinted az helyes, hogy egy 13 évest már abortuszra kell vinni, akkor elég elfajzott lehetsz. A szexualitásnak is megvan a maga helye, és ideje."
érdekes, hogy a kisbetű, nagybetű témát észrevetted valahol a szövegemben viszont azt nem, hogy egy szót sem írtam az abortuszról. ez is amolyan szövegértelmezési probléma vagy olvasási lehet (nem gáz, majd kinövöd!).
ezt a "szabad' meg 'akarsz" CAPS LOCK alkalmazást magába foglaló szöveg meg annyira figyelemreméltóan összetett és árnyalt gondolkodást mutat, hogy nem is értem amit írsz, bár remélem te nem vagy ugyanígy ezzel. mert nekem túl okosan írsz, azt hiszem
13-14 évesekről egyébként nem tudom miért példálózol, vagy egyáltalán próbálsz helyes életvezetési tanácsokat adni nekik egyértelműen az előítéleteidből levezetve. itt nem egészen ez a téma, bár értem, levezetted, ott a pont.
holly keller pontosan azt írta, amit, vagyis akin nincs bugyi az már csak egy lépésre van a teherbeeséstől. de mint már megállapítottuk inkább tényleg azt látsz a sorok mögé, amit akarsz, mintsem tényleg elolvasnád, ami le van írva. hozzám képest talán túl igazságlátó ember vagy, fényben járó, elismerem
te hány mai fiatallal voltál (hozzáteszem ezek szerint te nem vagy az), akik rosszul rakják fel a gumit. ez is tapasztalat? egyáltalán ez megint, hogy keveredik ide témaként, valamibe megint beleláttad? másrészt sajnálom, hogy ezért szakítást éltél át, gáz, de majd átvészeled
a végszó pedig valami csodálatos, és meg kell hajolnom, mert megszólítottál, mint a világot mélyen átlátó ember. igyekszem én is öreg, igyekszem, de tudod a gumit is még rosszul húzom fel. kell még pár év, hogy én is olyan értelmes legyek mint te.
bocsássd meg kisszerűségemet és cyrus alpáriassságát, nem tehet róla egyikkünk se igazán, IGAZÁN..
köszönöm levélszerű megszólításodat és felszólításodat arra, hogy figyejjek joban oda a hejesirásomra. igyekszem megfogadni, mert ez már tényleg gáz, hogy lektorálva próbálnak helyretenni. kösz az erőfeszítést
fasza társadalmi normák között éled kicsi világodat, ha abba a bugyi nem viselése már mint tilalom lép fel, de vegyük ezt a te lelki szegénységednek, ami elfogadható (mondjuk ).
egész kulturáltan fejted ki, hogy miért nem ülnél egy bugyit nem viselő nő helyére a buszon, gratulálok. a "nem volt esetleg folyása" szöveg kifejezetten értelmes érvnek tűnik, kösz, hogy megosztottad.
ezt szó szerint mert társadalomfilozófiai tételként kellene tanítani:
"ez a "szabadság" is csak idézőjeles, mert ebben a "szabad" világban, azt mondhatsz, és tehetsz, amit SZABAD nem pedig amit AKARSZ. És a szörnyű az, hogy nem azt tiltják, ami rombolja a társadalmat, hanem olyan fölösleges dolgokat, mint például a szabad véleménynyilvánítás. Ha szerinted az helyes, hogy egy 13 évest már abortuszra kell vinni, akkor elég elfajzott lehetsz. A szexualitásnak is megvan a maga helye, és ideje."
érdekes, hogy a kisbetű, nagybetű témát észrevetted valahol a szövegemben viszont azt nem, hogy egy szót sem írtam az abortuszról. ez is amolyan szövegértelmezési probléma vagy olvasási lehet (nem gáz, majd kinövöd!).
ezt a "szabad' meg 'akarsz" CAPS LOCK alkalmazást magába foglaló szöveg meg annyira figyelemreméltóan összetett és árnyalt gondolkodást mutat, hogy nem is értem amit írsz, bár remélem te nem vagy ugyanígy ezzel. mert nekem túl okosan írsz, azt hiszem
13-14 évesekről egyébként nem tudom miért példálózol, vagy egyáltalán próbálsz helyes életvezetési tanácsokat adni nekik egyértelműen az előítéleteidből levezetve. itt nem egészen ez a téma, bár értem, levezetted, ott a pont.
holly keller pontosan azt írta, amit, vagyis akin nincs bugyi az már csak egy lépésre van a teherbeeséstől. de mint már megállapítottuk inkább tényleg azt látsz a sorok mögé, amit akarsz, mintsem tényleg elolvasnád, ami le van írva. hozzám képest talán túl igazságlátó ember vagy, fényben járó, elismerem
te hány mai fiatallal voltál (hozzáteszem ezek szerint te nem vagy az), akik rosszul rakják fel a gumit. ez is tapasztalat? egyáltalán ez megint, hogy keveredik ide témaként, valamibe megint beleláttad? másrészt sajnálom, hogy ezért szakítást éltél át, gáz, de majd átvészeled
a végszó pedig valami csodálatos, és meg kell hajolnom, mert megszólítottál, mint a világot mélyen átlátó ember. igyekszem én is öreg, igyekszem, de tudod a gumit is még rosszul húzom fel. kell még pár év, hogy én is olyan értelmes legyek mint te.
bocsássd meg kisszerűségemet és cyrus alpáriassságát, nem tehet róla egyikkünk se igazán, IGAZÁN..
2012. április 13. 06:01
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline |
Baromi hosszú kommenteket írtok o.O a cikkel kapcs. már elmondtam mindent. az emberek követnek el hibát, ezért vagyunk emberek
2012. április 13. 13:39
Hmm. Szerintem ha jól megnézitek lehet az fehérnemű is ami bőrszínű. De ha tényleg nincs rajta semmi, akkor így jár aki nem vesz bugyit
2012. április 13. 13:42
azta.. szinte mindent látok xdd ezért +18 ?? xD
szakadok a röhögéstől-.-" xd
de am meg semmisem látsuüdik. elhet az akár 1 bőrszínű bugyi is.
szakadok a röhögéstől-.-" xd
de am meg semmisem látsuüdik. elhet az akár 1 bőrszínű bugyi is.
2012. április 13. 13:49
Idézet (symor @ 2012.04.12. 12:04)
Dion gyereklányként kezdett kavarni az akkor is már nyugdíjaskorú férjével, ráadásul adócsalás miatt is vizsgálódtak ellene, Twain szintén pasiügyei miatt volt sokáig reflektorfényben botrányosan (a válása is elég csúnya volt). Alanis Morisette botrányt okozott már a dalaival, demonstrációkon való előkelő részvételével, vagy épp azzal, hogy erősen kísérletező jellegű szexuális beállítottsága van.
Azért az igaz szerelem és a p*n*villantás között felesleges párhozamot vonni. Celine a mai napig együttvan azzal a "nyugdíjaskorú férjjel" és nem csak a jóban, de a lehető legemberpróbálóbb időszakokon is kitartottak egymás mellett. Az adócsalás pedig nem Celine sara.
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Black Hearth2
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.