Névhasználati jogok miatt perelik a One Directiont
2012. április 12. 21:02
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1826 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline |
Féltékenyek, mert ők híresebbek...
2012. április 13. 11:24
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1023 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline |
jah igazatok van evoc XD,Kicsilany16,Demi Lovato
2012. április 13. 13:20
nemnemnem jajh nem értitek?
a másik csapat előbb kezdte el használni a nevet mint ezek itt (hogy mást ne mondjak) nem azért perlik őket mert annyira kutyául irigyek lennének hanem mert betelt nekik a pohár hogy ezek a nyálgépek az ő nevükkel lettek híresek -.-" ja és még valami... legalább magatoknak valljátok be hogy nem 100% ban a hangjukért szeretitek őket( 1% hang 99% egyéb testi adottság.)
a másik csapat előbb kezdte el használni a nevet mint ezek itt (hogy mást ne mondjak) nem azért perlik őket mert annyira kutyául irigyek lennének hanem mert betelt nekik a pohár hogy ezek a nyálgépek az ő nevükkel lettek híresek -.-" ja és még valami... legalább magatoknak valljátok be hogy nem 100% ban a hangjukért szeretitek őket( 1% hang 99% egyéb testi adottság.)
2012. április 13. 13:22
SelenaBabaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 54 Csatolások: 1 Azonosító: 164837 offline |
Há a mostaniak sokkal jobbak 100000000000000000 szer
2012. április 13. 13:32
hát már ideje volt őket is perelni nem mindig csak JB-t..
2012. április 13. 13:45
egyébként meg ti honnan a bús bálnából tudjátok hogy a mostani jobb? azért mert a régi beperelte a szépfiuítokat? hatalmas tragésia most komolyan amúgy a bíróságon nem az fog dönteni hogy ki a híresebb megszokottab etc... hanem hogy ki birtokolja HOSSZAB ideje a nevet vegyétek tudomásul a brit 1D nek esélye sincs -.-" a bíró meg szép szóval is sz*rni fog a rajongókra
2012. április 13. 14:11
Idézet (On Direction fan @ 2012.04.12. 19:20)
Black Hearth2 te hülye vagy nem csak a szép fejüktől szeretik hanem a hangjuk is szép minálunk az osztályban majdnem az összes lány szerelmes beléjük.
1.Kösz, de nem te mondod meg, hogy én milyen vagyok, már bocsánat..
2. Először MINDENKI MAGÁBÓL INDUL KI!!
3.Szerencsére a mi osztályunk nem ilyen...legalábbis nem hallok róla egyálltalán olyasmit,hogy folyton istenítik őket, meg ilyesmi...(aminek csak örülök...)
4.Pontosan hány évesek is azok a lányok(?), mert ha álltalános iskolások, akkor meg se lepődök rajta..(bár már a középiskolásoknál is ugyanez van szinte...-.- ... most van a láz, mindössze csak ezért...)
5. Tény és való, hogy van némi tehetségük, de ismerek pár olyan személyt, akik csak azért szereti az 1D-t,furcsa módon csak egy-kettőt, mert azoknak cuki a pofájuk ( a többi nem tetszik neki..és ezt úgy mondom, hogy ez egy középiskolában van ..)
Jah... és ha valakinek nem tetszik a kommentem ne reagálljon rá... ...ennyi... ..gondolom, hogy ez nem egy nehéz munka.. bár ki tudja..
2012. április 13. 15:30
SütyღMaybe,Onceღ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 3297 Csatolások: 579 Azonosító: 133242 offline |
tényleg őket illeti a jog, de ha nem ismertek akkor mi a baj?
ha azt hiszik hogy így majd felfigyelnek rájuk a hangjuk miatt,akkor szerintem rossz helyen "kutatnak"..
ha azt hiszik hogy így majd felfigyelnek rájuk a hangjuk miatt,akkor szerintem rossz helyen "kutatnak"..
2012. április 13. 16:51
hát én a hangjukat szeretem igaz csak 2 3 számuk van meg ami tetszik is, ennél többet nem foglalkozok velük nagyon, de azért jó lenne ha a nevük maradna
2012. április 13. 16:57
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Micsoda viták folynak itt kérem szépen Még mindig nem értem, hogy miért kell felfújni az ügyet, ha csupán csak névváltoztatásról van szó és 1 millió $ pénzről. A csapat nevet változtat, Simon pedig röhögve kihúzza a zsebéből azt a pénzt és kész, minden megy a régi kerékvágásban. Most olvastam a neten, hogy az amerikai banda tagjait halálosan megfenyegették a brit banda tagjainak fanjai és liszttel teli fehér borítékokat küldözgetnek a stúdiójukba meg a házukba. Te jó ég. Mi lesz itt még?
2012. április 13. 17:24
directioner776visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171808 offline |
HÉ! az amerikai 1D csak 2011 februárjában védette le az One Direction nevet, közben 2009ben alakultak meg, és a brit 1D 2010ben válaszotta ezt a nevet, szóval teljesen jogosan használják, mivel 2010ben még nem volt levédve az One Direction név... csak azért találták ki ezt az egészet mert hírnevet akarnak...kapnak is, a sok dühöngő brit 1D rajongó majd szépen letámadják őket...akkor kapnak majd hírnevet a korházban -.-" fogadok azt a 2 albumot is amit kiadtak csak a nagymamik meg a szerető anyucikák vették meg...
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.