Névhasználati jogok miatt perelik a One Directiont
2012. április 11. 12:16
A másik 1D nem is híres !! Én nem hallotam még róla szóval szerintem ez a ONE DIRECTION-nek kell megkapnia a nevet !! Imádom szóval nem szeretném más néven látni oket !! Amúgy Corby-val egyett értek !!
2012. április 11. 12:30
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
Nehogy már! Őket mármint a briteket ismeri a világ és már nem azért de én nem hallottam más One Direction-ról és talán azoknak kéna alkalmazkodni akik kevesebbben vannak és nem azoknak akik már hírnevet szereztek... Ha ezzeé akarják felhívni magurkra a figyelmet akkor szánalmas! Miért változtasson az aki többségben van? nem értem... és különben is nem lehet csak úgy átnevezni egy híres bandát hogy jó márpedig mi holnap krumplinyúzok leszünk és nem One Direction...
2012. április 11. 12:40
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Corby egyetértek!
2012. április 11. 12:50
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Itt most nem az a lényeg, hogy ki a híres meg ki nem, hanem hogy regisztráltatták a nevet, előbb, mint a brit 1D. Ilyen esetben nem kellene, hogy fontos legyen, ki mennyit tett le addig az asztalra. Simon a ludas a dologban, a másik, tavalyi nyertes X-Faktor csapatnak is nevet kellett változtatni, mert már létezett egy ugyanolyan nevű banda. Nem értem, hogy valakinek miért van saját műsora, ha nem figyel a részletekre? Olyan nehezükre esik felvenni egy embert, aki átnézi, hogy szerepel-e ez a név a nyilvántartásban? Olyan hülye emberek vannak, hogy az már fáj. A Glee-sek is ugyanígy jártak. Lusták voltak felfogadni egy embert arra, hogy megnézzék, foglalt-e már a Glee név vagy trademark, de nem tették meg és most jogosan perelték be őket is. Egyik banda oldalán sem állok, szerintem jogos lenne a banda nevének megváltoztatása de Simon Cowell ellen senkinek sincs esélye, akár azért jelentették fel őket, hogy nagyobb hírnévre tegyenek szert, akár azért, mert tényleg idegesítőnek találják a dolgot.
8 felhasználónak tetszik:
LULUPeas,
The Bex,
Shakeitupper,
Holly Keller,
An_d_a,
kesty,
Black Hearth2,
thunderbird
2012. április 11. 13:02
neeeeeee. ezt nem tehetik....... most akkor az összes google találtat majd hozzájuk vezet vagy mi? meg akkor is ááááh....istenem...ennyire irigylik őket,mert befutotttak-.-
2012. április 11. 13:05
Micyke14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 558 Csatolások: 0 Azonosító: 144595 offline |
hát ez kész.. 2 évvel később perelnek? azt n mondják hogy nem hallottak a fiúkról már,és azért csak most perelnek.. ha annyira zavarta volna őket a dolog, akkor már rég megtették volna, most viszont csak felhajtásra vágynak maguk körül. szánalom -.-
2012. április 11. 13:06
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
ez egy nagy baromság
2012. április 11. 13:06
Blugibaba22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 150090 offline |
A Britt One Direction százszor híresebb, mint az a másik. Szerintem a britteknek kellene megmaradni a névenk!
2012. április 11. 13:09
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12521 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (kesty @ 2012.04.11. 12:30)
Nehogy már! Őket mármint a briteket ismeri a világ és már nem azért de én nem hallottam más One Direction-ról és talán azoknak kéna alkalmazkodni akik kevesebbben vannak és nem azoknak akik már hírnevet szereztek... Ha ezzeé akarják felhívni magurkra a figyelmet akkor szánalmas! Miért változtasson az aki többségben van? nem értem... és különben is nem lehet csak úgy átnevezni egy híres bandát hogy jó márpedig mi holnap krumplinyúzok leszünk és nem One Direction...
Az senkit nem érdekelt, hogy te vagy ti kiről hallottatok vagy kiről nem. Estig lehetne sorolni olyan előadókat akiről sohasem hallottatok, mégis többet értek el mint egy ilyen összeverbúvált fiúcska csapat. Ha be van jegyezve a név és le van védve, akkor mehetnek a brittek a sunyiba és fizethetnek.
Legyenek Two Directions
10 felhasználónak tetszik:
ophely88,
The Bex,
Shakeitupper,
janet7,
Enaa,
Black Hearth2,
Emily O.,
Holly Keller,
An_d_a,
thunderbird
2012. április 11. 13:10
AcorraladaFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 165040 offline |
baromság!!!!!!/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. április 11. 13:23
el mehetnek a fenébe.Ha annyira zavarja őket,változtassanak ők nevet...pf..://
2012. április 11. 13:25
Idézet (Micyke14 @ 2012.04.11. 13:07)
egyébként meg... még régebben hallottam az amerikai fiúbanda egy számát. hát "csodálatos", és az az amatőr klip, amit csináltak hozzá. cöhh, ezek mit akarnak?
Miért olyan meglepő, hogy egy csapat indie zenésznek nincs annyi pénze, mint Cowellnek? Nyilván ha lenne több zséjük, profibb klipet tudnának gyártani. Egyébként meg nem hiszem, hogy a bíróság figyelembe fogja venni, hogy neked nem tetszett a számuk. Szólj, ha tévedek.
8 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Shakeitupper,
janet7,
Black Hearth2,
Holly Keller,
LULUPeas,
An_d_a,
thunderbird
2012. április 11. 13:29
meg amugy nem tudták volna kitalálni elöbb????már azóta lett egy lemezük, ezernyi one direction termék... ha annyira zavarta volna őket, az elején az x faktorban szoltak volna.....
2012. április 11. 13:33
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (N.Adri @ 2012.04.11. 13:29)
meg amugy nem tudták volna kitalálni elöbb??már azóta lett egy lemezük, ezernyi one direction termék... ha annyira zavarta volna őket, az elején az x faktorban szoltak volna..
Nem most kezdte el őket zavarni. Az internet tele van ezzel a hírrel. Már hosszú hónapok óta tárgyaltak de nem jutottak dűlőre, ezért döntöttek a beperelés mellett.
2 felhasználónak tetszik:
The Bex,
Shakeitupper
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.