Egy perc alatt fogytak el a jegyek a 1D koncertjére
2012. április 12. 15:09
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
Ha valaki megkérdezi, hogy mekkora hírnévre vágysz? Mit mondasz? Hogy azért maradjon meg minden a normális kerékvágásban... Az sem jó hogy ha alig ismernek de az se hogy ha túl sokan... ez a láz arra jó hogy új rajongóik lesznek na de a régiek? Velük mi lesz? Lehet, hogy ők elpártolnak... Én tavaly nyár óta figyelem őket és követem is twitteren mindegyiket de ami most már van SOK! Sikítozás őrjöngés összeesésesek... leborotvált fejek... Emberek hol hagyták az eszüket? Nagyon szeretném én is ha eljönnének ide de az hogy ekkora hiszti övezi minden megmozdulásukat... Nem szeretnék SENKIT MEGÁNTANI de úgy gondolom jobb volt mikor még kevésbé voltak híresek illetve nem akartak minden áron US-be lenni! Akkor még egy jó banda voltak mikor ez az egész elindult... mikor még a One Direction UK-hez tartozott. (szeretem, őket nem erről van szó csak sok, ami most már van...)
2012. április 12. 15:10
nem kell csodálkozni, rövid idő alatt hatalmas rajongótábort tudhatnak maguknak, remélem meg is tartják őket
2012. április 12. 15:13
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1232 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline |
Hát hiába a világ egyik legjobb bandája.
És szerepet kapnak a Gleeben nem semmi le a kalappal előttük
És szerepet kapnak a Gleeben nem semmi le a kalappal előttük
2012. április 12. 15:13
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Annyira elmennék egy One Direction koncertre.
Egyszerűen imádom Őket! ♥
Amúgy gratulálok nekik!
Egyszerűen imádom Őket! ♥
Amúgy gratulálok nekik!
2012. április 12. 15:16
Imádom őket meg minden de nem értem miért kell minden sorozatban szerepelniük,örülök hogy sikeresek mert tehetségesek és megérdemlik de ha énekesek akkor miért kell mindenhol vendégszerepelni?
Az pedig elég ciki hogy Justin 22 perc alatt tudta eladni a jegyeket míg ők 1.
Az pedig elég ciki hogy Justin 22 perc alatt tudta eladni a jegyeket míg ők 1.
2012. április 12. 15:17
Shakeitupperúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 69 Csatolások: 5 Azonosító: 147768 offline |
Idézet (viritrend @ 2012.04.12. 15:01)
Akkor minek nézitek, Szincuu és Shakeitupper?? Am nekem meg a JB lázból van elegem. >.<
Én imádom őket!
Én imádom őket!
Szerintem meg még JB sem volt ennyire "tenyérbemászó".Egyszer majd az 1D mánia is elmúlik és szinte a legnagyobb lázban égők is alig fognak emlékezni rájuk.Megnéztem egy élőfelvételt, nem olyanok élőbe, hogy el kéne tőlük az agyunknak durrannia, persze szorult beléjük tehetség.
Amúgy úgy tudom itt a vélemény nyílvánítást meg lehet tenni, ha pozitív, ha negatív.
2012. április 12. 15:18
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Nem semmi.. Hatalmas szerencséjük van,mert rövid idő alatt jó nagy rajongótábort gyűjtöttek.Én nem tartozom a rajongóik közé,mert 1.túl gyerekesnek tartom őket kinézetileg,bár ez érthető mert nagyon fiatalok és 2. sosem szerettem az ilyen fiú bandákat,az őket körülvevő őrületet meg pláne nem
De azt elismerem,hogy némelyikük tehetséges,2-3 számuk tetszik is,viszont nem tartom őket egyformán tehetségesnek.. Vannak olyanok a bandában akik jobban kiemelkednek tudásilag a többiek közül.
Az biztos,hogy Zayn a leghelyesebb,nekem hangilag azonban Harry tetszik.
Sok sikert kívánok nekik!
De azt elismerem,hogy némelyikük tehetséges,2-3 számuk tetszik is,viszont nem tartom őket egyformán tehetségesnek.. Vannak olyanok a bandában akik jobban kiemelkednek tudásilag a többiek közül.
Az biztos,hogy Zayn a leghelyesebb,nekem hangilag azonban Harry tetszik.
Sok sikert kívánok nekik!
2012. április 12. 15:25
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Ez igen! Epizód a Glee-ben? Most aztán tényleg meghódították a világot... Mellesleg; nem az a kérdés,hogy most mennyien kiváncsiak rájuk,hanem az,hogy jövőre mennyien lesznek...
2012. április 12. 15:26
Az igen. Mondjuk szerintem is előbb-utóbb el fognak tűnni. Ami kár lenne, mert én szeretem őket.
2012. április 12. 15:33
wáó:DDD 1 perc:) hát grat, megértem,hiszen imádnivalóak *-*
2012. április 12. 15:36
Idézet
A One Direction-ös fiúk egy szintén brit bandára emlékeztetik az embereket, hiszen évekkel ezelőtt a The Beatles is nagy port kavart Amerikában.
Ne, már megint a The Beatles-höz kell őket hasonlítani?-.-"
Szerintem a One Direction tagjai még gyermekek (talán külsőleg nem is, de belsőleg 100%), még nem nőttek fel Amerikához
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Black Hearth2
2012. április 12. 15:36
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Nah jó most már leírom a véleményem... A helyzet az, hogy az imént belehallgattam egy One Direction dalba. És hát azt kell mondjam, hogy bár Bennük azért van némi tehetség, nem gondolom, hogy annyira egyedi zenéjük lenne, hogy ez megér ekkora felhajtást. És hát a fiúkban sincs semmi különleges. Teljesen átlagos előadók. Mielőtt Nekem esnének a rajongók HANGSÚLYOZOM: Van bennük némi tehetség, de nem sokkal többek a tucatelőadóknál.
2012. április 12. 15:38
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12521 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Egyre jobban irritálnak - a sarki villanyoszlop is tehetségesebb, csak nem olyan 'cuki'
"Egy perc alatt fogytak el a jegyek a 1D koncertjére"
- A koncert is ilyen hosszú lesz
"Egy perc alatt fogytak el a jegyek a 1D koncertjére"
- A koncert is ilyen hosszú lesz
7 felhasználónak tetszik:
Vegas,
Pöttömke,
Black Hearth2,
Horowitz,
An_d_a,
Vampiregirl1,
Alison Lerman
2012. április 12. 15:39
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline |
azt se tudom hogy mi az a Glee de ha ök szerepelnek majd benne akor feltétlen kiderítem
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.