Egy perc alatt fogytak el a jegyek a 1D koncertjére
2012. április 12. 16:27
A Madison Square Garden-ben ne tartson ez az öt senki semmit! Ott csakis a Survivor Series lehetett és lehet, na meg más PPV, ván direksön koncert nem! Egyébként meg asszem pont a Túlélő Túrára is fél óra alatt elfogytak a jegyek! És az sokkal jobb mint ezek a senkiházik
2012. április 12. 16:27
OneandOnlyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.12. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 173254 offline |
1 ÓRA ALATT EMBEREK! kicsit jobban utána kellene nézni a dolgoknak.... mellesleg imádom őket
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2012. április 12. 16:29
Idézet (twilightgirl0910 @ 2012.04.12. 15:42)
Senki sem hasonlította őket össze.
"A One Direction-ös fiúk egy szintén brit bandára emlékeztetik az embereket."
"A One Direction-ös fiúk egy szintén brit bandára emlékeztetik az embereket."
ebben a cikkben viszont úgy tűnik, hogy rengetegen hozzájuk hasonlítják őket, még benne is van az a szó, hogy összehasonlítgatás és hasonlítják
2012. április 12. 16:29
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
A Beatles-es összehasonlítás elég fura, de igaz. Mikor először megláttam/hallottam ezt a csapatot, nekem is ők jutottak egyből az eszembe. Persze egy legendás együttest egy új csapattal összehasonlítani gáz, de a stílusuk és a tömeghisztéria körülöttük egyezik Szerintem tehetségesek, bár nem hallgatom őket. Az a baj, hogy sokan nem a tehetségük miatt szeretik őket, hanem az édes kis pofikájuk miatt, és szerintem elnyomják egymást a csapatban. A menedzserüket meg kirúghatnák már...
Ja és persze nagyon ügyesek!! Gratula!
Ja és persze nagyon ügyesek!! Gratula!
2012. április 12. 16:31
Gratula nekik. Bárcsak én is vettem volna jegyet rá...
2012. április 12. 16:34
Selena Lovesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 146721 offline |
áááá de jóó szerepelni fognak a Gleebe ^-^:3
2012. április 12. 16:36
A The Beatleshez felesleges ezt az 5 kis nyikkhajt hasonlítani. Pár év és ez a kis hype-olt banda a fasorban se lesz, míg a The Beatles zenéi akkor is élni fog, ha már az emberiség a Marsra költözik.
2012. április 12. 16:39
Sietniük is kell. Így is már csak 14 percük maradt.
2012. április 12. 16:40
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline |
Na ez nagyon jó hír! Annak különös képen is örülök,hogy a Gleeben láthatom őket,remélem nem lesznek szereplői csak egy epizódban,mert akkor kevesebb idejük lenne a zenélésre
2012. április 12. 16:45
Vanessza Nowisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.24. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 169920 offline |
A Glee melyik scatornán megy !!??? (valaki irjon !!
2012. április 12. 16:49
Uh, nem meglepő!!!*-* Amennyire imádom őket, meg amennyire szuperek!!!♥♥♥ Olyan szuperek, elmennék én is!
2012. április 12. 16:49
jéé ezen nem lepődöm meg, hisz szinte mindenki imádja őket nem csoda h egy perc alatt elfogytak ám a glee-t nem szoktam nézni, de lehet hogy belekukkantok amikor ők lesznek benne *--*
2012. április 12. 16:51
AegyoQueenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.12. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 169143 offline |
Van egy halvány sejtésem, hogy egy elfogult fangirllel van dolgunk. [mármint a cikk írója.><] Elég hülyeség összehasonlítani a Beatles-sel ezt a bandát. Kik ők, és mit tettek le az asztalra ahhoz, hogy ilyen nagy nevekkel említsék együtt őket?
Egyébként meg, attól, hogy a rajongó lányok egy perc alatt elkapkodják a jegyeket, még nem feltétlenül lesz minőségi és jó a zene. Ha mondjuk egy lánybanda játszana ilyen zenét, biztos nem fordulnának meg annyian utánuk. Persze, hogy népszerűek az ilyen "cuki fiúkák", hiszen anno minden erősen gúnyolt sztár így kezdte. Hisztéria, nagy imádat, aztán meg mehetnek a süllyesztőbe, a "b*zik" közé.
Egyébként meg, attól, hogy a rajongó lányok egy perc alatt elkapkodják a jegyeket, még nem feltétlenül lesz minőségi és jó a zene. Ha mondjuk egy lánybanda játszana ilyen zenét, biztos nem fordulnának meg annyian utánuk. Persze, hogy népszerűek az ilyen "cuki fiúkák", hiszen anno minden erősen gúnyolt sztár így kezdte. Hisztéria, nagy imádat, aztán meg mehetnek a süllyesztőbe, a "b*zik" közé.
2012. április 12. 16:55
beusska 15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 172574 offline |
Nem lepődtem meg,hiszen egyszerűen fantasztikusak!!!De azért 1 perc WOW!!!Én se szoktam nézni a Glee-t de biztosan megnézem majd azt a részt,amiben ők lesznek!!!<3 IMÁDOM ŐKET!!!Remélem Magyarországra is(minél előbb) eljönnek majd egyszer és adnak koncertet!<3
2012. április 12. 16:59
Fannsell~ But first, let me take a Sεℓƒiε |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.05. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 172707 offline |
beusska 15 hát én is ezt akartam irni de legalább nem fáradnak el az ujjaim..XD lilla0007 hát ez nem vicces,sokkal jobbak ők mint pl. Nina Donrev
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.