Pedig azt hittem Madonnának van ízlése. >.>
Amúgy szerintem csak a karrierjét akarja fellendíteni.
Madonna Justin Biebert akarja
2012. április 12. 21:03
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline |
Ezt ugyanakkor volt, mint mikor Britney-nek írta, hogy újra meg akarja csókolni vagy Katy Perry-nek, hogy az első sorban akarja látni valamelyik koncertjén. Madonna nem használja a twittert, egy promóció keretében tweetelt egy-két órát, úgyhogy kihasználta a helyzetet és több sztárnak is írt ezt-azt, csak nem mindből lett hír...
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. április 12. 21:17
BGreta16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.01. Hozzászólás: 503 Csatolások: 1 Azonosító: 126140 offline |
igaz én se vagyok Justin rajongó ... sőt ...ki nem álhatom. De akkor is. biztos van tehetsége , különben nem lenne ilyen sikeres.
Madonna pedig tényleg kereshetett volna jobbat. pl Rihannát.. vagy bárki mást...
Madonna pedig tényleg kereshetett volna jobbat. pl Rihannát.. vagy bárki mást...
2012. április 12. 21:21
NA NEE!!!!!! Madonna!! Ő MADONNA!!!! Nem egy kis izé... A fiúnak mert csak azért van ennyi rajongója mert (állítólag) "helyes"... JB rajongók lemondhatnak már amúgy is kedvencükről mert hamarosan úgyis férjecske lesz... Azért Maddona sokkal színvonalasabb, Madonnában VAN HANG, nem kis nyávogás, amit össze-vissza mixelgetnek és... No comment... És elég furi meghívni valakit egy világ-körüli turnéra, de ez persze Madonnától megtiszteltetés!
Na, JB rajongók írjatok kommenteket, hogy Sacy 21 te nem tom mi vagy, JB az Istenkirály!!!!
Na, JB rajongók írjatok kommenteket, hogy Sacy 21 te nem tom mi vagy, JB az Istenkirály!!!!
2012. április 12. 21:30
Idézet (Norah @ 2012.04.12. 16:59)
Én már az új lemezének koncepcióját is megfejtettem. Mivel Madonna köztudottan nem szokott semmit sem bízni a véletlenre a M.D.N.A gyakorlatilag egy összefoglalás a modern Madonnától, melyben benne van ROL, Music, AL, COAD és a HC hangzásvilága is. Tehát 98-08-ig csinált egy Best Of-ot csak új dalokkal. Ezek után kíváncsi leszek, hogy ez a lemez vajon karrierje zárása, vagy egy új korszak kezdete...ez utóbbi olyan jó lenne!!!
"Kicsik":)) - ez jó.
"Kicsik":)) - ez jó.
Tényleg jó lenne ha nem ez lenne a vége, csináljon még pár lemezt, el akarok jutni legalább egy koncertjére, ez olyan dolog amit nem szabad kihagyni. Egyébként az M.D.N.A tetszik a legjobban a felsoroltak közül, jelenleg ez áll a legközelebb hozzám.
Kicsik hát, nem azért mert fiatalok, hanem mert a gondolkodásuk nem egyenesen arányos a korukkal
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2012. április 13. 11:30
balint.adorjanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.23. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 143874 offline |
ISTENNEEEM! Mit kell mindent elhinni? És miért kell ilyen gyökér cikkeket írni? A kedves cikkíró tudhatná, hogy Madonnának nincs is twittere, így ez meg sem történhetett. Amúgy meg, akinek van egy csöpp esze, az nem hisz el ilyeneket. Áldásom rátok! Komolyan itt is már az van, hogy minél nagyobb hazugságot, hülyeséget tud írni valaki, annál sikeresebb újságíró lesz.
2012. április 13. 11:39
balint.adorjanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.23. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 143874 offline |
Akinek meg hivatalos híreket akar Madonnáról az inkább menjen fel a www.madonnahungary.hu oldalra
2012. április 13. 13:54
2 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2,
Running Fool
2012. április 13. 14:28
Nehogy elhiggyétek már ezt a baromságot! Ő Madonna, hosszú évek alatt megalapozta a saját legendáját! Nem égetné magát egy Bieberrel emberek Gondolkozzatok néha...
2012. április 13. 14:29
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline |
neeeeeeeeeeeeee!!!!!!! UTÁLOM JUSTINT!!!!!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.