Cristofel brutálisan bántalmazta Veronikát!
2012. április 13. 12:05
Azért verte meg Veronikát hogy még kacsásabb legyen a szája?
2012. április 13. 12:14
AcorraladaFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 165040 offline |
hmmm
mindkettot utálom megis halhatnak egyutt!!
mindkettot utálom megis halhatnak egyutt!!
2012. április 13. 12:59
hát én gondotam h nem sokáig lesznek együtt,de azt nem gondoltam volna h ilyen hamar szétválnak.
2012. április 13. 13:05
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline |
Amikor az anyja elmondta hogy Cristofel mit csinált a felsorolás között ott volt az is hogy ököllel orrba vágta a drága Ronikát. Viszont, amikor kérdezték tőle hogy és "milyen sérüléseket szerzett a lány?" Akkor nem volt közte az hogy betört volna az orra.... Nagyon érdekes!!!
2012. április 13. 13:12
agotakolumbanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline |
"Én nem csináltam semmit"...És utána felsorolja, hogy miket tett. Nem néztem a VV-t, de tudom h kik ők, és az egyik leggyávább dolognak tartom, ha egy férfi kezet emel, egy nőre...
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2012. április 13. 13:13
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline |
Idézet
a heves vérmérsékletéről híres kubai macsó
baz*eg, Nem fog Krisztifer bortönbe kerülni, tudjátok miért? Mert a szilikont, ha megütik, nem kékül ki...
2012. április 13. 13:15
agotakolumbanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline |
Vampire Lady: dehogynem, beszámolták, bemondták a Fókuszba, csak mivel azelőtt történt nem tudtak interjúkat csinálni, csak Veronika anyját érték el telefonon és ő nyilatkozott. Először én sem hittem el, csak akkor mikor az anyja elkezdte sorolni, hogy miket tett.
2012. április 13. 13:20
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline |
Várható volt, hogy nem csendben fognak elválni egymástól. Veronika megcsalta Crist, nem is egyszer, és gondolom Cris is Ronit. Ez a kapcsolat semmi nem volt. Egyszerűen ott jelentek meg közösen, ahol a kamera vette őket.
Egyébként meg Cristofel annyira szerette Veronikát, hogy most képes volt arra, hogy megverje.
Az is gusztustalan, ahogy Roni anyja most mindent elmond a médiának. Egy anyának ilyenkor nem az lenne a feladata, hogy óvja a lányát? Így csak sz.rt csinál neki.
Mindkettő megköszönheti magának, hogy ilyen elcseszettek, de ezt tényleg nem hittem volna erről a hülye gyerekről. Részben viszont sajnálom Veronikát. Egy "nő", sőt egy kacsa sem érdemli, hogy megverjék.
Egyébként meg Cristofel annyira szerette Veronikát, hogy most képes volt arra, hogy megverje.
Az is gusztustalan, ahogy Roni anyja most mindent elmond a médiának. Egy anyának ilyenkor nem az lenne a feladata, hogy óvja a lányát? Így csak sz.rt csinál neki.
Mindkettő megköszönheti magának, hogy ilyen elcseszettek, de ezt tényleg nem hittem volna erről a hülye gyerekről. Részben viszont sajnálom Veronikát. Egy "nő", sőt egy kacsa sem érdemli, hogy megverjék.
2012. április 13. 13:21
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Két hülye....!! szerintem ezt már csak azért csinálják,hogy velük is foglalkozzanak...!!
2012. április 13. 13:36
hát érdemes lenne lecsukni.. h képzeli ??O
már nem azért.. mert nem állok semelyik pártján de akkor is...
már nem azért.. mert nem állok semelyik pártján de akkor is...
2012. április 13. 13:37
szandika1414új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.06. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 150656 offline |
Normálatlanok! Többet nem nagyon tudok hozzá fűzni...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.