Hilary Duff nem törődik az alakjával
2012. április 13. 20:57
Na és akkor mi van?
Inkább koplaljon és fogyjon le csak azért, mert ez a megszokott Hollywoodban? Valóban ráér lefogyni, fő, h jól érezze magát
Inkább koplaljon és fogyjon le csak azért, mert ez a megszokott Hollywoodban? Valóban ráér lefogyni, fő, h jól érezze magát
2012. április 13. 21:07
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline |
Az isten szerelmére. Kb egy hónapja adott életet kisfiának. Most z a legfontosabb, hogy a baba egészségesen fejlődjön, és nem az, hogy Hilary már holnap bikinis fotózást vállaljon.
2012. április 13. 21:32
Muffyn.Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.08. Hozzászólás: 473 Csatolások: 297 Azonosító: 150774 offline |
B.Bess - egyet értek.
2012. április 13. 22:23
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Jól is teszi. Ilyenkor az elsődleges a kicsi legyen, ne pedig az, hogy visszanyerje az alakját. Lesz rá bőven ideje, nem kell egyből keményen edzenie, meg hát gondolom nem könnyű most neki. Ha én nem aludnék éjszakákon át, és minden percemet azzal töltöm, hogy a babának jó legyen, nem hiszem, hogy én járnék edzeni.
2012. április 13. 22:39
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline |
Szerintem örül, hogy ha a gyermekével tud törődni, s mindent meg tud neki adni. Nem értem az embereket, miért kell állandóan azzal foglalkozni, hogy egy híresség hány kiló? Nem rá tartozik? De. Valószínűleg neki is fontosabb a babaja, mint a kilói.
2012. április 13. 22:40
Carolii.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.18. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 165484 offline |
A pici a legfontosabb, igaza van Hilary-nak, hogy vele foglalkozik az alakja helyett! Minden kismamának, főleg a sztárvilágban így kéne tennie! Gyorsétteremben eszik? Hát váljék egészségére!
2012. április 13. 22:54
Mert nem hagyjak beken??Most a gyerekevel foglalkozzon!!!
2012. április 14. 01:16
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline |
váljék egészségére most konkrétan cikk lett abból hogy gyorskaját zabál?
2012. április 14. 14:11
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (Dorake @ 2012.04.13. 17:19)
Jesszus! Olyan dagadt mint a disznó! Azt megértem, hogyha felszed mondjuk 5-10 kilót, de fél tonnát???!! Egy sztrá is ember, azt tom, de azért törődnie kéne azzal, h hogyan néz ki!!
Már bocs, de az addig oké, hogy mindenkinek megvan a saját véleménye, de ez egyenesen kiakasztó, amit írtál. Azt hiszed, hogy ez úgy megy, hogy valaki szül egy gyereket és aztán hipp-hopp leadja azokat a felesleges kilókat??? Ha ezt hiszed, akkor nem vagy normális! Inkább azt ajánlom, hogy nézz tükörbe és amikor megszülöd az első gyerekedet és lesz rajtad nem is kevés felesleges kilók, akkor majd gondolkozz el azon, hogy miket mondtál anno. Majd rájössz arra, hogy nagy baromság volt ezt mondani, hogy fél tonnát szedett fel, mert gondolj bele: te is nézhetsz ki így. Most komolyan azt hiszed, hogy megszületett az élete értelme és saját magával fog foglalkozni a gyereke helyett??? Gondolkozz el egy kicsit!
2012. április 14. 20:14
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Szerintem nem olyan vészes. Majd ő eldönti, hogy akar-e diétázni, vagy nem, hiszen most a baba a legfontosabb.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.