Starity

Száz éve süllyedt el a Titanic

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 15. 10:46 #81
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mon. @ 2012.04.15. 10:30)
Valaki esetleg látta már a másik Titanic filmet? smileeee.gif Tegnap is leadták az m1-en. Nem volt rossz, de szerintem meg sem ütötte Cameron sikerművének a szintjét. smileeee.gif  smileeee.gif

Hát nem, de én sem láttam végig egyiket sem, csak Youtube-on találtam meg, de tegnap pont a 3D-s változat után nem volt. sad.gif .nem volt szívem végignézni mert vmi sz.rok voltak.
2012. április 15. 10:48 #82
Mon.
Mon.
Harley ღ♥ღ♥

Státusz♦~♥♥♥ Én nem vagyok sztár, nem is akarok az lenni! Én legenda leszek! ♥♥♥~♦ F.M.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 802
Azonosító: 159358
Idézet (Hugii 570 @ 2012.04.15. 10:44)
Én egyébként egy olyan filmet, illetve ismeretterjesztőt néztem, amiben az elsüllyedt Titanicot tanulmányozták. Fantasztikus volt, hogy mennyi tárgy viszonylag épségben maradt és jó állapotban került elő, annak ellenére, hogy már száz éve vannak a tenger fenekén.
És hát a Titanic most már rengeteg állat, kagylók, tengeri csillagok lakóhelyéül szolgál, sajnos... Valamilyen szinten megrendített, hogy milyen szép volt, és mindent elnyelt az óceán.
És itt látszik meg az, hogy a természet még az embernél is hatalmasabb, főleg, ha felkészületlen az illető. Építhetsz ennél a hajónál százszor nagyobb tárgyat, nincs olyan dolog, amivel a természet ne tudná a harcot felvenni, ehhez az emberek ereje nem elég.

Erről a film egyik része jutott eszembe, amikor Jack és Rose menekül a hajóból és összetalálkoznak az építővel, aki ezt mondja Rosenak: Sajnálom, hogy nem építettem erősebb hajót maguknak.
Volt valaki esetleg a Titanic kiállításon? Nem tudom már mikor volt pontosan, nem olyan régen, talán 2 éve, én is el szerettem volna menni, de sajnos nem sikerült. A hajóroncsból hoztak fel tárgyakat, amiket meg lehetett tekinteni, és még sok érdekesség.
2012. április 15. 10:49 #83
Mon.
Mon.
Harley ღ♥ღ♥

Státusz♦~♥♥♥ Én nem vagyok sztár, nem is akarok az lenni! Én legenda leszek! ♥♥♥~♦ F.M.
Idézet (Hugi1212 @ 2012.04.15. 10:46)
Hát nem, de én sem láttam végig egyiket sem, csak Youtube-on találtam meg, de tegnap pont a 3D-s változat után nem volt. sad.gif .nem volt szívem végignézni mert vmi sz.rok voltak.

Na ezzel ugyanígy vagyok. Te is láttad már 3D-ben? smileeee.gif Nekem nagyon tetszett. Amint adták a mozikban, máris rohantam oda! thumbsup.gif
2012. április 15. 10:50 #84
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mon. @ 2012.04.15. 10:49)
Na ezzel ugyanígy vagyok. Te is láttad már 3D-ben? smileeee.gif Nekem nagyon tetszett. Amint adták a mozikban, máris rohantam oda! thumbsup.gif

Én csak pont tegnap jutottam el odáig. Amúgy alig volt szabad hely..
2012. április 15. 10:52 #85
- törölt felhasználó -    
Azóta is a főcímdalát hallgatom smileeee.gif
2012. április 15. 10:53 #86
- törölt felhasználó -    
'Titanic' Theme Song
I Love It >3 >3 >3
2012. április 15. 10:54 #87
Mon.
Mon.
Harley ღ♥ღ♥

Idézet (Hugi1212 @ 2012.04.15. 10:50)
Én csak pont tegnap jutottam el odáig. Amúgy alig volt szabad hely..

Én a Westendben néztem meg az elsők között. Akkor még kényelmesen el lehetett férni a moziban. De esküszöm én még ilyen pisszenéstelen csendben nem ültem! smileeee.gif Mindenki tátott szájjal figyelt. Te is kaptál posztert? smileeee.gif smileeee.gif
2012. április 15. 10:54 #88
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Mon. @ 2012.04.15. 10:30)
Valaki esetleg látta már a másik Titanic filmet? smileeee.gif Tegnap is leadták az m1-en. Nem volt rossz, de szerintem meg sem ütötte Cameron sikerművének a szintjét. smileeee.gif  smileeee.gif

Mi volt a címe?

Idézet (Mon. @ 2012.04.15. 10:39)
Tényleg? Na erről még én sem tudtam. De az igazi azért még mindig a 97-es Cameron! smileeee.gif blush.gif  wub.gif

Nos, sokszor egyet értek veled és láthatólag értesz a témához, nem is kicsit, de most nem tudok veled egyet érteni. A 4 részes sorozat más szemszögből közelítette meg a dolgot, pont azért négy részes, mert látjuk a gazdag, a szegény réteg szemszögéből valamint a személyzetéből is és hogy őszinte legyek, az a verzió jobban takarta az igazságot. Persze lehet azt mondani, hogy egy történetet nem lehet úgy feldolgozni, hogy a film teljesen megegyezzen a történettel de szerintem óriási baklövés a film részéről az a pár, kicsinek tűnő dolog, ami hamis képet ad. A sorozat annyiban nem fedi az igazat, hogy van benne néhány kitalált karakter, de úgy vélem, az kevésbé rossz hozzáállás, minthogysem úgy filmre vinni a történetet, hogy az ég sötét volt, miközben a túlélők nemegyszer elmondták, hogy azon az estén csillagos volt az ég, ami kis dolognak tűnhet de többen nagyon hálásak voltak a JóIstennek, amiért csillagos volt az ég, mert este, nem láthatták volna a vízben, hogy hol van bármi, amibe bele tudnak kapaszkodni. Belegondolva furcsa, hogy ez sötétben történt és a filmben is látszik az arcuk teljesen, már pedig nekem senki ne mondja, hogyha sötét az ég és a tengeren ülök egy csónakban, látom, hogy van itt egy nőnek öltözött férfi és még a nevét is tudom, mert felismertem az arcát. Ez csak kis dolog és nem is bánt annyira, mint Murdoch esete. Te jó ég. Nem volt elég problémás a helyzet, lőtt is, miközben tudnivaló, hogy nem ölt meg senkit, hanem a levegőbe lőtt valójában. Murphynek fontos szerepe volt és nem volt gyáva, ettől függetlenül, gondolom a film felturbózása miatt úgy adták be hogy tényleg ölt embert és gyáva volt, ezért lőtte le magát. Nem keresek csomót a kákán, engem valamiért idegesít. mellow.gif
2012. április 15. 10:54 #89
Mon.
Mon.
Harley ღ♥ღ♥

Idézet (Hugi1212 @ 2012.04.15. 10:53)
'Titanic' Theme Song
I Love It >3 >3 >3

Celine Dion - My Heart Will Go On.
Imádom! smileeee.gif heart.gif heart.gif heart.gif
Fürdőkádban szoktam én is énekelni! thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. április 15. 10:55 #90
boglarkabogi
boglarkabogi
*Borsószem*

StátuszThe best way to pay for a lovely moment is to enjoy it.
Hozzászólás: 4183
Csatolások: 784
Azonosító: 160245
jó kis cikk
Szivesen megnézném a filmet 3d-ben
2012. április 15. 10:56 #91
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mon. @ 2012.04.15. 10:54)
Én a Westendben néztem meg az elsők között. Akkor még kényelmesen el lehetett férni a moziban. De esküszöm én még ilyen pisszenéstelen csendben nem ültem! smileeee.gif Mindenki tátott szájjal figyelt. Te is kaptál posztert? smileeee.gif  smileeee.gif

Nem én Kecskeméten néztem meg a malom moziban smileeee.gif
2012. április 15. 10:58 #92
Mon.
Mon.
Harley ღ♥ღ♥

Idézet (ophely88 @ 2012.04.15. 10:54)
Mi volt a címe? 
Nos, sokszor egyet értek veled és láthatólag értesz a témához, nem is kicsit, de most nem tudok veled egyet érteni. A 4 részes sorozat más szemszögből közelítette meg a dolgot, pont azért négy részes, mert látjuk a gazdag, a szegény réteg szemszögéből valamint a személyzetéből is és hogy őszinte legyek, az a verzió jobban takarta az igazságot. Persze lehet azt mondani, hogy egy történetet nem lehet úgy feldolgozni, hogy a film teljesen megegyezzen a történettel de szerintem óriási baklövés a film részéről az a pár, kicsinek tűnő dolog, ami hamis képet ad. A sorozat annyiban nem fedi az igazat, hogy van benne néhány kitalált karakter, de úgy vélem, az kevésbé rossz hozzáállás, minthogysem úgy filmre vinni a történetet, hogy az ég sötét volt, miközben a túlélők nemegyszer elmondták, hogy azon az estén csillagos volt az ég, ami kis dolognak tűnhet de többen nagyon hálásak voltak a JóIstennek, amiért csillagos volt az ég, mert este, nem láthatták volna a vízben, hogy hol van bármi, amibe bele tudnak kapaszkodni. Belegondolva furcsa, hogy ez sötétben történt és a filmben is látszik az arcuk teljesen, már pedig nekem senki ne mondja, hogyha sötét az ég és a tengeren ülök egy csónakban, látom, hogy van itt egy nőnek öltözött férfi és még a nevét is tudom, mert felismertem az arcát. Ez csak kis dolog és nem is bánt annyira, mint Murdoch esete. Te jó ég. Nem volt elég problémás a helyzet, lőtt is, miközben tudnivaló, hogy nem ölt meg senkit, hanem a levegőbe lőtt valójában. Murphynek fontos szerepe volt és nem volt gyáva, ettől függetlenül, gondolom a film felturbózása miatt úgy adták be hogy tényleg ölt embert és gyáva volt, ezért lőtte le magát. Nem keresek csomót a kákán, engem valamiért idegesít.  mellow.gif

Hát hiba mindenben előfordul. smileeee.gif Cameron filmje sem tökéletes, hiszen a mester is hibázhat. smileeee.gif A sorozatokat még nem láttam, majd megpróbálom megérdeklődni, merre, mikor, hol adják. smileeee.gif Tulajdonképpen én szeretem, ha egy történetet mindig más szemszögből néznek és közelítenek meg (mint ahogy te mondod, a 4 részes sorozatban). Viszont sajnos már láttam pár olyan filmet is, ami nem mondható igazán jónak.
Amit az m1-en leadtak tegnap, annak is Titanic a címe. Meg lehetett nézni, de nem volt a best. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. április 15. 11:00 #93
Mon.
Mon.
Harley ღ♥ღ♥

Idézet (Hugi1212 @ 2012.04.15. 10:56)
Nem én Kecskeméten néztem meg a malom moziban smileeee.gif

Értem. smileeee.gif Én a moziban kaptam hozzá egy hatalmas posztert, most is itt virít a falamon! smileeee.gif Az aljára van egy szöveg angolul, méghozzá, hogy: Éld át, mint még soha ezelőtt, 3D-ben! Ezzel teljesen egyet értek. 3D-ben még jobban kijött a film hatása. smileeee.gif smileeee.gif Te hogy vagy ezzel?
2012. április 15. 11:02 #94
- törölt felhasználó -    
A Titanic 2-t láttátok már? Egy új hajó aminek Titanic a neve és a kérdés h ugyanúgy végzi e mint az előző hajó. Ez is igaz történeten alapul, mert valóban volt egy Titanic 2 nevű hajó.
2012. április 15. 11:02 #95
- törölt felhasználó -    
Látom, máshol is ez megy, nemcsak itt:
kép
kép
omg.gif
2012. április 15. 11:04 #96
Mon.
Mon.
Harley ღ♥ღ♥

Idézet (Hugi1212 @ 2012.04.15. 11:02)
A Titanic 2-t láttátok már? Egy új hajó aminek Titanic a neve és a kérdés h ugyanúgy végzi e mint az előző hajó. Ez is igaz történeten alapul, mert valóban volt egy Titanic 2 nevű hajó.

Igen hallottam róla. Ugyanazon az útvonalon halad, mint a Titanic, és még a 20. század eleji hangulatot is próbálták a hajón megteremteni. smileeee.gif Ti utaznátok vele? blush.gif
2012. április 15. 11:04 #97
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mon. @ 2012.04.15. 11:00)
Értem. smileeee.gif Én a moziban kaptam hozzá egy hatalmas posztert, most is itt virít a falamon! smileeee.gif Az aljára van egy szöveg angolul, méghozzá, hogy: Éld át, mint még soha ezelőtt, 3D-ben! Ezzel teljesen egyet értek. 3D-ben még jobban kijött a film hatása.  smileeee.gif  smileeee.gif Te hogy vagy ezzel?

Én nemigazán ezt figyeltem, hanem a történetet. Bár mikor a vízben lévő halottak szemszögéből mutatják olyan mintha te is a vízben lennél.
2012. április 15. 11:05 #98
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mon. @ 2012.04.15. 11:04)
Igen hallottam róla. Ugyanazon az útvonalon halad, mint a Titanic, és még a 20. század eleji hangulatot is próbálták a hajón megteremteni. smileeee.gif Ti utaznátok vele? blush.gif

Hát ha tudom h halálra vok ítélve rajta nem blink.gif sad.gif smileeee.gif biggrin.gif
2012. április 15. 11:06 #99
Mon.
Mon.
Harley ღ♥ღ♥

Idézet (Hugi1212 @ 2012.04.15. 11:04)
Én nemigazán ezt figyeltem, hanem a történetet. Bár mikor a vízben lévő halottak szemszögéből mutatják olyan mintha te is a vízben lennél.

Úúú, igen, az kicsit hátborzongató. Engem nem is egyszer átrázott a hideg. Viszont vannak benne vicces részek, amiket szeretek. Nekem az is tetszett, amikor Jack és Rose a hajó orrán állnak és először csókolják meg egymást a naplementében. Olyan romantikus. Főleg 3D-ben. wub.gif wub.gif
2012. április 15. 11:08 #100
Mon.
Mon.
Harley ღ♥ღ♥

Idézet (Hugi1212 @ 2012.04.15. 11:05)
Hát ha tudom h halálra vok ítélve rajta nem blink.gif  sad.gif  smileeee.gif  biggrin.gif

Oké, ez dettó. biggrin.gif
Én azért kipróbálnám, persze biztos bennem lenne a kétely, vajon ez is elsüllyed, mint az előző? blink.gif
14-én éjfélkor kukkolnám a jéghegyet, hátha most sikerül kikerülni. smileeee.gif
Amúgy azt mondják a Titanicot megmenthette volna egy kulcs, amit nem vittek magukkal induláskor. Az egyik kabinban ugyanis volt egy távcső, amivel előrébb láthatták volna a jéghegyet és időben el tudtak volna kanyarodni.
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!