Idézet (Mon. @ 2012.04.15. 10:30)
Valaki esetleg látta már a másik Titanic filmet?
Tegnap is leadták az m1-en. Nem volt rossz, de szerintem meg sem ütötte Cameron sikerművének a szintjét.
Mi volt a címe?
Idézet (Mon. @ 2012.04.15. 10:39)
Nos, sokszor egyet értek veled és láthatólag értesz a témához, nem is kicsit, de most nem tudok veled egyet érteni. A 4 részes sorozat más szemszögből közelítette meg a dolgot, pont azért négy részes, mert látjuk a gazdag, a szegény réteg szemszögéből valamint a személyzetéből is és hogy őszinte legyek, az a verzió jobban takarta az igazságot. Persze lehet azt mondani, hogy egy történetet nem lehet úgy feldolgozni, hogy a film teljesen megegyezzen a történettel de szerintem óriási baklövés a film részéről az a pár, kicsinek tűnő dolog, ami hamis képet ad. A sorozat annyiban nem fedi az igazat, hogy van benne néhány kitalált karakter, de úgy vélem, az kevésbé rossz hozzáállás, minthogysem úgy filmre vinni a történetet, hogy az ég sötét volt, miközben a túlélők nemegyszer elmondták, hogy azon az estén csillagos volt az ég, ami kis dolognak tűnhet de többen nagyon hálásak voltak a JóIstennek, amiért csillagos volt az ég, mert este, nem láthatták volna a vízben, hogy hol van bármi, amibe bele tudnak kapaszkodni. Belegondolva furcsa, hogy ez sötétben történt és a filmben is látszik az arcuk teljesen, már pedig nekem senki ne mondja, hogyha sötét az ég és a tengeren ülök egy csónakban, látom, hogy van itt egy nőnek öltözött férfi és még a nevét is tudom, mert felismertem az arcát. Ez csak kis dolog és nem is bánt annyira, mint Murdoch esete. Te jó ég. Nem volt elég problémás a helyzet, lőtt is, miközben tudnivaló, hogy nem ölt meg senkit, hanem a levegőbe lőtt valójában. Murphynek fontos szerepe volt és nem volt gyáva, ettől függetlenül, gondolom a film felturbózása miatt úgy adták be hogy tényleg ölt embert és gyáva volt, ezért lőtte le magát. Nem keresek csomót a kákán, engem valamiért idegesít.