Újabb részletek részletek az elsüllyedésről 1912.április.27. újságból!
Jó olvasást:)
http://postimage.org/gallery/7piis5q/
Száz éve süllyedt el a Titanic
2012. április 16. 15:46
popey73új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 173507 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2012. április 16. 18:07
Noémike2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 171568 offline |
nagyon sajnálom azt az 1517 embert aki életét vesztette
2012. április 16. 19:46
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline |
nagyon sajnálom azt a sok embert aki meghalt nyugodjanak békében
2012. április 16. 19:48
Na igen. Végigolvasva a kommenteket én is ugyanazt tudom mondani- a történelem egyik legmegrázóbb eseménye volt a Titanic elsüllyedése, és még x év után is összefacsarodik az ember szíve, ha nézi a filmet és alatta megy Céline elképesztően varázslatos aranyhangja. Bár, bevallom őszintén, -nem akarok hülyén fogalmazni-,számomra 'fáj' végignézni. Nem azért mert rossz, vagy ilyesmi, egyszerűen csak felkavar..ettől függetlenül a film a világtörténelem egyik legkiválóbb, és legkimagaslóbb alkotása, a 2 szuperszínésszel, és James Cameronnal az élen.Megérdemelte azt a 12 Oscar-t. Egyébként a cikk fantasztikus, de tényleg.
Rettentően sajnálom azt az 1500 embert, akik azon a napon életüket vesztették. Az emberiség soha, de soha nem fog elfeledkezni erről a napról, és a film is egy örök emlék marad mindenki számára.
Rettentően sajnálom azt az 1500 embert, akik azon a napon életüket vesztették. Az emberiség soha, de soha nem fog elfeledkezni erről a napról, és a film is egy örök emlék marad mindenki számára.
2012. április 16. 19:50
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline |
TbRéku egyetértek weled!!!
Én nagyon sajnálom azt a rengeted embert Borzasztó!! kiráz tőle a hideg...
Én nagyon sajnálom azt a rengeted embert Borzasztó!! kiráz tőle a hideg...
2012. április 16. 19:53
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline |
SmileyZ: sajnálom az olyan embereket , mint te akik nem birják felfogni valaminek a jelentőségét. nem azon van a hangsúly hogy a világháborúról nem emlékszünk meg csak ott az emberek "mohósága" miatt halt meg annyi ember és az ami Titanicon történt nem az emberek hibája volt hanem egyszerű baleset és ők erről nem tehettek itt egy példa arra , hogy mi a különbség a két esemény között. Egyébként nem tudom te milyen iskolába jársz de ha ennyire tudatlan emberek járnak oda és mégis angolul se tudnak az szép lehet : )) -.-
2012. április 16. 19:57
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline |
Sajnálom aszt a sokk embert aki meg halt mert nem érdemelték meg eszt a halált.
Nem tudom mér monták hogy a nagy elsüjezhetetlen mert ahogy ki derült ez nem volt igaz.
Nem tudom mér monták hogy a nagy elsüjezhetetlen mert ahogy ki derült ez nem volt igaz.
2012. április 17. 15:10
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline |
Ez annyira borzalmas:(:S az a rengeteg ember..és köztük kisgyerekek is..senki nem érdemli meg hogy így érjen véget az élete:S
2012. április 17. 21:34
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline |
Addig amíg nem láttam a filmet, tehát vasárnapig, nem éreztem ennek a jelentőségét. Emiatt szégyellem is magamat. Szörnyű lehetett átélni ezt a katasztrófát. Hétfőn még mindig a film hatása alatt voltam.
Köbö ötödszörre próbálok egy normális mondatot elkezdeni, de nem tudok mit mondani. Nyugodjanak békében!
Köbö ötödszörre próbálok egy normális mondatot elkezdeni, de nem tudok mit mondani. Nyugodjanak békében!
2012. április 18. 02:34
pusi05új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 173693 offline |
Alison Lerman!!!
Te agyoniskolázott, csak azért regisztráltam h neked írhassak:D:D
Egy vicc amit te kioktatás néven művelsz, mit képzelsz, 17 évesen hol a helyed??? mintha annyit tudnál a világról!
na de a lényeg, a R.I.P. azt jelenti h Nyugodj BÉKÉBEN(!!!!!) vagyis Rest is peace, nem pedig darabokban, amit te írtál:D::D
te is abba a 80 %nyi idiótába tartozol akik nem tudják, h mersz más felett ítélkezni!
Szívj magadba egy kis tudást, tanulj nyelvet, ha már ennyire zavarnak a nyelvi, nyelvtani hibák:D:D sügér...
Te agyoniskolázott, csak azért regisztráltam h neked írhassak:D:D
Egy vicc amit te kioktatás néven művelsz, mit képzelsz, 17 évesen hol a helyed??? mintha annyit tudnál a világról!
na de a lényeg, a R.I.P. azt jelenti h Nyugodj BÉKÉBEN(!!!!!) vagyis Rest is peace, nem pedig darabokban, amit te írtál:D::D
te is abba a 80 %nyi idiótába tartozol akik nem tudják, h mersz más felett ítélkezni!
Szívj magadba egy kis tudást, tanulj nyelvet, ha már ennyire zavarnak a nyelvi, nyelvtani hibák:D:D sügér...
2012. április 18. 14:38
Hat en nagyon sajnalom azokat az embereket, akik meghatak, es en szivem szerint a Titanicot is sjnalom, mert nagyon szep hajo volt:(
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.