Rihanna közösségi oldalon villantott
2012. április 19. 16:05
Minek vesz fel olyan fürdőruhát, amiről tudja hogy bele se fér a melle??!
2012. április 19. 16:08
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Ez miért nem 18+? Menjen inkább a plébojba, ha ennyire viszket neki
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Black Hearth2
2012. április 19. 16:09
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Szinte mér csak a villantásaiból él. -.-
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Black Hearth2
2012. április 19. 16:14
raguzavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 161366 offline |
Katy Perryke és Rihannácska csak az ilyenekből tudnak élni az egyiknek a haja váltogatása, a másiknak meg a pucérkodás a mániája. Látszik hogy nincs énektudásuk, és ezzel akarják felhívni a figyelmet a vajmi kevés ének hangjukra!
2012. április 19. 16:34
Énekesnő, de a villantásairól hallani a legtöbbet. Annyira utálom az ilyen embereket, és biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül került fel a kép. Egyébként én vagyok vak, vagy más is csak kép pattanást lát a melle helyén?
2012. április 19. 16:37
itsmedemz: van benne valami, a 8 éves unokahúgomnak nagyobb a melle...
2012. április 19. 16:40
twisted paranoiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 165633 offline |
hát gratulálok neki ._.
2012. április 19. 16:41
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Azért van egy pár nagyon szép kép is tök jó, hogy mindig megosztja az élményeit a rajongóival, ilyen formában. Ez a kép így sikerült, nem akkora nagy dolog szerintem...
De most az miért baj, hogy nincs nagy melle?! A zenéjét kell hallgatni nem? annyira utálja itt mindenki, meg tehetségtelen, akkor miért a 3.helyen áll??
De most az miért baj, hogy nincs nagy melle?! A zenéjét kell hallgatni nem? annyira utálja itt mindenki, meg tehetségtelen, akkor miért a 3.helyen áll??
2012. április 19. 16:43
Hát gratulálok neki. Mia, itsmedemz teljesen igazatok van.
2012. április 19. 16:44
Idézet (RenaLily @ 2012.04.19. 16:37)
itsmedemz: van benne valami, a 8 éves unokahúgomnak nagyobb a melle...
A mell az még mindig adottság kérdése egyébként. Nem mintha imádnám rihánát, sőt egyáltalán nem a szívem csücske, de arról nem tehet senki sem, hogy a kismellűek táborát erősíti. Gondolom itt szintén mindenkinek 85-90-es mellmérete van, azért álltok neki ezt kritizálni. Ugye??? Vicces azért, hogy nem is a magamutogatós képen vagytok kiakadva - igaz, az miért lenne új nektek? -, hanem azon, hogy kicsi a melle...
2012. április 19. 16:47
Idézet (itsmedemz @ 2012.04.19. 16:34)
Énekesnő, de a villantásairól hallani a legtöbbet. Annyira utálom az ilyen embereket, és biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül került fel a kép. Egyébként én vagyok vak, vagy más is csak kép pattanást lát a melle helyén?
haha nagyon vicces a vékonyoknak nincs nagy mellük. de komolyan ennyire fontos is ez? ha kicsi az a baj, ha felpumpáltatják akkor meg azért k*rvázzák le egyesek az emberek
amugy meg az ő élete, azt csinál amit akar ! ha mutogatni akarja magát had tegye, nem árt vele senkinek. a kisgyerekek meg úgyis rátalálnak pucér csajok képeire a neten, nem kell ahoz Rihanna
1 felhasználónak tetszik:
Twilight6
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.