Szépségápolási termékek, amikre tényleg szükségünk van
2012. április 21. 21:16
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Ez a cikk tényleg hasznos, de szerintem majdnem mindenki tudja ezeket az alapvető praktikákat.
2012. április 22. 02:11
Idézet (like me @ 2012.04.21. 19:18)
Holly Keller, te a cikk elsőfokú elemzését irtad ide, vagy egy A4 terjedelemben. A cikkben levő hibákat tényleg alaposan kiosztottad. De szerintem rengeteg ilyen cikk van még ahova egy ilyen kommentet lehetne irni. Egy dolgot kifogásolok... Kicsit úgy irta meg a szövedet mintha, vmi moderátor vagy felsőfokú hibaelemző lennél. De azon kivül értelmes dolgokat irtál le,hogy joggal-jogtalanul -e?, azt nem tudom...
Nem vagyok moderátor, sőt semmilyen hibaelemző, csupán csak tanultam újságírást kerek egy éven keresztül, így, ha valami nem tetszik, akkor azt általában a legtöbb cikknél ugyanígy ki szoktam elemezni, de leginkább azoknál, amikhez én speciel tudnék is pluszt írni. Természetesen olyat nem elemzek ki, amitől jobbat nem tudnék írni. És, mint írtam ez nem a cikk, illetve az író ellen irányult. Pontosan azért szántam időt a komment megírásához, hogy az adott cikkíró tanuljon a hibáiból, s a következő jobbra sikerüljön. Sokszor zavar egyébként, ha téves információk vannak egy adott cikkben, vagy éppen próbálják csak egy felé terelni az olvasót. Én pedig úgy vettem észre, hogy a "Minél drágább, annál jobb!" szemszöget propagandálja, ami közel sem igaz. Vettem már méreg drága holmikat, és általában a kínai tovább bírta. Igazából csak ezt akartam szemléltetni, valamint leírni, hogy igen is még, és még, és még lehetett volna írni mit, mivel összecsapta. Szóval elnézést kérek a cikk írójától, mert nem a megbántásra, sértegetésre és a kritizálásra összpontosult, hanem arra, hogy ebből lehetett volna kihozni még többet és még jobbat ennél. Ha pedig nem vázolja fel senki sem a hibáit, akkor honnan tudja, hogy mi az, ami nem jó? Én is szeretem, hogyha leírják nekem, ez és ez nem jó, így és így csináld. Innentől kezdve tudom, hogy mi a jó és úgy csinálom, tehát nem követem el még egyszer ugyanezt a hibát. De, ha elolvasod azért vannak balgaságok a cikkben, és ezek nagyon bökték a csőrömet, hogy őszinte legyek. Persze, mindenki magából indul ki, de, ha én leírok cikket írni, akkor azt nagyon precízen csinálom. Sokszor szoktam cinikus lenni és kritizálni, de az előző kommentemet kivételesen építő jellegűnek szántam, mivel az adott tag engem soha sem bántott. Akkor én miért bántsam őt? Az ilyeneknek általában segíteni szeretek, és lehet, hogy nem érződik, de ezúttal tényleg jószándékból írtam azt, amit.
2012. április 22. 10:30
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline |
Soha nem használok ilyeneket..
És amígfiatal az ember, nincs is szüksége rá, mert a bőre sima és szép. A bőrön pedig olyan védőanyagok találhatók, amiket jobb nem tönkretenni ilyen pénzhajtó szerekkel. Teljesen feleslegesek, a smink is. De ha már most elakarjátok rontani magatokat, hallgassatok a cikkre.
És amígfiatal az ember, nincs is szüksége rá, mert a bőre sima és szép. A bőrön pedig olyan védőanyagok találhatók, amiket jobb nem tönkretenni ilyen pénzhajtó szerekkel. Teljesen feleslegesek, a smink is. De ha már most elakarjátok rontani magatokat, hallgassatok a cikkre.
2012. április 22. 11:15
Holly Keller igazad van igazabol de eleg durvan beszoltal a cikk irojat nagyon megbanthattad
2012. április 22. 12:20
csak és kizárólag alkalmakkor festem ki magam de akkor is csak kis mennyiségben
2012. április 22. 13:37
én sminket nem igen használok:)) de nagyon jó a cikk.^^
2012. április 23. 15:12
Beba13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.02. Hozzászólás: 1828 Csatolások: 11103 Azonosító: 119256 offline |
Idézet (ByellaTrIx @ 2012.04.22. 10:30)
Soha nem használok ilyeneket..
Az, hogy fiatalon szép az ember bőre, jó nagy badarság. 15 éves vagyok, nincs szép bőröm, mégsem nevezném magam öregnek. Tinédzsereknél nagyon gyakoriak a pattanások és pl. nekem is, hiába tisztítom minden nap az arcomat, attól még kijönnek újabb és újabb bőrhibák, és bevallom őszintén, nem szeretek sehová menni alapozó vagy korrektor. Jó, itthon nem fogok 6 kg vakolatban mászkálni, de a reggeli rutinomhoz hozzátartozik az alapozó.
Teljesen feleslegesek, a smink is? Tehát nem csak a smink? Arctisztítás nagyon fontos, nem elég csak összevizezni a fejed, aztán kész is vagy. Ennyi erővel fürdés közbe ne használjon senki tusfürdőt/szappant mert csak "pénzhajtó szerek".
Az, hogy elrontják magukat: a terméktől függ. Valószínűleg ha magára keni valaki a kínaiban vett 99 FT-os alapozót, ne várjon sok jót, de a felsőbb kategóriás termékek (Clinique, Estee Lauder, MAC, Lancome és még sorolhatnám), nem hogy nem roncsolják a bőrt, nagyon sok tartalmaz még hidratálót, napfényvédőt.
2012. április 24. 17:21
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline |
nekem elég zsíros a bőröm, főleg az arcomon, ezétz tulajdonképpen az említettekből mindent használok. és le kell kopognom, h segít is.
2012. április 26. 23:33
Little Dreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 158799 offline |
A szépségápolószerek 99%-a tök felesleges.
A tusfürdő is csak arra jó, hogy kiszárítsa a bőröd, hogy aztán rákenhesd a testápolót (amiknek a többsége színméreg). Alapból az egészséges bőrnek nincs szüksége semmire. Ha meg mégis, lehet természetes anyagokkal is kezelni.
A sminknél sem az ár a döntő tényező. A nagymárkák is pont abból a szutyokból vannak, mint az olcsóbbak, csak előbbiek többet költöttek reklámra, amit neked kell megfizetni, ezért kerül többe. Persze vannak kivételek, akik tényleg minőségi anyagokból dolgoznak, de ugyanígy találni ilyet középkategóriás árban is, szóval nem ezen múlik. Meg a smink úgy alapból bőrirritáló hisz nem természetes, hogy az ember bármit is mondjuk a szemére kenjen, ami egy különösen érzékeny terület. Szóval még a legcsúcsszuperebb márka is egészségtelen. Szerintem bármilyen sminket úgy reklámozni, hogy hidratáló meg milyen jót tesz a bőrödnek szánalmas...Kedvencem ez a BB krém mánia...minden elismerésem a marketingesnek, aki kitalálta. Hát jóhogy nem vasal ki helyettem az a krém...hihetetlen h bármilyen blődséget el lehet adni.
A tusfürdő is csak arra jó, hogy kiszárítsa a bőröd, hogy aztán rákenhesd a testápolót (amiknek a többsége színméreg). Alapból az egészséges bőrnek nincs szüksége semmire. Ha meg mégis, lehet természetes anyagokkal is kezelni.
A sminknél sem az ár a döntő tényező. A nagymárkák is pont abból a szutyokból vannak, mint az olcsóbbak, csak előbbiek többet költöttek reklámra, amit neked kell megfizetni, ezért kerül többe. Persze vannak kivételek, akik tényleg minőségi anyagokból dolgoznak, de ugyanígy találni ilyet középkategóriás árban is, szóval nem ezen múlik. Meg a smink úgy alapból bőrirritáló hisz nem természetes, hogy az ember bármit is mondjuk a szemére kenjen, ami egy különösen érzékeny terület. Szóval még a legcsúcsszuperebb márka is egészségtelen. Szerintem bármilyen sminket úgy reklámozni, hogy hidratáló meg milyen jót tesz a bőrödnek szánalmas...Kedvencem ez a BB krém mánia...minden elismerésem a marketingesnek, aki kitalálta. Hát jóhogy nem vasal ki helyettem az a krém...hihetetlen h bármilyen blődséget el lehet adni.
2 felhasználónak tetszik:
Holly Keller,
Black Hearth2
2012. április 27. 01:20
bettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.15. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 140849 offline |
A napi rendszerességgel sminkelőknek egy tanácsot adok: Minden nap mossátok le legalább lefekvés előtt a sminketeket ALAPOSAN! Nem egy emberről tudok, aki hatodik nap mossa le a tust a szeméről, mert "akkor mutat jól". Nem higiénikus, bőrnek idegen anyag. A sminklemosókat sem ajánlom, nekem speciel csontszárazra szárította mindig (oriflame), százasban találtam lemosótejet, azóta a bőröm kevésbé száraz, szóval ajánlani tudom, és 200 Ft-ért vettem nem 2000-ért.
És még valami: Kit érdekel, hogy nem sminkeltek? Kiknek akartok itt menőzni, hogy ilyen-olyan egészséges a bőröm stb.? Van akinek problémás a bőre, képzeljétek, és szeretne jobban kinézni a hétköznapokon arra a pár órára, míg iskolában dekkol vagy bárhová megy. Könyörgöm, legalább nem aláznátok egymást, hogy úristen milyen vagy te meg ilyenek. Nagyon remélem, hogy hamar kinövitek, és megtanuljátok, hogy mindenki törődjön a saját életével és baráti társaságával, és senkit nem érdekel a véleményetek.
Szóval a sminkeseknek megint: Ha valaki sminkel, annak számolnia kell azzal, hogy a bőrét tartsa még tisztábban, mint akik nem használnak készítményeket. A legszebb bőr a tiszta, egészséges bőr. Azzal bármit csinálhatsz utána, kenhetsz rá korrektort, alapozót, nem csak az állaga lesz szebb az arcon (nem lesz hámló, réteges), de természetesebbnek is hat.
Amúgy van jó BB krém, de azt csak Ázsiában, ha találsz, ott minőségi a termék, pont ezért senkinek nem ajánlom a garniereset.
És még valami: Kit érdekel, hogy nem sminkeltek? Kiknek akartok itt menőzni, hogy ilyen-olyan egészséges a bőröm stb.? Van akinek problémás a bőre, képzeljétek, és szeretne jobban kinézni a hétköznapokon arra a pár órára, míg iskolában dekkol vagy bárhová megy. Könyörgöm, legalább nem aláznátok egymást, hogy úristen milyen vagy te meg ilyenek. Nagyon remélem, hogy hamar kinövitek, és megtanuljátok, hogy mindenki törődjön a saját életével és baráti társaságával, és senkit nem érdekel a véleményetek.
Szóval a sminkeseknek megint: Ha valaki sminkel, annak számolnia kell azzal, hogy a bőrét tartsa még tisztábban, mint akik nem használnak készítményeket. A legszebb bőr a tiszta, egészséges bőr. Azzal bármit csinálhatsz utána, kenhetsz rá korrektort, alapozót, nem csak az állaga lesz szebb az arcon (nem lesz hámló, réteges), de természetesebbnek is hat.
Amúgy van jó BB krém, de azt csak Ázsiában, ha találsz, ott minőségi a termék, pont ezért senkinek nem ajánlom a garniereset.
2012. április 27. 16:50
Idézet (bett @ 2012.04.27. 01:20)
A napi rendszerességgel sminkelőknek egy tanácsot adok: Minden nap mossátok le legalább lefekvés előtt a sminketeket ALAPOSAN! Nem egy emberről tudok, aki hatodik nap mossa le a tust a szeméről, mert "akkor mutat jól". Nem higiénikus, bőrnek idegen anyag. A sminklemosókat sem ajánlom, nekem speciel csontszárazra szárította mindig (oriflame), százasban találtam lemosótejet, azóta a bőröm kevésbé száraz, szóval ajánlani tudom, és 200 Ft-ért vettem nem 2000-ért.
Elképzelni sem merem, hogy ki lehet az, és mennyi ésszel megáldva, aki nem mossa le éjszakára a sminket. Itt már akkor alapvető higéniai probléma van, ugyanis az arcmosás hozzátartozik a tisztálkodáshoz, legalábbis szerintem. Minden este jól megdörzsölöm az arcomat, ugyanis allergiás vagyok arra, hogy rajta van a kosz, a piszok meg ezek. Szóval ez meg már szerintem igénytelenség. Egyébiránt, akinek problémás a bőre, annak nem a smink, az alapozó és a korrektor kell. Az ilyen vagy írasson fel magának hormontartalmú készítményt, vagy szellőztesse a bőrét. Az alapozó a meglévő pólusokat is betömíti, tehát a bőr nem lélegzik. Oké, hogy szép akar lenni vele, de azzal csak ront a helyzeten és nem segít. Volt egy ismerősöm, aki a gyönyörű pattanás mentes arcára elkezdett ilyeneket használni. Hát, utána egyből ragyás is lett a feje. Meg a másik az, hogy egy 14 éves ne sminkelgesse magát. Minek? Kinek akar tetszeni? Gyerek még! Élvezze ki a probléma mentes életet, és ne akarjon felnőtt lenni ilyen hamar! Látom, hogy hogyan néznek ki a mai 10-14 évesek. Ha az én lányom akarna így elmenni az iskolába, akkor úgy pofon vágnám, hogy a fal adná a másikat. 14 évesen felesleges rákenni a bőrödre mindenféle sminkes kenceficét. Ja, és a rengeteg alapozótól a bőröd tönkre megy, s hamarabb alakulnak ki a ráncok. Biztos, hogy ki akarsz nézni huszonöt évesen negyvennek? Mert, ha igen, akkor áldásomat adom rád. Egyébiránt ez egy fórum! Ha a szabályoknak megfelelően van kifejtve a negatív vélemény, akkor nincsen miért háborogni. Nem tetszik neked? Ilyen az élet. A smink semmiképpen sem egészséges, tele van mindenféle méreganyaggal, színezőanyaggal és olyanokkal, ami nem csak a bőrt károsítja, de felszívódva, akár komolyabb egészségügyi problémákhoz is vezethet. Természetesnek hat a smink egyébként? Mióta? A smink által inkább a műség jut az embernek az eszébe, legalábbis nekem speciel. Akinek meg tiszta a bőre az ne kenjen magára ilyeneket, mert felesleges. Amúgy még annyit hozzátennék, hogy az alapozót kenheted bármilyen bőrre, nem lesz réteges és hámló, ha azt jól tudod elkenni, tehát egyenletesen viszed fel az arcodra, de mindegy. Ha az úgy lenne, ahogy leírtad, akkor a sztárok nem jelennének meg tökéletes búrával a rendezvényeken...
2012. április 27. 21:17
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline |
Én ezek közül mindet csinálom/használom.
2012. április 28. 13:17
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Mindenkinek más a bőre, és annak az igényei szerint kell(ene) ápolnunk a bőrünket. Jó kis cikk, de természetesen ezt is lehetne bővíteni.
Az a minimum, hogy legalább este lemossuk magunkról az arcunkra rakódott szennyeződést. (Aki nem mossa le, az a fürdéssel is spórol? ) Tizenévesen felesleges túl sok kencét használni. Eljön úgyis majd az idő, amikor hidratálhatjátok ezerrel. Azt hiszem azért a legtanácsosabb olyan krémet és/vagy olyan alapozót venni, amiben van néhány faktor, a napvédelem miatt. Ami szerintem még fontos, hogy mindig a korunknak megfelelő dolgokat használjunk. Pl.: egy tizenévesnek semmi értelme, hogy ránctalanító, vagy feszesítő arckrémeket használjon.
Ja és szerintem kimaradt még az is, hogy a szempillák mellett, a szánknak sem árt egy kis szájbalzsam, szájfény, vagy rúzs.
Az a minimum, hogy legalább este lemossuk magunkról az arcunkra rakódott szennyeződést. (Aki nem mossa le, az a fürdéssel is spórol? ) Tizenévesen felesleges túl sok kencét használni. Eljön úgyis majd az idő, amikor hidratálhatjátok ezerrel. Azt hiszem azért a legtanácsosabb olyan krémet és/vagy olyan alapozót venni, amiben van néhány faktor, a napvédelem miatt. Ami szerintem még fontos, hogy mindig a korunknak megfelelő dolgokat használjunk. Pl.: egy tizenévesnek semmi értelme, hogy ránctalanító, vagy feszesítő arckrémeket használjon.
Ja és szerintem kimaradt még az is, hogy a szempillák mellett, a szánknak sem árt egy kis szájbalzsam, szájfény, vagy rúzs.
2012. április 29. 19:26
Remika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 172008 offline |
hát ez nevetséges. nem kell mindent megvenni,de azért fölsoroltak egy fél havi fizetésnyi,totál felesleges cuccot..pl hajpakolás? bőven elég a balzsam is.az arcra se kell ennyi sz*rt kenni..a korrektor még csak nem is tesz jót neki.arcradírt csak a számra szoktam használni,mert úgy sokkal szebb és tartósabb a rúzs/szájfény.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.