Madonna még nem hallott a One Directionről
2012. április 21. 11:06
Blugibaba22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 150090 offline |
Nem hallott róluk?? Te jó ég... Nekem az egész familia ismeri!! (méga dédimamám is!!) annyiszor játszák a számukat mindehol nem értem hogy miért nem hallhatott róluk?! Ma is már egy csomószor hallottam őket.
2012. április 21. 11:21
tök aranyosan reagálta le, nincs ezzel semmi baj.
fogadok a sok tinisu_na jön majd ide pattogni, hogy 'hú,ki ez a vén nyanya hogy nem ismeri a 1d-t?'
off.
fogadok a sok tinisu_na jön majd ide pattogni, hogy 'hú,ki ez a vén nyanya hogy nem ismeri a 1d-t?'
off.
2012. április 21. 11:21
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
És itt mutatkozik ki, hogy ki az, akit sztárolnak és ki az, aki kevésbé van a média szeme előtt. Ez egy remek példa. Madonna nem néz X-Factort, nem olvas pletykalapokat és nem látta meg az iCarlys produkciójukat. Nem tudom, hogy hol él ez a nő de szeretnék ott élni és dolgozni, ahol nem ők folynak a csapból.
8 felhasználónak tetszik:
Horgi,
Holly Keller,
Black Hearth2,
Pandus,
Fruzsi26,
dave095,
melasz12,
prézli
2012. április 21. 11:27
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Ismét Madonna védelmére kell, hogy keljek. Egyrészt, mert amikor kezdett ide is begyűrűzni ez az 1D mánia, azt se tudtam, hogy ez most egy sorozat, egy újabb Disney-mánia, vagy lóbetegség. Most már tudom, hogy ez egy tinifiúkból álló popegyüttes, pont olyan, amilyenek a '90-es években tenyésztek, mint a gomba, de később kimentek a divatól. Most úgy néz ki, megint a fénykorukat élik az ilyesfajta boybandek. Szóval úgy vagyok, mint Madonna, hallottam már róluk, tudom, hogy mi fán teremnek, de még soha egy dalukat nem hallottam, vagy ha igen, fogalmam sincs róla, hogy az az ő daluk volt. Másrészt, mert hidegen hagynak, kívül esnek az érdeklődési körömön, ez miért baj? De bezzeg, ha valaki Madonnát nem ismeri esetleg, annak nem estek neki.
10 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Vampiregirl1,
_ToTo_,
Horgi,
Holly Keller,
Black Hearth2,
Pandus,
dave095,
melasz12,
prézli
2012. április 21. 11:27
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1232 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline |
hát hiába már öregszik
2012. április 21. 11:30
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline |
Én se ismerem őket... Először Paul McCartney miatt olvastam róluk, de azóta se volt bátorságom a zenéjükbe belehallgatni, mert amikért manapság rajonganak a tinik, az jó nem lehet tapasztalataim szerint. Szóval maradok a jól bevált általam joggal szeretett rendes minőségi abszolút nem divatos zenénél Mondjuk tény, h meg is őrülnék, ha minden kis tini pl Foo Fighters-t, Nirvana-t, Led Zeppelin-t,, The Beatles-t, Stevie Wondert, Marvin Gaye-t vagy Jamiroquai-t hallgatna. xD ( aki az általam felsorolt előadókat nem ismeri, az meg hallgasson mélyen, mert ez mutatja, h iszonyatosan tájékozatlan az IGAZI zenében, ami sokkalta cikibb annál mint, h valaki nem ismert a One Directon-t)
2012. április 21. 11:32
Idézet (missyanikó7 @ 2012.04.21. 11:27)
hát hiába már öregszik
Akkor ezek szerint én is. Ha nem lenne ez a fórum, valószínűleg nekem se lenne fogalmam róla hogy kik, mivel nem olvasok Bravo-t és társait, nem nézek méltán híres Vivát - de ha már itt tartunk semmilyen zenei adót - illetve nem keresgélek a legújabb tinihisztériák után a neten.
Madonna meg jól csinálja, nem kell az embernek lebutítani magát mindenféle jött-ment előadóval. Ők is majd eltűnnek mint sok száz másik egyslágeres tinik kedvence együttes.
2012. április 21. 11:42
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline |
áááá most megnéztem kik ezek xDDD egyből ők jutottak eszembe : http://www.youtube.com/watch?v=kHBXPoJhnHQ&feature=relmfu xDDD Csak őket szerettem is úgy 5 évesen xDD
One Direction nem a Beatles-el hasonlítható össze hanem a Backstreet Boys-al xD Nekem aztán soha nem lesznek olyan jók, mint a BSB (ovis időszakomban imádtam őket, de azóta felnőttem és csak nosztalgiából hallgatom) De nagyon vicces, h most megint egy boyband van a középpontban... xD 90's come back xDD
One Direction nem a Beatles-el hasonlítható össze hanem a Backstreet Boys-al xD Nekem aztán soha nem lesznek olyan jók, mint a BSB (ovis időszakomban imádtam őket, de azóta felnőttem és csak nosztalgiából hallgatom) De nagyon vicces, h most megint egy boyband van a középpontban... xD 90's come back xDD
2012. április 21. 11:46
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12521 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Jó hogy nem hallott róluk, mert aki hall róluk az is visszasírja azt az időt amikor még nem tudott róluk. Mit foglalkozna Madonna pár kisiskolás selyemfiúval?
7 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
Vampiregirl1,
ophely88,
Black Hearth2,
dave095,
melasz12,
prézli
2012. április 21. 11:48
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12521 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Grace Benning @ 2012.04.21. 11:27)
Ismét Madonna védelmére kell, hogy keljek. Egyrészt, mert amikor kezdett ide is begyűrűzni ez az 1D mánia, azt se tudtam, hogy ez most egy sorozat, egy újabb Disney-mánia, vagy lóbetegség.
Segítek - lóbetegség, ami úgy terjed, mint a spanyol nátha - és legalább olyan veszélyes is
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.