Starity

Madonna még nem hallott a One Directionről

15 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 21. 14:58 #101
Kikiih
Kikiih
primadonna girl

Státuszshe distanced herself to save herself
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1370
Csatolások: 4
Azonosító: 166302
Madonna elszégyelhetné magát xdd
báár, ő az egyik legnagyobb pop egyéniség elhiszem, h elvan foglava. smileeee.gif
2012. április 21. 14:59 #102
- törölt felhasználó -    
Szerencsés!!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2012. április 21. 15:00 #103
Mon.
Mon.
Harley ღ♥ღ♥

Státusz♦~♥♥♥ Én nem vagyok sztár, nem is akarok az lenni! Én legenda leszek! ♥♥♥~♦ F.M.
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 802
Azonosító: 159358
Legalább mostmár tudja....biggrin.gif Amúgy meg szerintem Madonnának más dolga is van, minthogy az 1D-vel foglalkozzon biggrin.gif
2012. április 21. 15:01 #104
- törölt felhasználó -    
Nem vesztett sokat biggrin.gif
2012. április 21. 15:03 #105
- törölt felhasználó -    
Úgy mosolyogtam, amikor végig olvastam a kommenteket.XD Komolyan, néhányan itt tudjátok, hogy mit jelent a "kretén" szó? Ajánlom minden kedves vándireksön fanatikusnak, hogy üsse be a gugliba a "kreténizmus" szót, és akkor kidob egy fincsi kis betegséget. Ja, és megjegyzem, hogy jó magam sem ismerném őket, hogyha nem járnék fel ide. Ugyanis hiába is létezik egy tag szerint két éve ez a banda, soha sem hallottam róluk semmit sem, csak azóta mióta sztárolják őket. Eddig nem utáltam, de most már nekem is kezd herótom lenni tőlük, ugyanis még a csapból is ezek folynak. Madonna a zeneipar ikonikus alakja, tetszik, hogy a rajongók által ő van lehúzva. Ha tudnátok, hogy a kis kedvenceiteknek ő taposta ki az ösvényt! unsure.gif Nehogy már térdre kelljen előttük borulnunk. Most már így utólag nézegetve a dolgokat, én rájuk tudnám akasztani a Backsteet Boys-klón kifejezést. Ugyanaz csak kicsit fiatalabbakkal. Olyan vicces, hogy a menedzserek rájöttek arra, hogy mindegy, hogy mit játszanak, mindegy, hogy az milyen, csak legyenek selyemfiúcskák és cukik, utána pedig sikítoztok, mint, akit nyúznak. Eddig nem utáltam őket, de pont ettől a túlsztároltságtól tud nekem valaki ellenszenves lenni.
3 felhasználónak tetszik: Black Hearth2, Vampiregirl1, An_d_a
2012. április 21. 15:03 #106
SzanduSs98
SzanduSs98

StátuszHa egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok.-Paul Walker
Hozzászólás: 4224
Csatolások: 184
Azonosító: 166705
Hát most már tudja,hogy kik Ők... smileeee.gif
2012. április 21. 15:05 #107
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349881
Azonosító: 98426
Azért volt egy-két hozzászólás, amin még én is kiakadtam. Madonna, attól, hogy enm ismeri őket nem tudatlan, nem ciki, nem gáz, nem szerencsétlen, sőt, nem is kretén. Előfordul az ilyesmi. Én speciel jobban szeretem a fiúkat, mint Madonnát, mégsem pattogok itt, hogy milyen dolog az, hogy nem ismeri őket, sőt még nekem is el kell ismernem, hogy Madonna azért sokkal többet letett az asztalra, mint a 1D, és lehet, hogy ők is csak most ilyen nagy szám, pár év múlva meg már mennek a süllyesztőbe (hozzáteszem, remélem nincs igazam).

Erre csak annyit tudok mondani, hogy, ha nincs a Starity, akkor most én sem szeretném őket, sőt még talán nem is hallottam volna róluk. Szóval nincs ebben semmi rossz, legalábbis szerintem.
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2012. április 21. 15:06 #108
grétaa98
grétaa98
Hozzászólás: 620
Csatolások: 0
Azonosító: 160576
Most már tudja.én csodálkoztam rajta h nem tudta eddig.ohmy.gif
2012. április 21. 15:08 #109
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Idézet (Holly Keller @ 2012.04.21. 15:03)
Úgy mosolyogtam, amikor végig olvastam a kommenteket.XD Komolyan, néhányan itt tudjátok, hogy mit jelent a "kretén" szó? Ajánlom minden kedves vándireksön fanatikusnak, hogy üsse be a gugliba a "kreténizmus" szót, és akkor kidob egy fincsi kis betegséget. Ja, és megjegyzem, hogy jó magam sem ismerném őket, hogyha nem járnék fel ide. Ugyanis hiába is létezik egy tag szerint két éve ez a banda, soha sem hallottam róluk semmit sem, csak azóta mióta sztárolják őket. Eddig nem utáltam, de most már nekem is kezd herótom lenni tőlük, ugyanis még a csapból is ezek folynak. Madonna a zeneipar ikonikus alakja, tetszik, hogy a rajongók által ő van lehúzva. Ha tudnátok, hogy a kis kedvenceiteknek ő taposta ki az ösvényt! unsure.gif Nehogy már térdre kelljen előttük borulnunk. Most már így utólag nézegetve a dolgokat, én rájuk tudnám akasztani a Backsteet Boys-klón kifejezést. Ugyanaz csak kicsit fiatalabbakkal. Olyan vicces, hogy a menedzserek rájöttek arra, hogy mindegy, hogy mit játszanak, mindegy, hogy az milyen, csak legyenek selyemfiúcskák és cukik, utána pedig sikítoztok, mint, akit nyúznak. Eddig nem utáltam őket, de pont ettől a túlsztároltságtól tud nekem valaki ellenszenves lenni.

Kivételesen egyetértek veled pár dologban. A helyzet az, hogy lehet, hogy két éve alakult meg a banda, de csak pár hónapja ilyen nagy a láz körülöttük. Akik meg itt azzal jönnek, hogy már két éve létezik az 1D, azok is csak pár hónapja, hete ilyen nagy rajongók. blink.gif Kicsit visszásnak érzem a helyzetet. blink.gif
Az meg a másik, hogy az ilyen bandák sorsa valóban az, amit már páran megjövendöltek. Néhány év és kiöregszenek. Jön majd helyettük más. Ez a showbiznisz rendje, főleg, hogy az emberek, ahogy idősödnek, úgy változnak az igényeik is. Minden bizonnyal, akik most 14-15 évesek, 5-6 év múlva már nem fogják így csorgatni a nyálukat egy csapat ugribugri, édes kisfiúra. Én értem, hogy miért szeretik őket és azt is tudom, hogy ez egyszerűen hozzátartozik a kamaszkorhoz. Ez így van rendjén. Az viszont tény, hogy egyes rajongók kicsit túlzásba viszik a rajongást, ami miatt én a szülők helyében talán jobban odafigyelnék. blink.gif
4 felhasználónak tetszik: Holly Keller, Black Hearth2, Vampiregirl1, An_d_a
2012. április 21. 15:13 #110
directioner776
directioner776
visszatérő vendég

StátuszYeah, i'm a Directioner.. got a problem? ;D
Hozzászólás: 123
Azonosító: 171808
azta O.o tátva maradt a szám hogy nem ismerte őket:D
2012. április 21. 15:24 #111
Selly 77
Selly 77
új tag

StátuszMárcius 29.! Gyere <3 ;) :D
Hozzászólás: 39
Azonosító: 157816
Érdekes...mégsem lehet olyan tájákozott..:|
2012. április 21. 15:43 #112
P.Elena
P.Elena
új tag

StátuszVas Happenin'?
Hozzászólás: 22
Azonosító: 173552
ja és még annyit akik azt írják hogy nem is ismernék őket ha nem látták volna őket ezen az oldalon azoktól kérdezem hogy honnan akartátok volna megismerni?Voltak a fókuszban és az MTV-n is egy csomószor most komolyan erre kérek egy hihető logikus választ!!Most be kellene személyesen mutatkozniuk pl.:Holly Keller
2012. április 21. 15:48 #113
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Idézet (P.Elena @ 2012.04.21. 15:43)
ja és még annyit akik azt írják hogy nem is ismernék őket ha nem látták volna őket ezen az oldalon azoktól kérdezem hogy honnan akartátok volna megismerni?Voltak a fókuszban és az MTV-n is egy csomószor most komolyan erre kérek egy hihető logikus választ!!Most be kellene személyesen mutatkozniuk pl.:Holly Keller

Holly helyett válaszolok én. A zenecsatornákat és a kereskedelmi adókat messze elkerülöm, egyik sem a kenyerem. Rádiót nem hallgatok. Egyedül a starity a kapcsolat közöttem és a média jelenleg sztárolt árucikkei között. Ilyen egyszerű és logikus. És ha már így kérdezed, én speciel sehonnan sem akartam őket megismerni. blink.gif Ami engem érdekel, azt tudom, hogy hol keressem.
2 felhasználónak tetszik: Holly Keller, Black Hearth2
2012. április 21. 15:54 #114
- törölt felhasználó -    
Idézet (P.Elena @ 2012.04.21. 15:43)

Ki mondta, hogy bárki is meg akarta őket ismerni? Mi nem akartuk őket megismerni, de éjjel-nappal ez folyik a csapból is. Egy-két dalukat hallgattam meg, aztán úgy döntöttem, hogy nem lesz kedvenc, mert nem az én műfajom. Tévét nem igazán nézek ugyan, de az AXN Zoomnak köszönhetem azt, hogy megismertem az Ivyrise nevezetű brit rock bandát. Annyira sajnálom, hogy nem ismertek, mert szívfacsaró zenét játszanak. Tele tehetséggel, életerővel, érzésekkel és színvonallal. Őket itt szerintem senki sem ismeri, én meg igen. Akkor ez miért van? unsure.gif Tudod, attól, mert csorgatjátok a nyálatokat utánuk, az még nem is biztos, hogy jó. Én speciel személy szerint nem akartam őket megismerni, de kíváncsi voltam, hogy miért vagytok ennyire oda. Meghallgattam és megállapítottam, hogy ez közel sem akkora durranás, mint amilyennek elő van adva. Értelmes, normális, civilizált ember nem nézi a magyar MTV-t és a retekklubbot. Szánalmas a műsor kínálat, főleg az MTV-n. Anno hetekig siránkoztam, hogy miért vették le az angol MTV-t, miért?! Még a mai napig is hiányzik a TRL című műsor. A lényeg, amit mondani akartam, hogyha akkora sztárok, akkora tehetségek lennének, akkor nem másfél-két éve után lettek volna felkapva, hanem azonnal, mint például anno a Blue. Bíbőrke kezd lejárt lemez lenni, így átavanzsálódtatok vándireksön fanatikussá. Ez egy örökös körforgás. Hiába erőlködtök, úgyis el fognak tűnni a süllyesztőben pár év múlva.
2 felhasználónak tetszik: Black Hearth2, An_d_a
2012. április 21. 15:58 #115
- törölt felhasználó -    
Az elég érdekes... blink.gif Sebaj, majd megismeri őket. wink.gif
2012. április 21. 16:02 #116
- törölt felhasználó -    
Kicsit furcsa, hogy nem tudja o.o,de hát van ilyen.biggrin.gif
2012. április 21. 16:05 #117
- törölt felhasználó -    
Bár én is ilyen szerencsés lennék. rohog.gif
Sajnos mindenhol őket látom. fear.gif

Kedvenc oldalamon mindig őket fikázzák,pl.:
Merre mennek a b*zik?
One Direction. (egy irányba) _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1
2012. április 21. 16:09 #118
Fanni
Fanni
visszatérő vendég

StátuszLondon *-* Imádtam :))
Hozzászólás: 272
Csatolások: 17
Azonosító: 135383
Hát... nem is birtam ezt a Madonnát most se fogom. Az a lényeg én tudok roluk biggrin.gif
2012. április 21. 16:15 #119
Lucky99
Lucky99
Holiday.♥

StátuszI hate that I love you
Hozzászólás: 1172
Csatolások: 213
Azonosító: 150215
Idézet

A popkirálynőt még nem érte el a már világszintű One Direction-láz

Hmm...engem sem. dry.gif Egyébként nem is várom el egy olyan ikontól,mint Madonna,hogy ismerje az újakat...ezen nem kéne így felkapni a vizet.
2012. április 21. 16:44 #120
Emily O.
Emily O.
Osminator™
Hozzászólás: 2577
Csatolások: 676
Azonosító: 139156
Ezért nem kell megvetni! Mérföldekkel jobb énekes, mint a One Direction, ezt az is mutatja, hogy már nagyon régóta a szakmában van.
15 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!