Starity

Csillag Születik: Kővári Máté és a Latin Carneval búcsúzott

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 22. 11:37 #21
- törölt felhasználó -    
Abban biztos voltam, hogy Kővári Máté ki fog esni. A Latin Carneval nem nagyon vívta ki a figyelmemet, szóval őket sem bánom annyira.
A Quantum XXL most is nagyon jó volt, tényleg tudnak táncolni. laugh.gif Az In Direttában sem kellett csalódnom, ismételten remekül szerepeltek. w00t.gif
Plazma és Juhász Marci egész jók voltak, akárcsak a Prügyi duó, Mészáros János Elek, Molnár József és Vízi Imre. cool.gif
A The Immigrants átlagos volt, Negyela Bernadett választott már jobb dalokat is (bár nem volt annyira rossz), Szirota Jennifer pedig még mindig nem jön be nekem.
Egyébként Puzsér hozta a formáját, de Lilutól és Nóritól a frász kerülget. blink.gif
2012. április 22. 11:40 #22
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Tegnap nem sokkal előtte értem haza és leestem a tévé elé, gondolván ha elalszom rajta, nem baj. rohog.gif

Valóban nem túl érdekes a felhozatal. A végeredményt nem vártam meg, most olvasom, kik estek ki. Ezek szerint bejött a tippem. rohog.gif A srác minden volt, csak vicces nem, a latin táncosok meg jók meg minden, de nem ide való volt.

Sokan odavannak a Quantum XXL-ért. Nem azért, de belőlük is van egy csomó, oké, táncolnak, van sztori a dolgokban, na és? Az előző Csillag születik adásokban is mindig volt legalább egy ilyen csapat és már q*rvára unalmas.

Szirota Jennifer lehet, hogy nem szimpatikus, de legalább tud énekelni. Az a másik kiscsaj csak vinnyog, nem is értem, hogy engedték tovább. blink.gif Bezzeg azt a hegedűművészt, azt nem bírták beválogatni. dry.gif

Összességében átlagos kacatprodukció született megint csak, ripacs műsorvezetőkkel. Rendkívül unom már ezeket a "vicces" töltelékperceket Nórikától meg Lilutól. Azt hiszik, hogy viccesek? blink.gif

Azt hiszem, nem leszek rendszeres nézője ennek a műsornak sem. Puzsérral meg a kritikáival 97%-ban egyetértettem. Ennyi. rolleyes.gif
2012. április 22. 11:41 #23
linna
linna
♥ Brian&Justin ♥

Státusz~Oberyn was dead, but I never forget him!~ ♥♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4901
Csatolások: 0
Azonosító: 164721
Peedig nekem bejött a humoros csávoka , de annyira nemizgat! biggrin.gif Plazma még bentvan! tongue.gif
2012. április 22. 11:41 #24
the__domo
the__domo
Hozzászólás: 920
Csatolások: 1
Azonosító: 134922
Szerintem a mostani döntőbe igenis jók kerültek be. Elég kiszámítható volt, hogy ők esnek ki, de én is őket ejtettem volna ki. ;o
Nekem a tegnap estéből a Quantum XXL, The Immigrants, Nagyela Bernadett tetszett a legeslegjobban. :3
2012. április 22. 11:43 #25
- törölt felhasználó -    
Quantum XXL ér egyedól valamit
2012. április 22. 11:45 #26
the__domo
the__domo
Hozzászólás: 920
Csatolások: 1
Azonosító: 134922
Engem az egészben Ördög Nóri és Lilu irritál a legjobban. Olyan ijesztő már maga a képük, de ezek a nagy poénjaik .__."
2012. április 22. 11:52 #27
ducsaianna
ducsaianna
sztármániás

Státusz♥♥Ha nem harcolsz azért amit akarsz,ne sírj ha el fogod veszíteni!!♥♥
Hozzászólás: 2140
Csatolások: 5
Azonosító: 162041
Hála Bernadett és Plazma még versenyben vannak biggrin.gif
a többi nem érdekel _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: melasz12
2012. április 22. 11:59 #28
Beliyah
Beliyah
Who the fuck do you think I am?

Státuszi was served lemons but i made lemonade.
Hozzászólás: 2718
Csatolások: 510
Azonosító: 171555
Az a Quantum XXL olyan értelmetlen egy dolog. Nem is értettem, hogy a zsűri miért nyáladzik tőlük. :| Táncolnak, oké. De nem voltak azok a hú, de jók.

Egyedül Szirota Jennifer tetszik. Neki meg nem egy Csisz való, hanem egy X Faktor. De hát mit lehet tenni? Geszti a fülén ült akkor is.

A Katy-t éneklő csajtól, meg a falat kapartam. Ritka hamis volt.
2012. április 22. 11:59 #29
- törölt felhasználó -    
de jó végre, nem bírtam őket. (:
2012. április 22. 12:05 #30
Cintii
Cintii
sibunator ♥

Státusz:)
Hozzászólás: 3530
Csatolások: 56210
Azonosító: 126514
The Immigrants, Bernadett, Jennifer, Plazma. smileeee.gif Örülök, hogy ők tovább jutottak biggrin.gif
2012. április 22. 12:10 #31
- törölt felhasználó -    
Hajrá Plazma heart.gif
2012. április 22. 12:18 #32
sztárfan
sztárfan
♥Telenovellafan
Hozzászólás: 960
Csatolások: 588
Azonosító: 141947
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. április 22. 12:23 #33
elizacullen
elizacullen
visszatérő vendég

StátuszEgy asszony szíve a titkok mély óceánja.
Hozzászólás: 110
Csatolások: 15
Azonosító: 166011
Háát ezt nem értem minek esik ki egyzserre 2?ohmy.gif o.O ha valaki tudja kérem írjon üzit:)
2012. április 22. 12:23 #34
ericsaade.hu
ericsaade.hu

StátuszVan annak oka hogy bunkó vagyok és ez nem fog megváltozni!
Hozzászólás: 638
Csatolások: 105
Azonosító: 159469
Én plazmának drukkolok szerintem egy nagyon tehetséges fiatal pasi sajnálom Mátét nagyon bejöttek a viccei
2012. április 22. 12:30 #35
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6256
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Én pontosan erre számítottam. Kővári Máté egyáltalán nem volt vicces, sőt a pincénkben található zsák krumpli viccesebb, mert amikor kiborul, mindenfelé krumplik gurulnak. A Latin Carneval revütánca, pedig az a műfaj, ami szerintem senkit nem köt le.

A Quantum XXL-t imádtam. Összhangban voltak a zenével, de ami a legfontosabb, egymással. Negyela Bernadett most ezzel a Katy Perry dallal eléggé rossz döntést hozott. Az In Diretta szokás szerint meghozta a hangulatot. Szirota Jennifernek atom jó hangja van és tegnap sem okozott csalódást. Én is több dühöt vártam Plazma rappjétől, de ettől függetlenül tetszett, mert true story. Mészáros János Elek Bánk Bánja teljesen magával ragadott. A Prügyi duóban van valami varázslat, ami különlegessé teszi őket. Molnár József és Vizi Imre... Szegyén Józsefet már sajnáltam, mert még mindig nem jegyezték meg a nevét. Lásd.: Hajós le Jánosozta. Egyébként a produkciójuktól kicsit többet vártam. A The Immigrants egy igazi garázsbanda, de teljesen rendben voltak. Juhász Marcinak mindig is szerettem a rekedtes hangját, bár a népdalok nem igazán az én műfajom.
2012. április 22. 12:30 #36
melasz12
melasz12

Státusz<3
Hozzászólás: 2039
Csatolások: 333
Azonosító: 142106
Én egyet értek avval hogy ők estek ki!De nem baj az a lényeg hogy Bernadett és PlaZma bent van!wink.gif heart.gif
2012. április 22. 12:34 #37
barbyyy
barbyyy
DV&LM♥VINAI♥

Státuszi hate you, but i love you.
Hozzászólás: 6158
Azonosító: 165850
így volt a legjobb... hajrá quantum xxl és the immigrants biggrin.gif
2012. április 22. 12:45 #38
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Na kezdjük szép sorjában.Én személy szerint nem bánnom,hogy ők estek ki,unalmas produkció volt mindkettő.A Latin Carneválnak még fejlődnie kell ahhoz,hogy sikeresek legyenek.Molnár József és Vízi Imre szerintem jó dalt választott,hiába szólta őket le Puzsér,ők legalább magyar dallal megtiszteltek minket.Szirota Jennyfer pedig átlagos volt számomra,nekem ez a csaj hol szimpatikus,hol unszimpatikus....nem lehet róla eligazodni.A The Immigrants szerintem ahhoz képest,hogy saját dallal jöttek elégé tűrhető volt.Kővári Máté viccei nem voltak valami nagy számok.A Prügy duó már az elején nem volt szimpatikus,csak annak tudok örülni,hogy magyar dalt hoznak,de ez a dal valljuk be nem tetszett.Az In Drietta szerintem nagyon jó volt,mulatós egy dalt adtak elő.Juhász Marci és Negyela Bernadett is jók voltak.A Quantum XXL-ről nem tudom mit mondjak.Jó táncolnak és figyelni lehet a produkciójukat de olvastam valahol,hogy valami Európai bajnokságon is nyertek szóval ezek egyértelmű,hogy nem amatőrök.Plazmát pedig a sok tini tartja életbe mert most ezek a rapek vannak divatba.Hogy őszinte legyek akik Plazmának drukkolnak csak azért csinálják mert,most a rap van divatba.Mi van ha néhány év múlva már nem ez lesz?Mert,ami engem illet én a régi magyar dalokat de akár a mostani magyar dalok is amik elnyerik a tetszésemet,na azokat szeretem.Na szóval siralmas volt amit a Plazma előadott és nagyon örülnék ha a tini lányok felnyitnák a szemüket és egy tehetséges embernek drukkolnának.mint például Mészáros János...na ő az akiben van olyan nagy hűha.Szép régi magyar dalok,na ezek kellenek nem pedig ezek a hülye rappek.Nagyon tetszett a hazám,Hazám című dal tőle és ezért drukkolok neki a továbbiakba is.Lényegébe elmondtam mindent mindenkiről.Ha valamelyik fant megbántottam akkor elnézést csak elszeretném mondani,hogy nem mindig az a menő ami éppen divatba van.
2012. április 22. 12:46 #39
Timyy
Timyy

StátuszCause in the end only love survives...:3
Hozzászólás: 530
Azonosító: 158267
Mátét sajnálom, de örülök, hogy Negyela Bernadett, Plazma és Mészáros János Elek továbbjutottak.^^
2012. április 22. 12:50 #40
rózsaszínvattacukor
rózsaszínvattacukor
visszatérő vendég

Státusz‎ ~ a szeretlek szép szó , átbaszásra pont jó !
Hozzászólás: 396
Csatolások: 2
Azonosító: 155025
az a lényeg h Plazma továbbjutott biggrin.gif ♥ ♥ ♥
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok