Abban biztos voltam, hogy Kővári Máté ki fog esni. A Latin Carneval nem nagyon vívta ki a figyelmemet, szóval őket sem bánom annyira.
A Quantum XXL most is nagyon jó volt, tényleg tudnak táncolni. Az In Direttában sem kellett csalódnom, ismételten remekül szerepeltek.
Plazma és Juhász Marci egész jók voltak, akárcsak a Prügyi duó, Mészáros János Elek, Molnár József és Vízi Imre.
A The Immigrants átlagos volt, Negyela Bernadett választott már jobb dalokat is (bár nem volt annyira rossz), Szirota Jennifer pedig még mindig nem jön be nekem.
Egyébként Puzsér hozta a formáját, de Lilutól és Nóritól a frász kerülget.
Csillag Születik: Kővári Máté és a Latin Carneval búcsúzott
2012. április 22. 11:37
2012. április 22. 11:40
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Tegnap nem sokkal előtte értem haza és leestem a tévé elé, gondolván ha elalszom rajta, nem baj.
Valóban nem túl érdekes a felhozatal. A végeredményt nem vártam meg, most olvasom, kik estek ki. Ezek szerint bejött a tippem. A srác minden volt, csak vicces nem, a latin táncosok meg jók meg minden, de nem ide való volt.
Sokan odavannak a Quantum XXL-ért. Nem azért, de belőlük is van egy csomó, oké, táncolnak, van sztori a dolgokban, na és? Az előző Csillag születik adásokban is mindig volt legalább egy ilyen csapat és már q*rvára unalmas.
Szirota Jennifer lehet, hogy nem szimpatikus, de legalább tud énekelni. Az a másik kiscsaj csak vinnyog, nem is értem, hogy engedték tovább. Bezzeg azt a hegedűművészt, azt nem bírták beválogatni.
Összességében átlagos kacatprodukció született megint csak, ripacs műsorvezetőkkel. Rendkívül unom már ezeket a "vicces" töltelékperceket Nórikától meg Lilutól. Azt hiszik, hogy viccesek?
Azt hiszem, nem leszek rendszeres nézője ennek a műsornak sem. Puzsérral meg a kritikáival 97%-ban egyetértettem. Ennyi.
Valóban nem túl érdekes a felhozatal. A végeredményt nem vártam meg, most olvasom, kik estek ki. Ezek szerint bejött a tippem. A srác minden volt, csak vicces nem, a latin táncosok meg jók meg minden, de nem ide való volt.
Sokan odavannak a Quantum XXL-ért. Nem azért, de belőlük is van egy csomó, oké, táncolnak, van sztori a dolgokban, na és? Az előző Csillag születik adásokban is mindig volt legalább egy ilyen csapat és már q*rvára unalmas.
Szirota Jennifer lehet, hogy nem szimpatikus, de legalább tud énekelni. Az a másik kiscsaj csak vinnyog, nem is értem, hogy engedték tovább. Bezzeg azt a hegedűművészt, azt nem bírták beválogatni.
Összességében átlagos kacatprodukció született megint csak, ripacs műsorvezetőkkel. Rendkívül unom már ezeket a "vicces" töltelékperceket Nórikától meg Lilutól. Azt hiszik, hogy viccesek?
Azt hiszem, nem leszek rendszeres nézője ennek a műsornak sem. Puzsérral meg a kritikáival 97%-ban egyetértettem. Ennyi.
2012. április 22. 11:41
the__domo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 920 Csatolások: 1 Azonosító: 134922 offline |
Szerintem a mostani döntőbe igenis jók kerültek be. Elég kiszámítható volt, hogy ők esnek ki, de én is őket ejtettem volna ki. ;o
Nekem a tegnap estéből a Quantum XXL, The Immigrants, Nagyela Bernadett tetszett a legeslegjobban. :3
Nekem a tegnap estéből a Quantum XXL, The Immigrants, Nagyela Bernadett tetszett a legeslegjobban. :3
2012. április 22. 11:52
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Hála Bernadett és Plazma még versenyben vannak
a többi nem érdekel
a többi nem érdekel
1 felhasználónak tetszik:
melasz12
2012. április 22. 11:59
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline |
Az a Quantum XXL olyan értelmetlen egy dolog. Nem is értettem, hogy a zsűri miért nyáladzik tőlük. :| Táncolnak, oké. De nem voltak azok a hú, de jók.
Egyedül Szirota Jennifer tetszik. Neki meg nem egy Csisz való, hanem egy X Faktor. De hát mit lehet tenni? Geszti a fülén ült akkor is.
A Katy-t éneklő csajtól, meg a falat kapartam. Ritka hamis volt.
Egyedül Szirota Jennifer tetszik. Neki meg nem egy Csisz való, hanem egy X Faktor. De hát mit lehet tenni? Geszti a fülén ült akkor is.
A Katy-t éneklő csajtól, meg a falat kapartam. Ritka hamis volt.
2012. április 22. 12:23
elizacullenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.27. Hozzászólás: 110 Csatolások: 15 Azonosító: 166011 offline |
Háát ezt nem értem minek esik ki egyzserre 2? o.O ha valaki tudja kérem írjon üzit:)
2012. április 22. 12:23
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
Én plazmának drukkolok szerintem egy nagyon tehetséges fiatal pasi sajnálom Mátét nagyon bejöttek a viccei
1 felhasználónak tetszik:
melasz12
2012. április 22. 12:30
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6256 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline |
Én pontosan erre számítottam. Kővári Máté egyáltalán nem volt vicces, sőt a pincénkben található zsák krumpli viccesebb, mert amikor kiborul, mindenfelé krumplik gurulnak. A Latin Carneval revütánca, pedig az a műfaj, ami szerintem senkit nem köt le.
A Quantum XXL-t imádtam. Összhangban voltak a zenével, de ami a legfontosabb, egymással. Negyela Bernadett most ezzel a Katy Perry dallal eléggé rossz döntést hozott. Az In Diretta szokás szerint meghozta a hangulatot. Szirota Jennifernek atom jó hangja van és tegnap sem okozott csalódást. Én is több dühöt vártam Plazma rappjétől, de ettől függetlenül tetszett, mert true story. Mészáros János Elek Bánk Bánja teljesen magával ragadott. A Prügyi duóban van valami varázslat, ami különlegessé teszi őket. Molnár József és Vizi Imre... Szegyén Józsefet már sajnáltam, mert még mindig nem jegyezték meg a nevét. Lásd.: Hajós le Jánosozta. Egyébként a produkciójuktól kicsit többet vártam. A The Immigrants egy igazi garázsbanda, de teljesen rendben voltak. Juhász Marcinak mindig is szerettem a rekedtes hangját, bár a népdalok nem igazán az én műfajom.
A Quantum XXL-t imádtam. Összhangban voltak a zenével, de ami a legfontosabb, egymással. Negyela Bernadett most ezzel a Katy Perry dallal eléggé rossz döntést hozott. Az In Diretta szokás szerint meghozta a hangulatot. Szirota Jennifernek atom jó hangja van és tegnap sem okozott csalódást. Én is több dühöt vártam Plazma rappjétől, de ettől függetlenül tetszett, mert true story. Mészáros János Elek Bánk Bánja teljesen magával ragadott. A Prügyi duóban van valami varázslat, ami különlegessé teszi őket. Molnár József és Vizi Imre... Szegyén Józsefet már sajnáltam, mert még mindig nem jegyezték meg a nevét. Lásd.: Hajós le Jánosozta. Egyébként a produkciójuktól kicsit többet vártam. A The Immigrants egy igazi garázsbanda, de teljesen rendben voltak. Juhász Marcinak mindig is szerettem a rekedtes hangját, bár a népdalok nem igazán az én műfajom.
2012. április 22. 12:45
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Na kezdjük szép sorjában.Én személy szerint nem bánnom,hogy ők estek ki,unalmas produkció volt mindkettő.A Latin Carneválnak még fejlődnie kell ahhoz,hogy sikeresek legyenek.Molnár József és Vízi Imre szerintem jó dalt választott,hiába szólta őket le Puzsér,ők legalább magyar dallal megtiszteltek minket.Szirota Jennyfer pedig átlagos volt számomra,nekem ez a csaj hol szimpatikus,hol unszimpatikus....nem lehet róla eligazodni.A The Immigrants szerintem ahhoz képest,hogy saját dallal jöttek elégé tűrhető volt.Kővári Máté viccei nem voltak valami nagy számok.A Prügy duó már az elején nem volt szimpatikus,csak annak tudok örülni,hogy magyar dalt hoznak,de ez a dal valljuk be nem tetszett.Az In Drietta szerintem nagyon jó volt,mulatós egy dalt adtak elő.Juhász Marci és Negyela Bernadett is jók voltak.A Quantum XXL-ről nem tudom mit mondjak.Jó táncolnak és figyelni lehet a produkciójukat de olvastam valahol,hogy valami Európai bajnokságon is nyertek szóval ezek egyértelmű,hogy nem amatőrök.Plazmát pedig a sok tini tartja életbe mert most ezek a rapek vannak divatba.Hogy őszinte legyek akik Plazmának drukkolnak csak azért csinálják mert,most a rap van divatba.Mi van ha néhány év múlva már nem ez lesz?Mert,ami engem illet én a régi magyar dalokat de akár a mostani magyar dalok is amik elnyerik a tetszésemet,na azokat szeretem.Na szóval siralmas volt amit a Plazma előadott és nagyon örülnék ha a tini lányok felnyitnák a szemüket és egy tehetséges embernek drukkolnának.mint például Mészáros János...na ő az akiben van olyan nagy hűha.Szép régi magyar dalok,na ezek kellenek nem pedig ezek a hülye rappek.Nagyon tetszett a hazám,Hazám című dal tőle és ezért drukkolok neki a továbbiakba is.Lényegébe elmondtam mindent mindenkiről.Ha valamelyik fant megbántottam akkor elnézést csak elszeretném mondani,hogy nem mindig az a menő ami éppen divatba van.
2012. április 22. 12:50
rózsaszínvattacukorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 396 Csatolások: 2 Azonosító: 155025 offline |
az a lényeg h Plazma továbbjutott ♥ ♥ ♥
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.