Nicki Minaj mindig tudja valami újjal sokkolni rajongóit és a világot is, nemrég egy elég érdekes kijelentést tett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nicki Minaj: „Meg akartam ölni az apámat”
2012. április 22. 12:04
2012. április 22. 12:06
Én inkább nem mondok róla semmi rosszat. A drog és az alkohol miatt nem csoda ha nem igazán volt a szíve csücske.
2012. április 22. 12:07
hát ez a nő nem normális -.- O.o de valamennyire meg tudom érteni mert nem jó ha az apád se tudja hol van a határ és a szülőknbek kellene példát mutatni a gyereknek
2012. április 22. 12:07
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Valamivel fel kell hívnia magára a figyelmet,hamár semmi tehetsége.
2012. április 22. 12:08
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Hát én megtudom érteni Nickit ha ilyen volt az apja akkor szerintem megérdemli akár az apja akár nem még hogy rosszul esett neki..az persze nem esett neki rosszul amikor drogozott,ivott és agresszív volt a családjával?-hála az én apám nem ilyen
2012. április 22. 12:08
hát ha alkoholista és drogos volt nem csodálom hogy nem szerette
2012. április 22. 12:09
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
1. Nehogy már ne foglalkozzanak vele, meg azzal hogy meeeennyire fura meg különc (ja, persze).
2. Sajnálják is, hiszen azért a "nehéz életem volt" imidzs is igen ritka esetben elengedhető a minázs fajtáknál.
3. Én is megölnék valakit, akiről itt szó van. Igazán szívesen. Bármikor.
2. Sajnálják is, hiszen azért a "nehéz életem volt" imidzs is igen ritka esetben elengedhető a minázs fajtáknál.
3. Én is megölnék valakit, akiről itt szó van. Igazán szívesen. Bármikor.
2012. április 22. 12:10
Akár milyen rossz is lehet valakinek az apja ilyet akkor sem szabad mondani. Ezt a kijelentést inkább megtartotta volna magának. Mert így nem csak az apját de magát is lejáratta.
Szerintem ha felakarta hozni magára a figyelmet azt nem így kéne tennie.
Az lehet hogy rosszul élte meg az apja problémáit de ez a médiára nem tartozik. Nem volt valami okos dolog elmondani.
Szerintem ha felakarta hozni magára a figyelmet azt nem így kéne tennie.
Az lehet hogy rosszul élte meg az apja problémáit de ez a médiára nem tartozik. Nem volt valami okos dolog elmondani.
2012. április 22. 12:12
Elég érdekes...jó alkoholista volt, de azért nem szép mások halálát kívánni...
2012. április 22. 12:12
Tény, hogy Nicki tehetsége egyenlő a száraz földdel, de én megtudom érteni, mivel az én édesapám is ilyes fajta volt, de én olyankor még kicsi voltam 7-8 éves és még nem tudtam ilyeneket elgondolni, szóval e szempontból megértem, hogy milyen egy részeges és agresszív apa mellett élni, és rettegni...
2012. április 22. 12:14
Én megértem Nickit, de ezt azért megtarthatta volna magának
2012. április 22. 12:18
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline |
Ezt nyilván nem úgy gondolta, hogy odamegy, és egy baltával lecsapja apuka fejét, hanem azt gondolta, hogy mennyivel könnyebb lenne az élete nélküle. Meg lehet érteni, senkinek sem jó erőszakban és ennyire rossz légkörben felnőnie. Nem szeretem egyáltalán ezt a nőszemélyt, de azért valahol meg tudom érteni ezt a kijelentését.
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2012. április 22. 12:21
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
Ezt azért nyilvánosan nem jelentettem volna ki..
2012. április 22. 12:25
Én bírom a csajt. Szerintem rohadt jó rapper, és énekesnő. Én viszont tisztelem, mert nem tagad magáról semmit és nem is titkolja mindazt.
2012. április 22. 12:49
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline |
Meg tudom érteni ... Mármint szerintem egy gyerek ,akinek alkoholista az apja , és rendszeressen bántalmazza a családját nem csoda , ha azt akarja ,hogy az apja bármiylen formában tünjön el ,nos ez lehet a halál is ...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.