Simon Cowell még mindig szigorú a One Directionnel
2012. április 27. 20:07
Juicy Pumpkinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 173465 offline |
Én se örültem volna, ha befesti a haját. Ő így tökéletes ahogy van.
2012. április 27. 20:20
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline |
nekem se tetszett volna ha befesteti a haját Jó azért néha ha figyel a fiúkra, de gondolom azért a fiúk is dönthetnek a dolgaikról néha
2012. április 27. 20:37
Idézet (ophely88 @ 2012.04.27. 12:00)
Attól félek, hogy szerződés is van, amiről ugye nem beszélnek. Ha jól emlékszem, a tavalyi Ratyi Faktor nyertes csapatában is volt egy hölgyemény, aki testesebb volt, mint kellett volna ezért Simon parancsba adta neki, hogy fogyjon le és vissza ne merjen hízni.
Az durva... Bár, ilyen ez a popszakma, még jó hogy nekem nem mondja meg senki hogy mit csináljak, biztos kissé kiakadnék. Szerencsére nincsenek olyan terveim hogy bárki dobhártyáját berepesszem, tehát nincs mitől félnem
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. április 27. 21:06
Zsancyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 370 Csatolások: 1 Azonosító: 139697 offline |
Húúú én azért örülök hogy nem engedte Niallnak a hajfestés nekem szőkén tetszik :$ biztos úgy is jó lenne de neki a szőke haj áll a legjobban hiába barna eredetileg
2012. április 27. 21:50
én láttam egy képet, amin photostoppal megmutatták, hogy Niall hogy nézne ki fekete hajjal.. hát nekem nem tetszene.. Szőkén szeretjük.:3 ♥♥
2012. április 28. 12:08
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline |
mindenképp szőkee. nemtudtam volna elképzelni fekete hajjal. jol döntött Simon:)
2012. április 28. 14:40
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline |
Niall jó hogy megkérdezted!!
2012. április 28. 14:49
Szerintem jó hogy mindig segíti őket
és jó hogy megkérdezte Niall.
Egyáltalán nem állna jól neki a fekete haj.
Ettől függetlenűl nem hinném hogy így
a rajongóikat elveszítené,
de ki tudja?!
én úgy szeretem ahogy van nem más hogy.
és jó hogy megkérdezte Niall.
Egyáltalán nem állna jól neki a fekete haj.
Ettől függetlenűl nem hinném hogy így
a rajongóikat elveszítené,
de ki tudja?!
én úgy szeretem ahogy van nem más hogy.
2012. április 28. 17:18
Simon rengeteget nyert a 1D-vel, így nem csodálom, hogy most is törődik velük. Ahogy már előttem többen is írták, a szakma ilyen. Simon megmondja mit csináljanak, hogy nézzenek ki, és kész. Ettől lesz minden fiúbanda ugyanolyan. Bár a One Direction egy külön kategória, mert ennyi őrült, érdekes ember összezárva egyszerűen zseniális. Niall meg a fekete haj? Jézusom Bár én sehogy sem vagyok oda érte, na de pont fekete haj, könyörgöm !?
2012. április 28. 17:25
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Cynthia @ 2012.04.27. 20:37)
Az durva... Bár, ilyen ez a popszakma, még jó hogy nekem nem mondja meg senki hogy mit csináljak, biztos kissé kiakadnék. Szerencsére nincsenek olyan terveim hogy bárki dobhártyáját berepesszem, tehát nincs mitől félnem
Messzi földön is tudják, hogy Simon ilyen szóval szerintem tudták, hogy mire vállalkoznak bár én személyszerint hülyeségnek tartom, hogy Simon ennyire beleszól mindenbe de hiába, ők Simon tulajdonai, be kell látni. Ezzel csak ezt érik el, amit Emma Watsonnál sikerült, hogy mikor a Warner Bross levette róla a mancsát, levágatta a haját, mert gyerekkorában semmit nem csinálhatott, amit szeretett volna. Ha Simon majd leveszi róluk a mancsát, ha eltűnnek jövőre vagy két év múlva, mint Simon egyéb fiúbandái, akkor majd változtat, de az brutális változás lesz, így szokott ez lenni általában.
2012. április 28. 18:49
beusska 15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 172574 offline |
Tök jó,h Simon odafigyel a karrierjükre!!Niall-t megnéztem volna feket hajjal
2012. április 28. 18:58
Becksyyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 130663 offline |
"Például Naill szeretett volna kísérletezni, mint minden tinédszer, hogy megszabadul a szőke hajától, és BESÖTÉTÜL. "
tudom h nem így kell érteni de fél órúja itt röhögök
tudom h nem így kell érteni de fél órúja itt röhögök
2012. április 28. 18:59
Örülök, hogy oda figyel a fiúkra. De az, hogy Niall beefesti a haját, az az ő dolga(Niall-é). De én szerintem, jobb szőke hajjal, és kék szemmel.
2012. április 28. 23:20
directioner776visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171808 offline |
nekem tök nyolc hogy milyen a hajszínük én így is úgy is imádom őket(: tőlem Niall hupikékre is festheti a haját, nem érdekel, ha neki úgy jóD én egy rendes Directioner vagyok aki úgy szereti az 1Dt ahogyan nekik jó(:
2012. április 30. 21:29
Ő legalább nem az a fajta mentor , aki ha vége van a műsornak nem is foglalkozik mentoráltjaival , ennek örülök , csak foglalkozzon velük . A másik , remélem Niall hagyja így a haját , mert így is tök cuki
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.