Starity

Bozontnak kellett távoznia a Megasztárból

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 28. 12:13 #41
LadyAly
LadyAly
Mama Roach
 
Státusz♥★Love★♥ Viva La Cucaracha
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.02.25.
Hozzászólás: 3202
Csatolások: 7322
Azonosító: 88389
Offline offline
Sajnáltam Bozontot, de inkább ő, mint Balázs, én az első 3 továbbjutóból szórtam volna ki valakit.
2012. április 28. 12:14 #42
- törölt felhasználó -    
AnalíayMarichuyfan

Ez egyáltalán nem igy van
De ha valami nem tetszik arra senki sem kíváncsi
2012. április 28. 12:17 #43
Ev Bry
Ev Bry
crazymofo
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.20.
Hozzászólás: 1435
Csatolások: 18
Azonosító: 133565
Offline offline
Egyértelmű, hogy a zsűrik kivételeznek. Állandóan csak a GIGI a jó, ő a példakép. Sokkal jobban adja elő, mint az eredeti előadó. NA persze... Ne röhögtessetek már. Ugyan olyan stílusban énekel mindig, már tök unalmas. És tényleg egyértelműen látszik, hogy ki is a zsűri kedvence! -.-
2 felhasználónak tetszik: janet7, fashionbébíí
2012. április 28. 12:20 #44
Eszter655
Eszter655
asylum
 
Státuszfilozofálok
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.29.
Hozzászólás: 6256
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Offline offline
Egyáltalán nem tetszik ez a végeredmény. :/ Miután Roli kiesett, neki és Attilának szurkoltam/szurkolok. Tegnap is nagyon jól teljesített, az egyik legjobb énekes volt a mezőnyben, aki egyben igazán szerethető srác. heart.gif De most már tudom, hogy csakis Attilának szurkolok, neki kell nyernie. happy.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. április 28. 12:22 #45
janet7
janet7
 
Státusz.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.11.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Offline offline
Hát ezt egyszerűen nem hiszem el, hogy míg az a nyálgép bendzsike bennt van, sorra esnek ki a jó énekesek (jó hát itt nyilván nem a múltkori adásra gondolok az jogos volt).

Bozont nekem szokás szerint most is tetszett, nem mondom, hogy a legerősebb produkciója volt, de nem volt vele baj, és külön tetszett a megjelenése is itt. Ő maga eléggé utálta a mostani előadását, ahogy a FEM3 műsorból kiderült, de nekem tetszett. És mostmár ki merem jelenteni, hogy az összes eddigi Megasztár legszimpatikusabb versenyzője. Akik szerint nem tud énekelni, azokat meg nem értem. Van egy nagyon egyedi, férfias hangja, ami bizonyos műfajokhoz a lehető legjobb. Még egyszer sem hallottam bénán énekelni.

Andit továbbra is a legnagyobb tehetségnek tartom, de ez most nem tetszett. Szerintem nem állt neki jól ez a dal, inkább el tudtam volna neki képzelni vagy valami Alicia Keys jellegű dalt, vagy pedig egy rockosabbat. Nem mondom, hogy sz.r volt, de eddig ez volt a leggyengébb tőle. Voltak benne kifejezetten jó részek, de összességében nem volt a kedvencem. Amúgy ezt az önsajnáltatást honnan veszitek? Térjetek már észhez! Mindenki ezzel jön, csak mert nem tudják elfogadni, hogy Andi van olyan jó, mint Gigi. Ha megkérdezik, válaszol, de nem a szegénységét lehet hallani tőle minden nyilatkozatában, nem azt hozza ki mindenből. Birkák.

Attillát imádtam, mint mindig, én nem éreztem hamisnak és nagyon jól állt neki a dal. És mintha most jobban artikulált volna, mint eddig, ez még egy pozitívum. De mostmár meghallgatnék tőle egy Guns N’ Rosest igen szívesen. És adhatnának rá valami más ruhát, mert eddig kb. mindegyik ugyanúgy nézett ki rajta. Jó, ez csak formaság, de akkor is. Ja és attól mert nem vagytok vevők arra a műfajra, attól még nem kéne olyan hülyeséget mondani, hogy nem tud énekelni. Értem én, hogy nem mindenkinek fekszik az a fajta rock, nehezebb befogadni a sikításokkal együtt, de vonatkoztassatok már el. Jellegzetes hangja van és jól tudja használni. Az egyesek által nyávogásnak titulált hangjait pedig nincs sok olyan ember, aki ki tudná énekelni.

Balázs jó volt, de még mindig szürke, most így hirtelen nem is jutott eszembe, hogy mit is énekelt. Jó a hangja, tehetséges, de nincs meg az a plusz nekem, nincs személyisége. Viszont most jobban tetszett a hangja, mint eddig (kivéve az első adást, mert szerintem ott volt a legjobb).

Gigi most iszonyatosan tetszett. Nem változtatok a véleményemen azt illetően, hogy nem érdemelne EKKORA hypeot, mint ami van körülötte, vagy inkább a többi versenyző érdemelne többet, mert mindig úgy érzem, mintha kiemelnék a többiek közül, ez nagyon bosszantó. Ja, Klaudiáék reakciójától meg, amikor meglátták, hogy Gigi a veszély zónában volt egyenesen hányingerem lett. KICSIT SEM manipulatív, ó ugyan…De mindenesetre a Love On Top mellett eddig ez tetszett a legjobban tőle. Végre színes volt a hangja, és nem mindig ugyanaz, mint eddig. Nagyon jól állnak neki az ilyen dalok.

Benji MAGÁHOZ KÉPEST most volt a legelviselhetőbb, de szándékosan nem azt írtam, hogy a legjobb, mert most sem volt jó. De Mester úgy látszik beváltotta az ígéretét, mert tényleg valami olyat hozott ki belőle, amit még egyszer sem produkált, ami a hangot illeti. De egyértelműen ő a leggyengébb láncszem, már be sem kellett volna kerülnie, de legalább másodiknak vagy harmadiknak távoznia kellett volna. Most meg pláne.

A duettek közül Bozontéké volt a leggyengébb, ami a tingli-tangli dalnak is betudható, de főként annak, hogy Benjiből amúgy sem lehet igazán többet kihozni. Szerintem lehúzta Bozontot abszolút, Bozont énekelhetett volna akármilyen jól, de ilyen dallal és duettpartnerrel nem jöhetett volna ki belőle jó produkció. Azért amikor az egyik süket olyat szólt, hogy éneklésben jobb Benji, fogtam a fejem erősen.

Attila és Balázs jók voltak, a dal nagyon nekik való volt, és ők is egymásnak valók voltak, de mondjuk Attillát szívesebben megnéztem volna Bozonttal. De ha már így alakult, jót hoztak ki belőle, nekem nagyon bejött a stílusa az előadásnak. Azzal meg baromira nem értek egyet, hogy Attila rosszabb volt, vagy hátráltatta Balázst. Pont ő mentette meg a produkciót, mert nélküle szerintem unalmas lett volna, így együtt jók voltak, kiegészítették egymást.

Na és az este legjobb pontja Andi és Gigi duettje…Hát ilyen jó előadást rég hallottam tehetségkutatóban, az biztos. Baromira féltem, hogy ők énekelnek együtt, mert a sok idióta már így is összehasonlítja őket, és persze Gigit fényezik agyon, Andit meg sz.rozzák (számomra érthetetlen okokból), de nagyon jól alakult. Persze a süketeket ezzel nem lehet leállítani, de legalább hallhattuk a Megasztár 6. valószínűleg legjobb produkcióját. Elég ideges voltam, mikor meghallottam, hogy a Respectet fogják énekelni, de –ami nálam iszonyatosan ritka- nem éreztem azt, hogy megerőszakolták az eredeti dalt és egy bohóckodás volt ahoz képest. Egyedi volt, egyikőjük sem akarta utánozni Arethát (nem mintha bárki menne vele bármire:D), nem mondom, hogy el tudtam felejteni az eredetit, de az úgyis lehetetlen, szóval szerintem a lehető legjobbat hozták ki a dalból, persze ha Arethát most félretesszük egy kicsit. Mindkettőjük nagyon erős volt, nem énekelték túl a másikat, együtt dolgoztak, szóval hihetetlen jó volt szerintem. Mariannak meg leírhatatlanul igaza volt, amikor azt mondta, hogy Andinak igenis van olyan jó hangja, mint Giginek. Végre valaki felemlegette már ezt a dolgot. És Gigi reakciója is tetszett erre, jó látni, hogy nincs elszállva magától.
5 felhasználónak tetszik: Eszter655, Appalache, Vegas, Alison Lerman, fashionbébíí
2012. április 28. 12:31 #46
LiliREJ
LiliREJ
visszatérő vendég
 
StátuszMostantól másképp kell, ami nem volt még..
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.02.21.
Hozzászólás: 110
Csatolások: 3
Azonosító: 169767
Offline offline
Nagyon nagyon sajnálom, hogy kiesett, de azért örülök nagyon, hogy Balázs bent maradt!smileeee.gif Szóval egyik szemem sír, a másik nevet. Viszont akit nem nagyon látnék ott a fináléban (kettő is van) azok nem mások, mint Benji és Gigi. Egyikkel sincs különösebb bajom, sőt klubbkoncerten nagyon szeretem őket meg minden, de élő adásban nem nagyon szimpatikusak. Mondjuk Benjinek a tegnapi produkciója volt a legjobb,úgyhogy gratulálok neki. Gigi... Ő is eszméletlen jó, de ahogy Bereczki Zoli mondta, hogy fél, hogy meg fogják unni az emberek. Ez esetben ez velem is így történt. Meguntam. Folyton ugyan az... Ez nem azt jelenti,hogy nem szeretem csak... CSAK! :-)
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. április 28. 12:53 #47
porcukormókus97
porcukormókus97
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.19.
Hozzászólás: 692
Csatolások: 1
Azonosító: 155890
Offline offline
Eddig mindig jobban örültem volna, ha Benji esik ki. De tegnap ő is, eddigi produkcióihoz képest, jó volt. Balázs és Bozont közül Bozontot küldtem volna tovább, nagyon sajnálom, hogy kiesett, tetszett a stílusa. Persze Balázs is egész jó, őt is bírom.
2012. április 28. 12:54 #48
porcukormókus97
porcukormókus97
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.19.
Hozzászólás: 692
Csatolások: 1
Azonosító: 155890
Offline offline
Egyébként Gigi és Andi közös duettje FANTASZTIKUSAN JÓ volt. smileeee.gif
2012. április 28. 12:55 #49
SugarGirl
SugarGirl
 
Státusz"Fashions fade, style is eternal." - Yves Saint Laurent
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.11.10.
Hozzászólás: 688
Csatolások: 0
Azonosító: 138434
Offline offline
Nagyon szerettem Bozontot, neki drukkoltam, de tény, hogy tegnap ő teljesített a legrosszabbul.

Andreának jó hangja van, de engem irritál a személyisége, ezért annyira nem tudom kedvelni, mint amennyire szeretném. De kétségtelenül fantasztikus hangja van, viszont az nem tetszik, hogy ennyire ráerőltetik ezt a "hűdeszexi"stílust. Szerintem ő egyáltalán nem ilyen, és nem is áll jól neki. Ezt a dalt szerintem nem jól énekelte, nekem nem tetszett annyira, és ez ruha kiborított. Miért kell neki Lady Gagát utánozni, amikor ő a Szakos Andi? Azt vártam, hogy most valami teljesen eltérőt fogok látni, erre jött ez... Ettől függetlenül megérdemli hogy benntmaradt, mert tényleg tehetséges.

Bozontban hatalmasat csalódtam, emiatt az Adri-dolog miatt. Adrit úgy rühellem, erre ő kapja magát, és összejön vele. Utálom az olyan típusú embereket, mint az Adri, és nem néztem ki belőle, hogy neki ez bejön. Viszont szerintem nem lesz hosszúéletű a dolog, hiszen ő is mondta, hogy csak azért kezdett el gondolkozni azon, hogy esetleg többet érez, mert folyton mondogatták, és ez csak a szájába lett rágva szerintem, mert annyit volt róla szó, hogy már ő is elhitte. Az előadásáról annyit, hogy bár szerintem nagyon jó hangja van, ezt borzasztó hamisan énekelte. Ő volt a leggyengébb szerintem tegnap este, így valamennyire jogos, hogy ő ment haza, de szerintem Benjikének már 1000 éve nem itt lenne a helye, és szerintem Attila is gyengébb a Bozontnál, de mindegy. A kislányoknak, akik szavaznak, nem a Bozont stílus jön be. Összességében sajnálom, hogy kiesett, mert nagyon szimpatikus volt (bár az Adris ügy óta kevésbé), nagyon jó hangja volt, és ő egy meghatározó személyiség volt, a csapatból szerintem neki van a legkiemelkedőbb stílusa, és ő a legmeghatározóbb személyiség is.

Talán Attila olyan semleges volt nekem ezen a héten. A hangszínét bírom, de mit ér vele, ha egyszerűen hamisan énekel. Most is elég hamis volt, és az esetek többségében azért hamis.

Benji most kivételes jó volt magához képest, de ez még mindig nem elég ahhoz, hogy megkedveljem. Már az előző körökben ki kellett volna esnie, nem is értem, mit keres még mindig itt.

A Balázst az utóbbi időkben egyre jobban megkedveltem. Múlt héten is nagyon jó volt, és nekem most is nagyon tetszett. Nem értem, hogy került az utolsó kettőbe.

Gigiről nincs mit mondani, fantasztikus volt, mint mindig. Most, hogy Bozont kiesett, egyértelműen neki drukkolok. Viszont azt utáltam, hogy a Tilla meg a Claudia hogy reagáltak, amikor Gigi vagy az Andi a veszélyzónába került. Nekik elvileg objektívnek kellene lenniük, nem szabadna kimutatniuk, hogy mivel értenek egyet, és mivel nem, mert ezzel is befolyásolják a nézőket.

A duettek közül Bozontéké volt a legrosszabb, de eleve borzalmas dalt választottak, tényleg nem értem, miért kellett ezt. És elhülyéskedték az egészet, pláne hogy ott volt a Benji, így valami fergeteges produkcióra nem lehetett számítani.

Attila és Balázs duettje nem jött be, uncsi volt, hamis volt. Nem fogott meg.

Gigi és Andi duettje viszont fantasztikus volt, ilyen előadás még nem volt a megaszar történetében.

Jövőhéten remélem a Benji esik már ki, mert nagyon idegesít. Most, hogy az Adri kiesett, már csak ő szúrja a szemem.
1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
2012. április 28. 13:00 #50
- törölt felhasználó -    
tehetséges volt,sajnálom.
2012. április 28. 13:09 #51
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~
 
StátuszMindent akarok én...♥♪
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.06.11.
Hozzászólás: 4621
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
Offline offline
na végre hogy kiesett..nem néztem, de őt nem bírtam biggrin.gif
2012. április 28. 13:12 #52
Fanni
Fanni
visszatérő vendég
 
StátuszLondon *-* Imádtam :))
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.09.28.
Hozzászólás: 272
Csatolások: 17
Azonosító: 135383
Offline offline
pedig tegnap jo volt.... én Attilának szurkolok biggrin.gif
2012. április 28. 13:13 #53
- törölt felhasználó -    
Ev Bry egyetértek! dry.gif
2012. április 28. 13:38 #54
jen43
jen43
visszatérő vendég
 
Státusz:) zenét hallgatok
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.02.18.
Hozzászólás: 140
Csatolások: 0
Azonosító: 145692
Offline offline
Nagyon sajnálom Bozontot, hogy kiesett, szerintem ő jó volt. Bolondos, vicces, kedves, szeretnivaló fiú, akinek jó hangja is van. Benji meg mindig továbbjut, tény, most volt a legjobb, de nem tudom, mit lehet belőle még kihozni. Gigi, Andi, Balázs jó volt, Attila sem rossz. Azért remélem, hallunk még Bozontról, mert én birtam.
2012. április 28. 13:41 #55
Ronnie95
Ronnie95
 
StátuszWhat is this place? The Maze.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.26.
Hozzászólás: 717
Csatolások: 59
Azonosító: 133924
Offline offline
Nagyon kedveltem Bozontot. Igazán jóképű, vicces, és nagyon tehetséges énekes volt. De nem tudom miért, nekem mindig ez a Benji gyerek volt a kedvenc, és ez így is marad. <3
2012. április 28. 13:43 #56
Barbiee95
Barbiee95
visszatérő vendég
 
Státusz:)))
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.05.28.
Hozzászólás: 326
Csatolások: 0
Azonosító: 151849
Offline offline
Benji essen már ki, a francba vele!!!!!!
2012. április 28. 13:52 #57
missyanikó7
missyanikó7
Huncutka™
 
StátuszCranilla:Körülötted mindenki hülye csak te vagy okos :D :D :D
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 11.06.08.
Hozzászólás: 1232
Csatolások: 42
Azonosító: 152541
Offline offline
jaj,de jó így tovább Beji biggrin.gif
2012. április 28. 13:55 #58
- törölt felhasználó -    
Hát, egyet kellett értenem a Mesterrel, mikor azt mondta, hogy ő tegnap este nem ezt a felállást várta azt illetően, hogy kik maradnak utolsó kettőnek. Persze ha a Balázs és a Bozont között kellett volna választanom, én ugyanezt tettem volna, mert Balázs nyilván tehetségesebb, mint a Bozont, de ettől még nagyon rossz volt látni hogy - igen, meg merem kockáztatni, hogy ezt mondom - az egész Megasztárban az egyetlen igazi személyiséggel, stílussal és humorérzékkel rendelkező embert, aki még egy látványos és élvezhető show-t is tudott nyújtani, elküldik, csak mert néha-néha még hamiskásan énekel. Múlt héten mondjuk inkább a Bozontot küldtem volna haza mint az Adrit, de már akkor is amellett álltam, hogy a Benjinek kellett volna hazamennie, és most is. Persze a sok kislány nyomja az sms-t neki mert hogy milyen cuki blablabla, de szerintem neki már rég nem ott a helye, és - janet múltkori ellentmondása ellenére - véleményem szerint Attilára is ugyanez vonatkozik, habár tegnap este mindketten határozottan jobban énekeltek mint eddig bármikor, és ha ezt a teljesítményt fenntartják, akkor majd esetleg lesz miről beszélni.

Persze, mindez aligha számít, tekintve hogy a Gigi mennyire sakkban tartja a többieket. Ritka tehetség az a lány, ezt mindenki tudja, de van egy olyan érzésem, hogy (vagy az sms-ezőknek köszönhetően, vagy a műsorvezetők jóvoltából), már csak azért sem ő fogja megnyerni az idei Megasztárt, mert túl tehetséges. Ennek így van értelme? unsure.gif

Ami pedig az Adreát illeti, hát nem tudom. Természetesen nagyon tehetséges a csaj, de nekem valahogy nem tud újat mutatni soha, olyat amitől kiráz a hideg vagy amire azt mondanám, hogy "na, ez most egy gyönyörű előadás volt", mint ahogy a Giginél tenném. Azt meg pláne nem értem, miért mondta Bochkor, hogy az Andrea kiütötte az ő fejéből Gaga imidzsét és az színpadra hozta neki Szakos Andit, mert én amikor néztem csak arra tudtam gondolni, hogy ugyanaz a Gaga stílus, hangleejtés, ruha, tánckoreográfia - uncsi. mellow.gif

Ami a duetteket illeti, egyedül Gigi és Andi duettjét érzem hogy érdemes megemlítenem, az tényleg fantasztikus volt, mindkét fél részéről, a másik kettőre inkább nem is pazarolnék szavakat.. 110.gif
2012. április 28. 14:08 #59
Fanni0325
Fanni0325
Miss Anonymus
 
StátuszA hit segít, hogy mindent más színben láss...
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.11.05.
Hozzászólás: 1695
Csatolások: 7
Azonosító: 138041
Offline offline
Én Attilát ejtettem volna ki, nem bírom azt a palit.
2012. április 28. 14:14 #60
KataCullen
KataCullen
Addicted to Pretty Little Liars ❤♡
 
StátuszÉlettan ✔ ♡
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.04.11.
Hozzászólás: 1456
Csatolások: 132
Azonosító: 124843
Offline offline
Én pedig imádtam őt. heart.gif Ez nem fair, nem neki kellett volna kiesnie!!! Inkább a Benjinek kellett volna távoznia, már épp ideje lett volna. (Bocs attól, aki szereti)
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!