Miley Cyrus féltékeny Justin Bieber sikerére?
2012. április 28. 22:47
Ez hülyeség!! Egyik sem bántás, szerintem! Miley és Jus jó barátok! :$$
2012. április 28. 23:35
Ez mióta ócsárolás?! Egek, ha ez már ócsárolás, akkor engem a Directionerök már szétverhetnének, amiket mondani szoktam...
2012. április 28. 23:40
hát szerintem ebben semmi rossz nem volt, Miley nem bírja a kis Bieberkét nem kell felkapni a vizet, el kell fogadni, ennyi. Amúgy meg nem értem, hogy miért nem ér el nagy sikert a LOL c. filmje Mileynak, pedig már a promoból ítélve sokkal jobb, mint a francia változata, az nagyon gagyi volt. Meg szerintem azért egy esélyt adhatnának a filmnek, ha már ennyit bajlódtak vele.. :/
2012. április 29. 06:16
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1232 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline |
Szerintem mindenki féltékeny kis Bíbör sikeire
2012. április 29. 06:27
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
hiába féltékeny multkor még együtt bulisztak
2012. április 29. 06:49
Ez egy kicsit sem beszólás , csak éppen elmondta a véleményét , és az a hajas cucc pedig csak egy polyén . És kétlem ,hogy pont Justinkára lenne féltékeny... amúgy meg , tudomásom szerint nincsenek rosszban !
2012. április 29. 07:49
chibiseutaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.25. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 174248 offline |
Kriszti10 egyetértek
2012. április 29. 08:10
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
ez lepkefing, nem beszólás, meg kritikának se mondható.. És szerintem nem féltékeny, mert akik utálsz (legalábbis én) legtöbbször kifejezed a nem tetszésed.!
2012. április 29. 08:15
Idézet (Mandalyn A.K. @ 2012.04.28. 22:28)
Miley-t ezek szerint nagyon félreismertem. Szerintem ő, akinek a segge alá volt téve minden, meg sem szólalhatna. Justin meg a semmiből indult, szóval nem értem, miért kell ellenségeskedni. Mind a ketten világhírűek, az égvilágon semmi gondjuk, ennek ellenére Miley egoista és rosszindulatú. A kiírásaival pedig csupán magát járatja le... Ahhoz bezzeg nincs bátorsága, hogy mindezt szemébe mondja meg. Inkább gondolkodjon el azon, vajon miért van ennyire vészesen kevés követője a twitteren. 5,5 millió smilers 21 millió beliebers ellen? Hűha Miley, húzz bele.
Nem volt a segge alá téve semmi... Jól van, lehet hogy a Disney-nél kezdte, de ennyi erővel az összes Disneys emberke segge alá volt téve minden ott van mondjuk Demi, Vanessa, Ashley, mind-mind a Disney-nél kezdte, őt mégsem kezelik úgy, mintha tehetségtelen lenne, csak simán bumm csak úgy bekerültek a köztudatba...
A twitterről meg, kérlek szépen Miley egyszer már leregisztrál, csak fél vagy egy éve van újra fönnt, amúgy ő volt szinte a legkövetettebb régebben... talán a második helyen állt vagy nem is tudom már pontosan!
Amúgy meg ez csak baráti poénkodás, és azért nem mondja Bieber szemébe mert ők nincsenek rosszban, most hordja le az egyik haverját?! Nem egoista, rosszindulatú, csak őszinte!!
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.