Autodromo di Monza, Italy (10-11 March 2012)
WTCC - FIA World Touring Car Championship
2012. április 29. 23:05
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline |
Nem tudom, ki hogyan áll a WTCC-vel, én személy szerint ugyanakkora fanja vagyok, mint a Formula 1-nek. Gondolom tudjátok, hogy ennek a szériának magyar vonatkozása is van, hiszen itt versenyzik Michelisz Norbert és Wéber Gábor a Zengő Motorsport-nál Úgy érzem, már csak emiatt megéri létrehozni a topicot, és ha vannak rajtam kívül nézők, akkor beszélhetnénk is a futamokról.
2012. április 30. 10:24
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Amikor tudom, nézem.
Tegnap viszont mondtam mindent Tarquini-ra és Muller-re...
Azért mindenképpen gratulálok Norbinak a két hatodik helyhez, nagyjából kihozta a maximumot mindkét versenyből.
És már várom, hogy végre bemutatkozzon a Lada Granta is, mert amit hallani a nyers teljesítményéről, az eszeveszett.
Tegnap viszont mondtam mindent Tarquini-ra és Muller-re...
Azért mindenképpen gratulálok Norbinak a két hatodik helyhez, nagyjából kihozta a maximumot mindkét versenyből.
És már várom, hogy végre bemutatkozzon a Lada Granta is, mert amit hallani a nyers teljesítményéről, az eszeveszett.
2012. május 06. 20:11
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet (Gajcsi @ 2012.05.06. 16:37)
Második futam: GYŐZELEM!!! Rettentően örülök, szép volt Norbi, szép volt Zengő Motorsport!
Szép hétvégét rendezett a Zengő Motorsport, és Norbi is a rajongóknak. Csak gratulálni tudok nekik.
2012. május 07. 14:53
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline |
Round 09-10: Hungaroring, Budapest, Hungary (4-6 May, 2012)
Zengő Motorsport Norbi És persze Gabinak is jár
A Lada első szereplése nem volt szörnyű, egészen jók voltak Annak örültem, hogy a második futamon a Chevyk kissé el voltak veszve (kivéve a tanár urat, Müllert )
1 felhasználónak tetszik:
joe_r
2012. szeptember 14. 12:01
madmikeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.12. Hozzászólás: 51 Csatolások: 47 Azonosító: 32076 offline |
Már csak 1 hét és felbőgnek a motorok. Kiváncsi vagyok melyik csapat mire jutott ez a 2 hónap alatt.
Ami biztos, hogy Sonoma-ban a BMW-k -20, míg a Chevi-k +40 kilóval vágnak neki a távnak. Remélem így sikerül majd megszorongatni őket.
Ami biztos, hogy Sonoma-ban a BMW-k -20, míg a Chevi-k +40 kilóval vágnak neki a távnak. Remélem így sikerül majd megszorongatni őket.
Gajcsi
2012. szeptember 16. 23:10
Gajcsi♥ |
Idézet (madmike @ 2012.09.14. 12:01)
Már csak 1 hét és felbőgnek a motorok. Kiváncsi vagyok melyik csapat mire jutott ez a 2 hónap alatt.
Már alig várom! Sok volt most ez 2 hónapos szünet...
Idézet (madmike @ 2012.09.14. 12:01)
Evvel nem vagy egyedül. De van egy olyan érzésem, hogy a Chevyk most is elérhetetlen lesznek. Mintha nem is egy szériát nézne az ember...
Azt lehet tudni, hogy Monteiro kap(ott)-e új motort?
2012. szeptember 24. 09:29
Gajcsi♥ |
Csodálatos 3. hely az első versenyen, majd egy 2. hely a második futamon. Lenyűgöző, egész csapatra büszkék lehetünk! A második futamon Huffot szépen szorongatta a mi Norbink!
Képeket hozok az este folyamán!
Képeket hozok az este folyamán!
joe_r
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.