Plágiummal vádolják Selena Gomezt!
2012. április 30. 09:50
Tinababaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.12. Hozzászólás: 81 Csatolások: 1 Azonosító: 163736 offline |
szánalmas hogy egy számot se tud magától írni....azthitte nem fog kiderülni a plágium mindig kiderül ha évek múlva akkor is és mindenki hallja hogy arefrén egy az egybe ugyan az.....-.-""""""
1 felhasználónak tetszik:
VeRaa
2012. április 30. 09:52
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline |
Már megint egy banda akik címlapra akarnak kerülni mennyire szánalmas .. Amúgy őszintén szerintem nem hasonlít annyira...
2012. április 30. 09:54
Mekii.8Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.05. Hozzászólás: 272 Csatolások: 0 Azonosító: 172760 offline |
Kicsit hasonlít de Sel biztos hogy nem koppintotta... Amugy meg nekik 2 év után esett le hogy hasonlít a refrén...-.-" Ráadásul annyira ismeretlenek hogy még sztem nagyon kevesen hallottak róluk, pláne hogyha még profilja sincs a bandából senkinek itt a STARITY-n... Ui.:Valami borzalmasan énekelnek:O
2012. április 30. 09:54
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Hát szerintem csak az eleje hasonlít...(egy kicsit)amúgy jó nagy hü***ség
2012. április 30. 09:55
Azthiszem aki ismer az tudja hogy elvakult rajongónak sosem voltam mondható
Meghallgattam mindkét dalt és őszintén szólva sok hasonlóságot nem hallottam.Persze előfordulhat hogy esetleg a felvételek minősége okozta ezt vagy én voltam picit figyelmetlen,semmiképp se állítom hogy nincs igazság ebben a történetben,majd a bíróság dönt.Amennyiben igaz,jogos a per,amennyiben nem,úgyis kiderül.
Meghallgattam mindkét dalt és őszintén szólva sok hasonlóságot nem hallottam.Persze előfordulhat hogy esetleg a felvételek minősége okozta ezt vagy én voltam picit figyelmetlen,semmiképp se állítom hogy nincs igazság ebben a történetben,majd a bíróság dönt.Amennyiben igaz,jogos a per,amennyiben nem,úgyis kiderül.
2012. április 30. 09:56
Mekii.8Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.05. Hozzászólás: 272 Csatolások: 0 Azonosító: 172760 offline |
Tinababa olyan angyokos lettél hirtelen bazdmeg... Mintha tudnál magadtól írni egy saját számot-.-" amugy meg nem Selenát kéne csesztetni vele mert nem is ő írja a dalokat hanem akivel leszerződött-.-" sztem jobb lett volna ha most nem szólalsz meg!!
2012. április 30. 09:56
csak a dallama ugyanaz az is egy nagyon picit és szerintem csak hírnevet akarnak maguknak O.o
2012. április 30. 09:57
selena9898új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 158745 offline |
hat szerintem nem lehet irigyek selena dalara
2012. április 30. 10:02
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Hiszen nem is hasonlít a két szám egymásra....!!! Ezt is egy hülye találta ki,hogy Selena koppintott pedig nem is igaz...!!!!
2012. április 30. 10:05
chibiseutaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.25. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 174248 offline |
hát akkor ennyireővel számtalan hires mai sztárt be lehetne perelni, mert biztos köztük is van olyan aki "lopott"
2012. április 30. 10:06
chibiseutaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.25. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 174248 offline |
ráadásul semmi hasonlóságot nemtalálok benne xD
2012. április 30. 10:07
musicmurder95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 169543 offline |
Most nem azért de elég sok dal dallama hasonlít egymásra mivel már elég régóta létezik zene meg dalszövegírás!!!Szóval akkor egy csomó zenész hisztizhetne ezerrel!!!Egyébként szerintem is csak a refrén hasonlít valamennyire!!!Ezt úgy mondom hogy nem vagyok Selena fan!
2012. április 30. 10:11
Na igen itt van a kutya elásva.... Selena híres és ismert. Ez a pasas meg semmire nem vitte. Ez aljas húzás volt LUCE. Pusztán csak azért csinálja hogy az emberek megszeressék és pénzhez jusson. Elég gyenge drágám ugyan is nem hiszem hogy Selena helyett te leszel a nyerő..Undorító
2012. április 30. 10:18
Én nem találok benne semmi hasonlóságot. Nem vagyok egy nagy Selena fanatikus, sőt... ki nem állhatom a csajt, de tényleg nem úgy tűnik, mintha Szellike ettől a no name bandától lopta volna a számot. Lehet, hogy csak én vagyok a süket, vagy sz.r a felvétel... Mindenesetre nem így kéne pénzt keresni.
1 felhasználónak tetszik:
Kiyla
2012. április 30. 10:19
szerencsétlen idióták ezek is, az One-s botrány után ezek is kedvet kaptak vagy mi??
inkább azt magyarázzák meg hogy ennyi idő után jöttek rá hogy hasonlít a refrén ???
szánalmas egy banda , nem is hallottam még rólunk, de nem is akarok soha többet, biztos vagyok benne h ezután már sorra jönnek majd az ilyen állítólagos lekoppintások, na mind1
inkább azt magyarázzák meg hogy ennyi idő után jöttek rá hogy hasonlít a refrén ???
szánalmas egy banda , nem is hallottam még rólunk, de nem is akarok soha többet, biztos vagyok benne h ezután már sorra jönnek majd az ilyen állítólagos lekoppintások, na mind1
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.