Az eddig a popban jeleskedő énekesnő új stílust készül kipróbálni, és a country világa felé veszi az irányt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Katy Perry stílusváltásra készül
2012. április 30. 10:28
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Hát...hajrá!
2012. április 30. 10:29
MuffinMuffinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 155662 offline |
Kíváncsi leszek
2012. április 30. 10:30
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
nem szeretem Katy Parry-t és a számait se
2012. április 30. 10:35
Hát én még nem láttam Katy-t country stílusban de majd meglátjuk sok sikert hozzá
2012. április 30. 10:38
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Majd meglátjuk mi lesz belőle
2012. április 30. 10:42
Már elnézést, de ahhoz, hogy valaki akusztikus dalt eltudjon énekelni, hang is kéne. Katy-nek semmi hangja, és ezáltal keresnivalója sincs a Country-iparban.
2012. április 30. 10:43
Kíváncsi vagyok mit produkál majd , mindenesetre hajrá !
2012. április 30. 10:49
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Country énekesnek nem tudom elképzelni....!!! :S Kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz...!
2012. április 30. 11:02
hmmm. nem hinném,hogy egyik pillanatról a másikra a popról áttérne a countryra. az nem ő lenne.
már megjelent egy unplugged lemeze (amiben speciel csodásan énekelte el a brick by bricket és a hackensacket),nem hinném hogy most újra akusztikus dolgokon törné a fejét. ráadásul a totga is megjelent ilyen verzióban, és (bár kedvelték a rajongók), de valljuk be nem lett akkora siker mint az eredeti.
én arra tippelek hogy a cukorkás nagyon popos világból újra visszatér a one of the boys era stílusához, a gitáros pin-up girl stílushoz. annak nagyon örülnék. ezt alátámasztja az is,hogy az új albumán olyan együttesek dalszerzőivel dolgozik együtt mint az M38 vagy a Florence&The Machine. /ez persze csak az én elképzelésem,aminek nagyon örülnék /
már megjelent egy unplugged lemeze (amiben speciel csodásan énekelte el a brick by bricket és a hackensacket),nem hinném hogy most újra akusztikus dolgokon törné a fejét. ráadásul a totga is megjelent ilyen verzióban, és (bár kedvelték a rajongók), de valljuk be nem lett akkora siker mint az eredeti.
én arra tippelek hogy a cukorkás nagyon popos világból újra visszatér a one of the boys era stílusához, a gitáros pin-up girl stílushoz. annak nagyon örülnék. ezt alátámasztja az is,hogy az új albumán olyan együttesek dalszerzőivel dolgozik együtt mint az M38 vagy a Florence&The Machine. /ez persze csak az én elképzelésem,aminek nagyon örülnék /
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.