Az eddig a popban jeleskedő énekesnő új stílust készül kipróbálni, és a country világa felé veszi az irányt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Katy Perry stílusváltásra készül
2012. április 30. 10:28
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Hát...hajrá!
2012. április 30. 10:29
MuffinMuffinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 155662 offline |
Kíváncsi leszek
2012. április 30. 10:30
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
nem szeretem Katy Parry-t és a számait se
2012. április 30. 10:35
Hát én még nem láttam Katy-t country stílusban de majd meglátjuk sok sikert hozzá
2012. április 30. 10:38
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Majd meglátjuk mi lesz belőle
2012. április 30. 10:42
Már elnézést, de ahhoz, hogy valaki akusztikus dalt eltudjon énekelni, hang is kéne. Katy-nek semmi hangja, és ezáltal keresnivalója sincs a Country-iparban.
2012. április 30. 10:43
Kíváncsi vagyok mit produkál majd , mindenesetre hajrá !
2012. április 30. 10:49
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Country énekesnek nem tudom elképzelni....!!! :S Kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz...!
2012. április 30. 11:02
hmmm. nem hinném,hogy egyik pillanatról a másikra a popról áttérne a countryra. az nem ő lenne.
már megjelent egy unplugged lemeze (amiben speciel csodásan énekelte el a brick by bricket és a hackensacket),nem hinném hogy most újra akusztikus dolgokon törné a fejét. ráadásul a totga is megjelent ilyen verzióban, és (bár kedvelték a rajongók), de valljuk be nem lett akkora siker mint az eredeti.
én arra tippelek hogy a cukorkás nagyon popos világból újra visszatér a one of the boys era stílusához, a gitáros pin-up girl stílushoz. annak nagyon örülnék. ezt alátámasztja az is,hogy az új albumán olyan együttesek dalszerzőivel dolgozik együtt mint az M38 vagy a Florence&The Machine. /ez persze csak az én elképzelésem,aminek nagyon örülnék /
már megjelent egy unplugged lemeze (amiben speciel csodásan énekelte el a brick by bricket és a hackensacket),nem hinném hogy most újra akusztikus dolgokon törné a fejét. ráadásul a totga is megjelent ilyen verzióban, és (bár kedvelték a rajongók), de valljuk be nem lett akkora siker mint az eredeti.
én arra tippelek hogy a cukorkás nagyon popos világból újra visszatér a one of the boys era stílusához, a gitáros pin-up girl stílushoz. annak nagyon örülnék. ezt alátámasztja az is,hogy az új albumán olyan együttesek dalszerzőivel dolgozik együtt mint az M38 vagy a Florence&The Machine. /ez persze csak az én elképzelésem,aminek nagyon örülnék /
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.