Agyhártyagyulladást kapott a megasztáros
2012. május 02. 19:12
azt hittem, hogy ez most történt...de szegény
meglepődtem, mikor ezt olvastam, nem is gondoltam volna :OOO
meglepődtem, mikor ezt olvastam, nem is gondoltam volna :OOO
2012. május 02. 19:33
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Úristen, szegény. Nem lehetett könnyű időszak számára.
2012. május 02. 20:11
Best Friends Forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.24. Hozzászólás: 242 Csatolások: 0 Azonosító: 149901 offline |
azt hittem most történt mert akk kiesett volnaaa de jó is lenne x'ddd
2012. május 02. 20:31
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3653 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline |
Szegény... Erről nem is tudtam eddig.
Hát ez tényleg nagyon vicces...
Gondolom, hogy úgy kérdezték meg tőle, hogy volt-e valami komolyabb betegsége gyerekkorában, vagy valami ilyesmi, és nem csak elkezdte mesélni az egyik riporternek, hogy "Ja, és képzeld, hogy szegény én egyszer lebénultam."
Szerintem egy bénulást okozó agyhártyagyulladás nincs egy szinten egy tüsszentéssel... Az lehet, hogy téged nem érdekelnek az lyen cikke, de engem például igen. Ha nem érdekel, inkább ne írj hozzá hozzászólást. Elolvasni nem sikerült, arra rájöttem, ugyanis azt tudhatnád -ha ellvastad volna a cikket-, hogy most nem beteg. Régen, gyerekkorában volt az.
Idézet (Florahh)
azt hittem most volt xD
Hát ez tényleg nagyon vicces...
Idézet (Janie)
Sz*r lehetett, de szerintem ennek semmi köze a versenyhez. Sajnáltatni akarja magát? Nem jött be!
Gondolom, hogy úgy kérdezték meg tőle, hogy volt-e valami komolyabb betegsége gyerekkorában, vagy valami ilyesmi, és nem csak elkezdte mesélni az egyik riporternek, hogy "Ja, és képzeld, hogy szegény én egyszer lebénultam."
Idézet (EmilyTaylor)
Istenem! Szörnyű meg minden. De miért kell minden tüszentésükről cikket írni. Gigike kövér volt, Attila beteg. Mi lesz a következő? Kiderül h valamelyiknek a kutyájának macskája van, vagy mi?
Szerintem egy bénulást okozó agyhártyagyulladás nincs egy szinten egy tüsszentéssel... Az lehet, hogy téged nem érdekelnek az lyen cikke, de engem például igen. Ha nem érdekel, inkább ne írj hozzá hozzászólást. Elolvasni nem sikerült, arra rájöttem, ugyanis azt tudhatnád -ha ellvastad volna a cikket-, hogy most nem beteg. Régen, gyerekkorában volt az.
2012. május 02. 21:08
LOL! Mennyire megtévesztő ez a cím. Nem ártott volna ott is jelezni, hogy gyerekkorában történt. Amúgy pont nem sajnálom és pont nem is furcsa, hogy ez most a mega végefelé jött elő. Kedves tinik ti pedig ne oltsátok azokat, akik kicsi intelligenciát is belevisznek a hozzászólásaikba. Mellesleg tényleg semmi szánnivaló nincs ezen, már több, mint 10-15 éve történt ergó ti akkor még nem is éltetek.
2012. május 02. 21:27
tbdodo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 774 Csatolások: 30 Azonosító: 161141 offline |
Szegény! A címtől nagyon megijedtem! bár nem ismerem ezt a megasztárost, mert nem nézem a műsort, de azért megijedtem! Nagyon rossz lehetett neki, és mind ez egy kullancs csípés miatt!:/ de legalább meggyógyult!(:
2012. május 02. 22:29
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (OceanSoul @ 2012.05.02. 21:08)
LOL! Mennyire megtévesztő ez a cím. Nem ártott volna ott is jelezni, hogy gyerekkorában történt. Amúgy pont nem sajnálom és pont nem is furcsa, hogy ez most a mega végefelé jött elő. Kedves tinik ti pedig ne oltsátok azokat, akik kicsi intelligenciát is belevisznek a hozzászólásaikba. Mellesleg tényleg semmi szánnivaló nincs ezen, már több, mint 10-15 éve történt ergó ti akkor még nem is éltetek.
Abban mi az intelligens, ha valaki benyögi, hogy rohadtul nem sajnálja, nem érdekli, és biztos csak sajnáltatni akarja magát?
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.