Starity

Demi Lovato mint mentor?

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 03. 12:10 #21
Niky_Love Taylor L.
Niky_Love Taylor L.
Mrs. Dolan™ ✔

Státusz2015.06.10.~Best Day of my Life.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1165
Csatolások: 45
Azonosító: 170939
Inkább Miley mint Demi...:/
2012. május 03. 12:10 #22
pinkgirl
pinkgirl
◕◡◕

StátuszÁlmomban az enyém vagy. Életemben az álmom vagy. *-*♥
Hozzászólás: 1865
Csatolások: 54
Azonosító: 154198
de tök tutkeráj biggrin.gif
2012. május 03. 12:10 #23
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Andrew Lang @ 2012.05.03. 11:49)
Ha azt nézzük, hogy Paula Abdul és Nicole Scherzinger volt a két távozó, illetve azt, hogy a nevetséges L.A. Reid is ott ül, akkor Demi joggal beülhetne. Elvégre már most van akkora elismerése a szakmában, mint pl. Scherzingernek.  smileeee.gif

L.A. jogosan ül ott, az a vicces, ő az egyetlen ebben a ratyi verzióban, aki megérdemli a helyét a zsűriben. Engem az nem érdekel, hogy a szakma mennyire ismeri el, hogyne ismerné el, van valamennyi hangja, az számít nekem, hogy Simo, mikor az első, eredeti X-factort elindította, azt nyilatkozgatta, hogy a zsűribe olyan embereket szeretne tenni, akik kiérdemelték ott a helyüket. Most nem azért de Demi túl fiatal. Mennyi éneklés van a háta mögött? Talán sok év de ide kevésnek találom.
5 felhasználónak tetszik: janet7, Pöttömke, selena_taylor_fan, _ToTo_, Black Hearth2
2012. május 03. 12:16 #24
corny4
corny4
DramaQueen™
Hozzászólás: 1929
Csatolások: 1127
Azonosító: 156487
Azt olvastam, hogy Avril-en is gondolkoznak.
Bár szerintem ő jobban megérdemelné mint az ex-disney sztárok, mivel Avril mögött már 10 év zenei év áll és 4 album. Mellesleg az 5. már úton van wink.gif
2012. május 03. 12:20 #25
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2012.05.03. 11:56)
Az a nevetséges L.A. Reid többet tett eddig a szakmáért, mint Demi egész életében fog. Csak mondom.
Az meg nekem nem igazán minősül szakmai elismerésnek, hogy egy csapat hajkitépkedős kislány oda van érte _nevet.gif

Neked az számít szakmai elismerésnek, amit Starityn olvasol? biggrin.gif Nézz körül neten, keress albumkritikákat, neves kritikusoktól, véleményeket elismert zenészektől. Jól tudom, hogy itt a Starityn Demit lenézik, mert korábban Disneys volt (mondjuk a FOX fedezte fel, nem a Disney), csakhogy már régen maga mögött hagyta az egészet. Az Unbroken Grammy esélyes volt, de nem kapott elég reklámot a Hollywood Recordstól. Pedig a Grammy ezen múlik, mert pl. Kanye Westről köztudott, hogy hatalmas összegeket áldoz arra, hogy minden évben ott legyen, magyarán megveszi a díjat. smileeee.gif L.A. Reidet meg a The X Factor miatt hívják "nevetségesnek", idézőjelbe kellett volna tennem az előbb. Tény, hogy sok mindent elért, de az utóbbi években nem váltanak ki akkora elismerést azok albumok, amikhez a nevét adja. Hiába van 3 Grammyje, mert az olyan autotune-királyok miatt, mint Usher, Kanye West vagy Justin Bieber aláásta a nimbuszát. Ezért és a műsorban való viselkedése miatt szokták "nevetségesnek" hívni. smileeee.gif
2012. május 03. 12:27 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.05.03. 12:10)
L.A. jogosan ül ott, az a vicces, ő az egyetlen ebben a ratyi verzióban, aki megérdemli a helyét a zsűriben. Engem az nem érdekel, hogy a szakma mennyire ismeri el, hogyne ismerné el, van valamennyi hangja, az számít nekem, hogy Simo, mikor az első, eredeti X-factort elindította, azt nyilatkozgatta, hogy a zsűribe olyan embereket szeretne tenni, akik kiérdemelték ott a helyüket. Most nem azért de Demi túl fiatal. Mennyi éneklés van a háta mögött? Talán sok év de ide kevésnek találom.

Ebben egyetértünk, Demi fiatal még mentornak. Plusz ha megnézed, ugyanolyan a műsor menete, mint nálunk. Mi van, ha mentorként a "túlkorosokat" kapja? Nem érett még egy ilyen feladatra, kell még hozzá egy tíz év, minimum. L.A. Reid a tapasztalata miatt szerintem is kiérdemli a helyet, de azt mondják odaát, hogy csak a Simonnal való vitái miatt nem repült. smileeee.gif
2012. május 03. 12:31 #27
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Nekem aztán édes mindegy, úgy se nézem a műsort. A bejutók nagy százaléka átlagos, nem érint meg, a zsűri pedig többnyire szintén hidegen hagy. Bár a baj a műsorral nem ez, hanem az, hogy előre megrendezett, és szerintem még el se kezdődik a verseny, már megvan, hogy ki lesz a nyertes. A sok naiv meg szavaz, mintha bármit is számítana a szavazatuk. Egy ilyen műsorban szerintem Demi Lovato épp úgy megállja a helyét dísznek, néző-csalogatónak vagy akárminek, mint bárki más a szakmában. Sőt. Inkább ő üljön ott, mint hogy mondjuk esetleg Bruce Springteen adja el magát, vagy hasonló nagy név, akit becsülök.
3 felhasználónak tetszik: ophely88, janet7, Black Hearth2
2012. május 03. 12:33 #28
- törölt felhasználó -    
és a Ratyi Factorból is egy Stay Strong műsor lesz rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Black Hearth2
2012. május 03. 12:35 #29
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Andrew Lang @ 2012.05.03. 12:20)
Neked az számít szakmai elismerésnek, amit Starityn olvasol?  biggrin.gif Nézz körül neten, keress albumkritikákat, neves kritikusoktól, véleményeket elismert zenészektől. Jól tudom, hogy itt a Starityn Demit lenézik, mert korábban Disneys volt (mondjuk a FOX fedezte fel, nem a Disney), csakhogy már régen maga mögött hagyta az egészet. Az Unbroken Grammy esélyes volt, de nem kapott elég reklámot a Hollywood Recordstól. Pedig a Grammy ezen múlik, mert pl. Kanye Westről köztudott, hogy hatalmas összegeket áldoz arra, hogy minden évben ott legyen, magyarán megveszi a díjat. smileeee.gif L.A. Reidet meg a The X Factor miatt hívják "nevetségesnek", idézőjelbe kellett volna tennem az előbb. Tény, hogy sok mindent elért, de az utóbbi években nem váltanak ki akkora elismerést azok albumok, amikhez a nevét adja. Hiába van 3 Grammyje, mert az olyan autotune-királyok miatt, mint Usher, Kanye West vagy Justin Bieber aláásta a nimbuszát. Ezért és a műsorban való viselkedése miatt szokták "nevetségesnek" hívni. smileeee.gif

Mivel Starityn Demi 4., én pedig nem szeretem őt, ezért kapásból nem számíthat nekem a Starity, szakmai elismerésnek meg pláne, mert az oldal tele van tinédzserekkel, akik ugyanúgy rajonganak Selenáért meg nikiminázsért.
A neves zenészek meg nyilván azért dícsérik Demit, mert ilyen tehetség 100 évben csak egyszer születik, ugye? Nem származik belőle semmi érdekük. Ugye? És mitől lesz valaki neves kritikus? Ők is a véleményüket írják, ami attól, mert kritikusok, még nem lesz szent írás. Egy csapat kritikus dícséri, egy másik csapat kritikus meg nem, ennyi az egész.
Én nem nézem le, pláne nem azért, mert Disneys volt, egyszerűen csak nem tartom túl sokra, és nagyon túlzásnak érzem azt a hype-ot, ami körülötte van, hogy így-úgy a legnagyobb hangok között emlegetik, miközben ANNYIRA azért nincs jó hangja, rengeteg ilyen hang van, és rengeteg jobb hang van, szerintem az ok, amiért ennyire odavannak a hangjától, mert a Disney-től került ki, ahol köztudottan nem éppen a legnagyobb tehetségű emberek vannak. Köztük kimagaslik Demi, de úgy általában az énekesek közül? Dehogy is. A Grammy meg annyira hiteles nekem, hogy Rihanna, meg Bieber kapott már, nikiminázst meg jelölték. Na ez sem számít szakmai elismerésnek nálam innentől kezdve. És a Billboard sem. És a rajongói száma sem. Attól, mert jelenleg nagy hírnévnek örvend, és sokan agyondícsérik még nem lesz számomra szakmailag elismert egy 19 éves lány, akiért valljuk be, elsősorban tinik rajonganak.
Aki olyan előadóknak segített már, mint a TLC, Toni Braxton, az OutKast vagy Mariah Carey, az nem tudja "aláásni a nimbuszát" akármennyi szemetet csinál, mert azt a rengeteg dolgot, amit a zenéért tett már nem lehet kitörölni sehogy. Ushert meg ki nem állhatom, de 20 éves karrierrel mégsem sorolnám Bieberék mellé, főleg, hogy mikor elkezdte és még utána jó sokáig, nyoma sem volt az autotune-nak.
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, ophely88, Black Hearth2
2012. május 03. 12:47 #30
- törölt felhasználó -    
Pedig azt hittem, hogy Britneynél és Katynél rosszabb már nem jöhet szóba..hát jött! Meghallgattam pár dalát. Nincs rossz hangja Deminek ( a Disneylányok közül tényleg kiemelkedik), de ennyi, nem több! Nincs benne semmi több. Szerintem még unalmas is. Amerikában minden 20. lány tud így énekelni, arra várva, hogy valaki hátha felfedezi őket.
L.A. Reid pedig nagyon is jó helyen van a mentorok között. Nagyon sok valódi művész és számtalan tehetséges előadó neki is köszönheti a karrierjét.
4 felhasználónak tetszik: ophely88, janet7, Black Hearth2, kriszti145
2012. május 03. 12:51 #31
Pocketfullofsunshine
Pocketfullofsunshine
visszatérő vendég

StátuszSomeone taught me to love everyone.Even my enemies.
Hozzászólás: 245
Azonosító: 153058
Andrew Lang

Demi nemrég nyilatkozta hogy gyakran kokaint és egyéb szereket is fogyasztott hogy enyhíteni tudja "hatalmas" nagy depresszióját....én ezt drogproblémának hívom. biggrin.gif
2012. május 03. 12:58 #32
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2012.05.03. 12:35)
Mivel Starityn Demi 4., én pedig nem szeretem őt, ezért kapásból nem számíthat nekem a Starity, szakmai elismerésnek meg pláne, mert az oldal tele van tinédzserekkel, akik ugyanúgy rajonganak Selenáért meg nikiminázsért. 
A neves zenészek meg nyilván azért dícsérik Demit, mert ilyen tehetség 100 évben csak egyszer születik, ugye? Nem származik belőle semmi érdekük. Ugye? És mitől lesz valaki neves kritikus? Ők is a véleményüket írják, ami attól, mert kritikusok, még nem lesz szent írás. Egy csapat kritikus dícséri, egy másik csapat kritikus meg nem, ennyi az egész.
Én nem nézem le, pláne nem azért, mert Disneys volt, egyszerűen csak nem tartom túl sokra, és nagyon túlzásnak érzem azt a hype-ot, ami körülötte van, hogy így-úgy a legnagyobb hangok között emlegetik, miközben ANNYIRA azért nincs jó hangja, rengeteg ilyen hang van, és rengeteg jobb hang van, szerintem az ok, amiért ennyire odavannak a hangjától, mert a Disney-től került ki, ahol köztudottan nem éppen a legnagyobb tehetségű emberek vannak. Köztük kimagaslik Demi, de úgy általában az énekesek közül? Dehogy is. A Grammy meg annyira hiteles nekem, hogy Rihanna, meg Bieber kapott már, nikiminázst meg jelölték. Na ez sem számít szakmai elismerésnek nálam innentől kezdve. És a Billboard sem. És a rajongói száma sem. Attól, mert jelenleg nagy hírnévnek örvend, és sokan agyondícsérik még nem lesz számomra szakmailag elismert egy 19 éves lány, akiért valljuk be, elsősorban tinik rajonganak.
Aki olyan előadóknak segített már, mint a TLC, Toni Braxton, az OutKast vagy Mariah Carey, az nem tudja "aláásni a nimbuszát" akármennyi szemetet csinál, mert azt a rengeteg dolgot, amit a zenéért tett már nem lehet kitörölni sehogy. Ushert meg ki nem állhatom, de 20 éves karrierrel mégsem sorolnám Bieberék mellé, főleg, hogy mikor elkezdte és még utána jó sokáig, nyoma sem volt az autotune-nak.

Félreértés ne essék, én sokra tartom L.A. Reidet, pont Toni Braxton vagy Mariah Carey miatt. Régóta van már a szakmában és sok kiváló albumhoz adta a nevét, jó dalokat írt. De manapság már nem hozza azt a megszokott színvonalt, mint korábban, ezért bevallom egy kicsit csalódtam benne. mellow.gif Ami pedig Demit illeti, szerintem is vannak nála jobb hangok, de a korosztályában nincsenek. Fiatal még, van lehetősége fejlődni, és úgy gondolom fog is. smileeee.gif A kritikusok többsége, pedig valamilyen módon kapcsolódik a zenéhez, és ezért kérik fel véleményt írni. Azt pedig nem hinném, hogy Demi vagy valaki más fizet zenészeknek, azért, hogy dicsérjék. Nem minden a pénzről szól. (Nekem sem fizet semmit wink.gif ) smileeee.gif
2012. május 03. 13:01 #33
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (Andrew Lang @ 2012.05.03. 12:58)
Azt pedig nem hinném, hogy Demi vagy valaki más fizet zenészeknek, azért, hogy dicsérjék. Nem minden a pénzről szól. (Nekem sem fizet semmit  wink.gif  ) smileeee.gif

janet7 nem arra célzott, hogy Demi fizet nekik, hanem arra, hogy ezek a zenészek haszont várnak ettől valamilyen formában.
2 felhasználónak tetszik: Andrew Lang, janet7
2012. május 03. 13:01 #34
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pocketfullofsunshine @ 2012.05.03. 12:51)
Andrew Lang

Demi nemrég nyilatkozta hogy gyakran kokaint és egyéb szereket is fogyasztott hogy enyhíteni tudja "hatalmas" nagy depresszióját..én ezt drogproblémának hívom. biggrin.gif

Hol nyilatkozta ezt? Mert én nem olvastam sem magyar, sem külföldi oldalon. Betudnád linkelni? smileeee.gif
2012. május 03. 13:05 #35
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2012.05.03. 13:01)
janet7 nem arra célzott, hogy Demi fizet nekik, hanem arra, hogy ezek a zenészek haszont várnak ettől valamilyen formában.

A nyilvánosságon kívül nem sok hasznot látok a dologban. Az pedig egy elismert zenésznél már megvan. smileeee.gif
2012. május 03. 13:09 #36
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (Andrew Lang @ 2012.05.03. 13:05)
A nyilvánosságon kívül nem sok hasznot látok a dologban. Az pedig egy elismert zenésznél már megvan.  smileeee.gif

Csak nem mindegy, hogy az elismert zenészről beszélnek-e vagy sem. Nagyon sokan háttérben vannak, nem jelenik meg róluk cikk, nem emlegetik őket, mert nem olyan divatosak. Ám ha benyögnek egy ilyet véletlen, hogy ez vagy az a divatos sztár, milyen tehetséges és satöbbi, mindjárt meg van a címlap. Ebben a szakmában sajnos ez is sokat számít. Egyszerűen szükség van erre, hogy az ember köztudatban maradjon és ne felejtődjön el. Ezzel nem lesajnálni akarom Demit, csak arra próbálok rámutatni, hogy mire gondolhatott szerintem janet7. Meg egyébként én is ezt gondolom, hogy ez így működik.
4 felhasználónak tetszik: Andrew Lang, janet7, Black Hearth2, ophely88
2012. május 03. 13:13 #37
kobe
kobe
új tag
    Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 71
Azonosító: 153580
Nem szeretem a tehetségkutatómüsorokat, az egész egy Show müsor, ami kizárólag a nézettségről szól! Az X-Faktor amerikában csúnyán megbukott,Simon Cowell most nagyneveket akar a zsüriben látni! Nem értem Demi Lovato hogy került a képbe, szerintem egy gyengécske tinisztár, akinek nem volt még komoly világslágere,ráadásul messze nem olyan ismert és sikeres mint mondjuk Britney... Demivel szerintem egy fikarcnyit sem nőne a nézettség, Simonnak sokkal nagyobb nevekre lenne szüksége hogy megmentse az X-Faktort!
2012. május 03. 13:13 #38
Pocketfullofsunshine
Pocketfullofsunshine
visszatérő vendég

StátuszSomeone taught me to love everyone.Even my enemies.
Hozzászólás: 245
Azonosító: 153058
Andrew Lang

Hirtelen ezt találtam de a lényeg benne van sztem http://www.teen.com/2012/04/23/celebrities/celebrity-news/demi-lovato-drugs-alcohol-rehab-fabulous-mag...azine-intervie/ De ez sztem már nem igazán tartozik az X-Factor témájához biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Andrew Lang
2012. május 03. 13:14 #39
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Hozzászólás: 1879
Csatolások: 108
Azonosító: 153268
Idézet (ophely88 @ 2012.05.03. 12:10)

Az amerikaiban is ugyanaz megy,mint a magyarban.A zsűriben ott ülnek négyen.De csak egy csinálja azt,amiért odaültették,és amit tényleg mentorálásnak nevezünk.A többi meg csak azért ül ott,hogy meglegyenek négyen.
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Andrew Lang, janet7, Black Hearth2
2012. május 03. 13:17 #40
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
Hozzászólás: 7039
Csatolások: 1417
Azonosító: 147096
Hát ez érdekes lenne...
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10