Demi Lovato mint mentor?
2012. május 03. 14:11
Hát ha igaz lenne, akkor azthiszem, hogy Niall most gondolkodik el azon, hogy miért nem a mostaniba jelentkezett!
2012. május 03. 14:19
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline |
Demi Miley
2012. május 03. 14:20
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1232 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline |
Szerintem ők nem annyira érttek,mint Beyoncé és Britney
2012. május 03. 14:21
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline |
Őszintén szólva, szerintem Janet Jackson vagy LeAnn Rimes felelne meg erre a posztra. A kezdő énekeseknek olyanra van szüksége, aki nem csak pár éve futott be, hanem igazi "nagypályás".
2012. május 03. 14:23
Azért ne túlozzunk...
Demi elég fiatal, tapasztalatlan és kezdő ahhoz, hogy mentor legyen. De felőlem aztán... Sajnálom, hogy Nicole elment.
Demi elég fiatal, tapasztalatlan és kezdő ahhoz, hogy mentor legyen. De felőlem aztán... Sajnálom, hogy Nicole elment.
2012. május 03. 14:25
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline |
@Grace Benning
szerintem meg beszéltek csúnyán. én meg leírtam a véleményem a többi ember véleményéről, még ha negatív is, fogadd el. szerintem te sem szereted, amikor a kedvencedről valótlant írnak, bár nem ismerlek, de azért már nekem fáj, mennyi badarságot összehordott itt pár emberke. és pont arról, ami nem is a cikkhez illik.
szerintem meg beszéltek csúnyán. én meg leírtam a véleményem a többi ember véleményéről, még ha negatív is, fogadd el. szerintem te sem szereted, amikor a kedvencedről valótlant írnak, bár nem ismerlek, de azért már nekem fáj, mennyi badarságot összehordott itt pár emberke. és pont arról, ami nem is a cikkhez illik.
2012. május 03. 14:26
Én azt olvastam valahol, hogy Avril is a lehetséges jelöltek között van, de amúgy szerintem ezek közt a nevek közt bárki jobb lenne Deminél, hisz, már nem azért, de Demi még nincs olyan régóta a szakmában, és szerintem is túl fiatal lenne a többiekhez képest...
2012. május 03. 14:37
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (Karina197 @ 2012.05.03. 14:25)
@Grace Benning
Ne haragudj, nem olvastam végig az összes hozzászólást, de valóban nem rémlik, hogy valaki is pejoratív, sértő jelzőt használt volna Demivel kapcsolatban. De ha megtörtént, az még nem jelenti azt, hogy neked is csúnyán kell beszélned. Nem kell lesüllyedni a szintjükre, mert attól nem leszel jobb. Én értem a mérged, de ha kulturáltabb formában fejezed ki, máris jobban néz ki a dolog. Azt meg, aki csúnyán beszél, úgy se nézi semmibe az itteniek többsége.
2012. május 03. 14:42
Kittike1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 158724 offline |
Szeretem mind2jüket szval nem lehet rossz ;DD.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.