Starity

Demi Lovato mint mentor?

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 03. 21:15 #161
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Ez egy fórum, és mindenki leírhatja a véleményét kulturált formában. beer.gif

Egyébként szerintem is más kellene választani a posztra. biggrin.gif Miért nem Gagát választotta? biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Grace Benning, Black Hearth2
2012. május 03. 21:45 #162
darkgirl
darkgirl
visszatérő vendég

Státuszиногда, вместо тысячи слов, надо просто обнять ;)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 256
Csatolások: 45
Azonosító: 153286
Idézet (Pocketfullofsunshine @ 2012.05.03. 19:40)
Lehet h nem fog tetszeni amit most írok de akik itt Britneyt fikázzák...Demi és Miley mivel különb? Britney 19 évesen a csúcsok csúcsán volt...olyan színvonalú koncerteket adott és olyan híres volt mint kevesek. Talán ha Miley a szívás Demi meg az önsajnálat helyett alkotott vna akkor nem lenne ennyi kritika feléjük. És hallkan megjegyezném h Britney nem azzal tért vissza h eladta a storyját az MTV-nek meg elcsépelt szlogeneket kántált. Demi egy labilis ember akit ha ledagadtozol twitteren megsértődik...az amúgy nem baj mikor a koncertjein a szupermodelleket parodizálja...hogy is van ez a mindenki szép dolog akkor?

Ohh, mintha Szelinácskád annyira sok dolgot tett volna.. blink.gif
ne haragudj már meg, de Demi azzal, hogy "eladta a storyját az MTV-nek" sok emberen segített! lehet őt utálni vagy szerteni, DE!! dagadtnak, rossz hangúnak, vagy 'önsajnáltató' embernek nem lehet nevezni..
dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Pandus
2012. május 04. 12:53 #163
Pocketfullofsunshine
Pocketfullofsunshine
visszatérő vendég

StátuszSomeone taught me to love everyone.Even my enemies.
Hozzászólás: 245
Csatolások: 0
Azonosító: 153058
Vicces végignézni a az elvakult Demi fanok hozzászólásait szinte tudtam h egyből Selenával jöttök holott róla szó sem volt. DEMIRőL és BRITNEYről beszéltem. Ez egy vélemény...ha nem tetszik ez van. Hogy miért érdekel?Mert Britneyt is érinti a mentor téma. Nem láttam a videóit nem érdekel mert nem tagadom h jó hangja van de emberileg nulla a szememben.Annyit láttam amennyi elég volt. A szépség dologról annyit h relatív...ha elégedett önmagával akkor viselje el h vkinek nem tetszik. Ott van Miley például aki nem síránkozott meg vagdosta magát hanem keményen dolgozott és a mostani alakja tökéletes. Azokról a hétköznapi nőkről nem is beszélve akik önmgauktól álltak fel a földről drog,staystrong meg mtv nélkül...Részemről ennyi.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Black Hearth2
2012. május 04. 12:58 #164
Pocketfullofsunshine
Pocketfullofsunshine
visszatérő vendég

StátuszSomeone taught me to love everyone.Even my enemies.
Hozzászólás: 245
Azonosító: 153058
Még annyit h nem útálom Demit...sokakkal itt ellentétben én nem vagyok annyira tudatlan h úgy gyűlölködjek h nem ismerek vkit. Van egy véleményem róla ami negatív.Pont.
2012. május 04. 14:25 #165
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
blink.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Black Hearth2
2012. május 04. 14:40 #166
Scarlet
Scarlet
visszatérő vendég

Státusz" replacing who i am with who i’d rather be "
Hozzászólás: 406
Csatolások: 403
Azonosító: 171706
Szerintem inkább Demi ,mint Miley..Demi sokkal tehetségesebb ,és szerintem sokkal több keresnivalója van ott ,mint Miley-nak....hajráá Demi!! ♥♥
2012. május 04. 15:17 #167
- törölt felhasználó -    
Az nagyon jó lenne ha Demi benne lenne az Amerikai X-Factorban laugh.gif heart.gif Tuti, hogy mindig megnézném...
1 felhasználónak tetszik: Andrew Lang
2012. május 04. 16:38 #168
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pocketfullofsunshine @ 2012.05.04. 12:53)
Vicces végignézni a az elvakult Demi fanok hozzászólásait szinte tudtam h egyből Selenával jöttök holott róla szó sem volt. DEMIRőL és BRITNEYről beszéltem. Ez egy vélemény...ha nem tetszik ez van. Hogy miért érdekel?Mert Britneyt is érinti a mentor téma. Nem láttam a videóit nem érdekel mert nem tagadom h jó hangja van de emberileg nulla a szememben.Annyit láttam amennyi elég volt. A szépség dologról annyit h relatív...ha elégedett önmagával akkor viselje el h vkinek nem tetszik. Ott van Miley például aki nem síránkozott meg vagdosta magát hanem keményen dolgozott és a mostani alakja tökéletes. Azokról a hétköznapi nőkről nem is beszélve akik önmgauktól álltak fel a földről drog,staystrong meg mtv nélkül...Részemről ennyi.

Gondolom, hogy te tökéletes vagy és soha nem követtél el egyetlen apró hibát sem. Megnézhetnéd, hogy Mileynek, ki az apja, aztán magyarázz a "kemény munkáról". Arrogáns vagy, mint Selena, Justin és még sorolhatnám... wink.gif
2012. május 04. 17:03 #169
TbRéku
TbRéku
új tag

StátuszTell the devil I said "Hey" when you get back to where you're from
Hozzászólás: 2107
Csatolások: 62
Azonosító: 157537
Demi szerintem még nem elég tapasztalt ehhez.Nem azt mondom, hogy még tini de fiatal.Britney mentorként..szerintem semmi újat nem tudna mondani a versenyzőknek.De majd meglátjuk wink.gif
2012. május 05. 11:08 #170
- törölt felhasználó -    
Remélem, hogy Demi lesz a mentor...
2012. május 05. 19:51 #171
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™

StátuszI'm so happy, 'cuz today I found my friends, they're in my head.
Hozzászólás: 2997
Csatolások: 15
Azonosító: 124407
Nem fogok egyesével válaszolgatni, de leírom a véleményemet.
Demi fan vagyok, de nem elvakult. Demi ritka tehetséges, de érzelmileg labilis, és miután odáig fajult a dolog, hogy rehabon kellett rendbe hozattnia magát a háttérben lévő emberek nyomatják a történetét, pénz csinálnak belőle. Igaz, hogy segítenek sok Demihez hasonló lányokon, de nem jóindulatból, hanem haszonból. Valószínű, hogy Demi is elhitte azt, hogy ennek semmi hátsó szándéka nincs. Legyen csak büszke magára, mindenki az lehet aki letudott győznyi ennyi és ilyen komoly betegséget, de nem kell elszállni.
Valaki írta, hogy Miley keményen megdolgozott az alakjáért, ami igaz, bár neki a testalkata is szerencsés. Miley-t is erősen nyomatják, Őt sem kell félteni, a szememben neki is van tehetsége, DE Demi sokkal jobb választás lenne.
Britney-ről meg annyit, hogy én nem tagadom, hogy jó hangja van, de Ő is úgyanaz volt, mint most Demi és Miley. Sok minden fel tud mutatni, de mostanra már... nem tudom, hogy jól fogalmazok-e, de mostanra már nem fogják fenntartani a hibátlan énekes-imidzst, hiszen nem tudják, és nincs rá szükség. Ő is élt/él a botrányaiból, nincs arra szüksége, hogy jól-és élőben-énekeljen. Személy szerint, én nem hiszem, hogy Britney az elmúlt pár év után kioktathatja az embereket, főleg a tehetségeseket, amik megmutatják, hogy tudnak élőben is énekelni.
Nem kell leharapni a fejem, saját vélemény.
2012. május 05. 23:17 #172
- törölt felhasználó -    
Nekem teljesen mindegy, hogy ki lesz a zsűri, mert úgysem fogom nézni. De ha már a tehetségről van szó... Britney tini kora óta benne van a sztárságban, így neki van alapja a tanácsokhoz. És mivel már megjavult vagy meggyógyult vagy ahogy tetszik, rossz tanácsokat nem hiszem, hogy osztogatna. Ami a Demi - Miley dolgot illeti... mindketten tehetségesek és szépek is, viszont Miley úgy nőtt fel, hogy látta mivel jár a sztárság (az apja miatt is), így ő is jó lenne zsűrinek. És bár bírom Demit, de lássuk be nem igazán tudja kezelni a rajongóit, sem az utálóit, sem a hírnévvel járó dolgokat. Így ezen a téren nem tudna megfelelő tanácsot adni senkinek. Fergie még egy jó választás lenne szerintem. smileeee.gif
2012. május 06. 12:46 #173
sicike00
sicike00
új tag

StátuszOn ley gril.!!
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 54
Azonosító: 168481
wow azta szuper remélem demi lesz
2012. május 06. 16:41 #174
- törölt felhasználó -    
Ért a zenéhez, ezért szerintem nem lenne rossz mentor. Csak kicsit fura lenne.
2012. május 06. 16:41 #175
- törölt felhasználó -    
Hát szerintem jó választás lenne Demi Lovato bár nem tudom milyen mentor válna belőle...lehet hogy még egy kis tapasztalatot kéne gyűjtenie akkor biztosan alkalmas lenne mások siker felé vezetéséhez!De azért elismerésre méltó hogy ilyen személyiségeket hívnak meg mentornak ebből csak jó dolog "sülhet ki" akár Miley akár Demi kerül a mentori székbe!Kár hogy az amerikai X Factort nem adják Magyarországon pedig nézném...
2012. május 07. 15:31 #176
- törölt felhasználó -    
Szerintem is jó választás lenne Demi.
2012. május 09. 11:04 #177
szynti
szynti
új tag

Státuszu kiddin me? "Never Say Never b*tch" : D
Hozzászólás: 10
Azonosító: 170824