A harmadik élő show-val folytatódott az RTL Klub népszerű tehetségkutató showműsora, a Csillag Születik. A versenyből ezúttal is két produkciónak kellett távoznia.
A teljes cikkhez kattints ide!
Csillag Születik: két zenekar búcsúzott
2012. május 06. 10:29
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Szirota Jennifer nagyon jó.Nem értem,hogy miért pazarolja a tehetségét a Csillag születikre,ő túlságosan tehetséges oda.Inkább az X-faktort kellett volna újra megpróbálnia.
2012. május 06. 10:34
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline |
Plazma a legjobb♥
2012. május 06. 10:42
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Egyáltalán nem vagyok elszomorodva, hogy kiestek. Nem voltak a kedvenceim. De mind a kettő zenekar tényleg tehetséges volt. Én Jennifernek szurkolok. Hajrááá!
2012. május 06. 10:42
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
bence és lola nagyon helyesek együtt
2012. május 06. 10:44
marci111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 174788 offline |
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.05.06. 10:29)
Szirota Jennifer nagyon jó.Nem értem,hogy miért pazarolja a tehetségét a Csillag születikre,ő túlságosan tehetséges oda.Inkább az X-faktort kellett volna újra megpróbálnia.
Nem vagyunk egy véleményen! A Szirota nagyon béna!
2012. május 06. 10:45
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Szerencsére Plazma nem esett ki )
2012. május 06. 10:47
A Quantum XXL megint hatalmas volt, imádom őket. Tehetségesek, viccesek...mi kell még? Remélem, győzni fog a hétfejű sárkány. Most kivételesen Plazma produkciója is tetszett, bár sosem lesz a szívem csücske, de tegnap jó volt. Mészáros János Elek az első élő adásbeli produkciójával elég magasra tette a lécet és úgy gondolom, hogy a két utóbbi adásban nem tudta megugrani. Szirota Jennifer számomra még mindig elég műnek tűnik, lehet, hogy tehetséges, de nem természetes és számomra eléggé antipatikus is (be lehet szólni, nem hat meg). A Prügyi Duóról meg csak annyit, hogy fogalmam sincs, hogy egyáltalán az élő showba hogy jutottak be. Annak a srácnak semmi hangja nincs (szerintem). Juhász Marci sem tetszett igazán, se most, se korábban.
A kiesőkről:
Nagyon sajnálom, hogy az Immigrants kiesett, szerintem nagyon jók voltak a srácok, remélem még hallunk felőlük. Dehát most első az érettségi, ugyebár. Az In Direttát is nagyon sajnálom, a tegnap esti és az első élő fellépésük szerintem nagyon jó volt.
Szégyen, hogy helyettük bent van még a Prügyi Duó.
A fellépőkről:
A Neoton Famíliával természetesen semmi bajom sincs, nagyon jó volt végre valami értékeset hallani ebben a műsorban. Lola meg a Brasch gyerek duettje valami borzalmas volt. Hogy lehetnek ezek énekesek, könyörgöm. Semmi hangjuk nincs élőben. Mikor már vagy tizedszer hallottam a 'a játék, de tudom a végét már' szöveget (mert ugye kb ez a sor töltött ki 4 percet), azt hittem agyvérzést kapok.
A kiesőkről:
Nagyon sajnálom, hogy az Immigrants kiesett, szerintem nagyon jók voltak a srácok, remélem még hallunk felőlük. Dehát most első az érettségi, ugyebár. Az In Direttát is nagyon sajnálom, a tegnap esti és az első élő fellépésük szerintem nagyon jó volt.
Szégyen, hogy helyettük bent van még a Prügyi Duó.
A fellépőkről:
A Neoton Famíliával természetesen semmi bajom sincs, nagyon jó volt végre valami értékeset hallani ebben a műsorban. Lola meg a Brasch gyerek duettje valami borzalmas volt. Hogy lehetnek ezek énekesek, könyörgöm. Semmi hangjuk nincs élőben. Mikor már vagy tizedszer hallottam a 'a játék, de tudom a végét már' szöveget (mert ugye kb ez a sor töltött ki 4 percet), azt hittem agyvérzést kapok.
2012. május 06. 10:50
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline |
De miért? Miért az In Diretta? Miért nem Marci? Amúgy most az Immigrants-szel nem volt különösen bajom, helyettük Plazmát tettem volna ki. Amúgy hajrá Jennifer!
2012. május 06. 10:54
trinaheart attack. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 2325 Csatolások: 0 Azonosító: 130399 offline |
Sajnálom, hogy az Immigrants esett ki...Viszont így legalább az énekes srác tud tanulni az érettségire, mert ahogy tegnap hallottam még azt sem tudja hogy mik a tételek :'DDD
2012. május 06. 10:57
A Quantum XXl a legnagyobb kedvencem. Most is, mint általában nagyon jók voltak. Viccesek is és állati jó táncosok. Nekem ennél több nem is kell. örülnék neki, ha ők nyernének, csak az a gond, hogy az énekesekre többnyire nagyobb a kereslet, mint a táncosokra. Plazmát nagyon bírom. Ezúttal is marha jó volt a szövege, meg én úgy általában a srácot is bírom. Akinek ki kellett volna esnie, az szerintem Szirota Jennifer, Mészáros János Elek vagy a Prügyi Duó. Utóbbiról annyit, hogy nagyon jók, de valahogy nem elég jók. Szerintem legalább is.
Az Immigrats volt az egyik legnagyobb kedvencem. Nagyon sajnáltam, hogy kiestek. De komolyan. Nekik tényleg van tehetségük, csak ugye most azért kellett kiesniük, mert első az érettségi, meg a tovább tanulás, második meg a zene. Az In Direttát annyira nem bírom, pedig őket személyesen is ismerem, mivel a közelünkből jöttek és nálunk is számtalanszor voltak már fellépni. Mindenesetre, a mostani produkciójuk alapján nem nekik kellett volna kiesniük.
A sztárvendégekről csak annyi: A Neoton Família jó volt. (Nem az én stílusom, de elismerem, hogy jók), de Lola meg Brasch Bence... szégyen, hogy milyen borzasztóak voltak. Lolát még régen bírtam, de ez az előadás valami borzasztó volt. Nem tudom, hogy a dal miatt, vagy maguk miatt, de eszelősen sz_r volt.
Az Immigrats volt az egyik legnagyobb kedvencem. Nagyon sajnáltam, hogy kiestek. De komolyan. Nekik tényleg van tehetségük, csak ugye most azért kellett kiesniük, mert első az érettségi, meg a tovább tanulás, második meg a zene. Az In Direttát annyira nem bírom, pedig őket személyesen is ismerem, mivel a közelünkből jöttek és nálunk is számtalanszor voltak már fellépni. Mindenesetre, a mostani produkciójuk alapján nem nekik kellett volna kiesniük.
A sztárvendégekről csak annyi: A Neoton Família jó volt. (Nem az én stílusom, de elismerem, hogy jók), de Lola meg Brasch Bence... szégyen, hogy milyen borzasztóak voltak. Lolát még régen bírtam, de ez az előadás valami borzasztó volt. Nem tudom, hogy a dal miatt, vagy maguk miatt, de eszelősen sz_r volt.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.