Csillag Születik: két zenekar búcsúzott
2012. május 06. 10:58
Bubii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 137888 offline |
nekem az abszolút kedvencem mindig a Quantum QQL lesz. minden héten meg tudnak lepni valami váratlannal, emellett pedig iszonyúan tehetségesek. az Immigrantsnek nem kellett volna kiesnie, de a következő adásban már igen. tanuljanak csak az érettségire.
2012. május 06. 11:04
Nekem tegnap a Quantum XXL. volt a legjobb, vicces volt,érdekes.
Szirota Jennifer sajnos még mindig nem szimpatikus.
Juhász Marci most jobb volt mint eddig, de őt küldtem volna haza, meg a Prügyieket.
A két zenekart most pont nem láttam, de biztos nem voltak olyan rosszak, hogy ők essenek ki.
PlaZma most nem volt megnyerő,remélem következő héten jobbat hoz.
Mészáros János Elek, meglepő mert amit előad nem az én stílusom, de nagyon jó volt.
A A Neoton Família Én tomboltam rájuk ..kedvenc dalom tőlük. A Lola-Bence pároshoz inkább nincs hozzáfűzni valóm.
Szirota Jennifer sajnos még mindig nem szimpatikus.
Juhász Marci most jobb volt mint eddig, de őt küldtem volna haza, meg a Prügyieket.
A két zenekart most pont nem láttam, de biztos nem voltak olyan rosszak, hogy ők essenek ki.
PlaZma most nem volt megnyerő,remélem következő héten jobbat hoz.
Mészáros János Elek, meglepő mert amit előad nem az én stílusom, de nagyon jó volt.
A A Neoton Família Én tomboltam rájuk ..kedvenc dalom tőlük. A Lola-Bence pároshoz inkább nincs hozzáfűzni valóm.
2012. május 06. 11:04
x_Rainbow_xúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 174442 offline |
Kiesett az Immigrants nem hiszem el :'(
Nekem Ők akkor is győztesek <3
Nekem Ők akkor is győztesek <3
2012. május 06. 11:05
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
nekem mindegy,hogy ki esik ki mert nem nézem a Csillag születiket
2012. május 06. 11:13
Zsófi765hot blooded |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 2617 Csatolások: 259 Azonosító: 103946 offline |
Én komolyan nem értem az embereket :|
Az egyik 2 legjobbat küldték haza O.o Az Immigrants megint alkotott egy nagyon jót és az In Diretta is nagyon jó volt szerintem. Én Szirota Jennifert küldtem volna haza és Prügyi Duót. De legalább a Quantum XXL és Plazma bent vannak...
Az egyik 2 legjobbat küldték haza O.o Az Immigrants megint alkotott egy nagyon jót és az In Diretta is nagyon jó volt szerintem. Én Szirota Jennifert küldtem volna haza és Prügyi Duót. De legalább a Quantum XXL és Plazma bent vannak...
2012. május 06. 11:19
Best Friends Forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.24. Hozzászólás: 242 Csatolások: 0 Azonosító: 149901 offline |
Én nem értem ezt az egészet:\
Kiesett az Imigrants de továbbjutott a Prügyi Duó és Juhász Marci :\
Kiesett az Imigrants de továbbjutott a Prügyi Duó és Juhász Marci :\
2012. május 06. 11:26
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Örüljenek azok akik Plazmát juttatták tovább mert,így oda lett egy jó zenekar...Az Immigrants szerintem elég jó volt ahhoz,hogy tovább jusson de a nézők aztán nem hagyták annyiba.Először valami borzadály volt amit Plazma művelt,nem elég,hogy borzalmasan rappel de még káromkodik az élő adásba.Szép mondhatom....és ez kell az embereknek?Borzalmas egy ízlés van itt Magyar országon,én szívesen haza küldtem volna,nagy esélye is volt rá de nem a tini lányoknak megkellet őt menteni.Szirota Jennifer most nem volt egész jó,nem is értem,hogy pontozhatták 2.helyre.Az In diretta sajnos most tényleg mellé tett ugyan is nem az én műfajom volt amit énekeltek és ennek a bandának amúgy is az a lényege,hogy mulatos számokkal jöjjenek.A Quantum most valahogy lejjebb tették a lécet.....annyira vártam már őket,hogy vajon mivel jönnek elő.Juhaász Marci elment nekem.Az Immigrants jól tette,hogy most is újat tudtak hozni,nem egy műfajt,sajnálom amiért kiestek,ők esélyesek lehettek volna a továbbjutásra.Mészáros Elektől ez a dal tetszett,ismertem is meg tetszik is ez a dal,egy kicsit féltem,hogy kiesik a kevés pontszáma miatt de végül sikerült bezsebelni a továbbjutást.A Prügy duó pedig nagyon egyhangú,nekem egyáltalán nem tetszett a produkció.Haza küldtem volna őket már még csak azért is amit Puzsér mondott róluk.Mert ami igaz az igaz,hogy ilyen előadásokkal max esküvőkre mehetnek.Lényegébe most nem annyira tetszett a show mint az előző már még csak azért is mert a két zenekart sajnáltam,én simán haza küldtem volna helyettük Plazmát és a Prügy duót.
2012. május 06. 11:27
Nos,én nem nagyon vagyok oda! :L PlaZma a legjobb és kész!
2012. május 06. 11:28
engem nem érdekelnek a többiek,tőlem kieshetnek..hajrá Plazma és Guantum XXL
2012. május 06. 11:31
Enikőőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 168977 offline |
ilus1996
Örüljenek azok akik Plazmát juttatták tovább mert,így oda lett egy jó zenekar...Az Immigrants szerintem elég jó volt ahhoz,hogy tovább jusson de a nézők aztán nem hagyták annyiba.Először valami borzadály volt amit Plazma művelt,nem elég,hogy borzalmasan rappel de még káromkodik az élő adásba.Szép mondhatom....és ez kell az embereknek?Borzalmas egy ízlés van itt Magyar országon,én szívesen haza küldtem volna,nagy esélye is volt rá de nem a tini lányoknak megkellet őt menteni
Te nem ugyanezt csinálod ? Szerintem meg az a banda nem ért semmit, mivel csak azért jutotta kel eddig, mert a sok tini kiscsaj elolvad a nyálas szövegeiktől. Plazma legalább kimutatja a érzéseit és nem nyáladzik össze-vissza a színpadon.
Örüljenek azok akik Plazmát juttatták tovább mert,így oda lett egy jó zenekar...Az Immigrants szerintem elég jó volt ahhoz,hogy tovább jusson de a nézők aztán nem hagyták annyiba.Először valami borzadály volt amit Plazma művelt,nem elég,hogy borzalmasan rappel de még káromkodik az élő adásba.Szép mondhatom....és ez kell az embereknek?Borzalmas egy ízlés van itt Magyar országon,én szívesen haza küldtem volna,nagy esélye is volt rá de nem a tini lányoknak megkellet őt menteni
Te nem ugyanezt csinálod ? Szerintem meg az a banda nem ért semmit, mivel csak azért jutotta kel eddig, mert a sok tini kiscsaj elolvad a nyálas szövegeiktől. Plazma legalább kimutatja a érzéseit és nem nyáladzik össze-vissza a színpadon.
2012. május 06. 11:32
k.timike 22♡I am fabulous♡™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 307 Azonosító: 145579 offline |
Hát inkább a prügyi duó, Plazma vagy az a Mészáros János Elek ment volna haza -.- mind3-at UTÁLOM!! Mindkét zenekar nagyon jó volt, és sajnáltam őket. A műsor végén nagyon bosszankodtam.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.