Lola meg a Brasch Bence olyan borzalmasak voltak, hogy rossz volt hallgatni
Amúgy az egész mezőny -továbbra is- egy rakás szar.
Csillag Születik: két zenekar búcsúzott
2012. május 06. 13:11
2012. május 06. 13:22
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 692 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline |
Szerintem jó, hogy ők estek ki.
2012. május 06. 13:30
marinonbalázsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.05. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 174907 offline |
A Quantum XXL fog nyerni.
2012. május 06. 13:33
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline |
Áááá kiesett az Immigrants :'( ugy szerettem őket ......:/ <3 szerintem másnak kellett volna kiesnie...:/
2012. május 06. 13:35
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Annyira bírom, hogy a Megasztáros Gigit mindenki agyon isteníti, a tízszer olyan tehetséges Jenniferrel meg valahogy mindenkinek olyan problémája akad, hogy nem szimpatikus vagy hogy mű. Az hogy olyan hangja van, hogy bárhol a világon megállná a helyét? Hát az tök mindegy végülis...
2012. május 06. 13:36
helgoca1994 igen másnak kellett volna! Az Immigrants is a kedvencek között volt... Most már csak PlaZam a kedvenc
marinonbalázsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.05. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 174907 offline |
Egyet értek helgoca1994
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline |
Sajnálom az Immigrantset, szerintem még sikeresebb banda is lehet belőlük!Hajrá Mészáros János Elek és Quantum XXL!U.i.:Marcinak vagy a prügyi duónak kellett volna kiesnie!
2012. május 06. 13:39
Neeee! Én nagyon szerettem a The Immigrantset.... Nem nekik kellett volna kiesniük
2012. május 06. 13:42
JARREKAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 174000 offline |
Én örültem h az Immigrants kiesett Sztem a In Diretta maradhatott volna . Ők egész jók voltak. Hajrá Plazma és Quantum XXL A prügyi duó is kieshetett volna!
2012. május 06. 13:47
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline |
Egyébként meg olvasva a komikat igazán meglepődtem János gyönyörűen énekel!Ez a dal tényleg nem a legjobb valasztás volt, de ő legalább szépen énekelte!Egyébként meg Jenniferért nem vagyok hanyatt esve!Én nekem 2 éve a Veca jobban tetszett, de mindenkinek más az ízlése!Ja és az első két "meglepetés vendég" Lola és Bence elbújhatott a Neoton Família mögött!De most inkább róluk nem ejtek több szót!
2012. május 06. 13:54
Ebben a Csillag Születikben nem találkoztam egy igazi tehetséggel sem. Maximum Mészáros János, azt hiszem így hívják azt, akire gondolok, meg a táncoscsapat... nem tudom a nevüket, mert nem szokásom nézni, csak a tegnapi adást láttam. De azokon kívül, akiket az előbb említettem, semelyik sem egy nagy szám. Egyedül a The Immigrantset ismertem, mert láttam, hogy a válogatáson olyan számot énekeltek, amit nagyon szeretek (Jet - Are you gonna be my girl). De nem mintha az előbb említett bandát szeretném. Én személy szerint annak örültem volna, hogy ha az a Plazma gyerek esik ki. Semmit nem tud, csak trágárul rappel, még azt sem valami jól. Erről ennyit. Az előző sem volt jó, és/de ez a mostani Csillag Születik... ez nagyon gáz. Mondom, csak a tánccsapat és Mészáros János jó.
2012. május 06. 14:11
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Idézet (janet7 @ 2012.05.06. 13:35)
Annyira bírom, hogy a Megasztáros Gigit mindenki agyon isteníti, a tízszer olyan tehetséges Jenniferrel meg valahogy mindenkinek olyan problémája akad, hogy nem szimpatikus vagy hogy mű. Az hogy olyan hangja van, hogy bárhol a világon megállná a helyét? Hát az tök mindegy végülis...
Szerintem Gigi és Jennifer egyformán tehetségesek.Igen,Gigi tényleg túl van sztárolva,de nagyon tehetséges lány.Ami zavaró egy kicsit (legalábbis számomra),hogy ott van Andi,aki legalább annyira tehetséges,mint ő,viszont Gigivel szemben alul van értékelve.Jennifernél viszont én is azt látom,hogy kicsit alul van értékelve (vagy legalábbis nem sztárolják annyira,mint Gigit),pedig nagyon tehetséges lány.Szerintem neki kellene megnyernie,de az RTL-nél mindig fiú nyer.Miért nyerne pont most egy lány?
Gigi esetében pedig lekoppintották az X-faktort.Ugyanaz van most vele,ami Enikővel volt:Először nem került be,de a következő szériában újra megoróbálta,és sikerült neki.Bár az egész ideg Megasztár egy X-faktor koppintás.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.