Csillag Születik: két zenekar búcsúzott
2012. május 07. 09:48
a minőség ismét a béka s_gge alatt van. már MEGINT
2012. május 07. 11:26
Bryannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 183 Csatolások: 24 Azonosító: 159263 offline |
nem bánom, hogy kiestek, mert akiket szeretek még bent vannak, de azért ügyesek voltak, és gratulálok nekik, hogy eddig is eljutottak. biztos hallunk majd még róluk D
a műsorról csak annyit, hogy szerintem ez most nem sikerült olyan jóra, az előző adás jobban tetszett. remélem a következő ezt felülmúlja D
a műsorról csak annyit, hogy szerintem ez most nem sikerült olyan jóra, az előző adás jobban tetszett. remélem a következő ezt felülmúlja D
2012. május 07. 13:01
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
Tökéletes választás!
2012. május 07. 15:40
PinkLadyTimi1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 172980 offline |
Immigrants nagyon sajnálom hogy kiestek
2012. május 07. 19:53
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Annyira bírom amúgy,hogy a Megasztárban Berezckit és az X-faktorban Malekot agyba-főbe szidják,ha nem Istenítenek valakit,hogy milyen bunkók és semmi sem jó nekik;Puzsérra meg itt írogatják,hogy mekkora arc stb.Pedig aki tényleg bunkó,az Puzsér,hozzá képest Bereczki és Malek vajszívűek.Innen is látszik egyeseknek az értelmi színvonala.Ja,és még hozzáteszem,hogy Bereczki és Malek legalább értenek ahhoz,amiért ott ülnek,Puzsér semmit nem ért hozzá,csak a szája jár.
2012. május 08. 17:58
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Az In Direttának be sem kellett volna kerülnie az élő show-ba. Mondjuk egy kezemen meg tudom számolni, hogy ki az a két versenyző, akik színvonalasat nyújtanak hétről, hétre.
2012. május 10. 17:14
Idézet (janet7 @ 2012.05.06. 13:35)
Annyira bírom, hogy a Megasztáros Gigit mindenki agyon isteníti, a tízszer olyan tehetséges Jenniferrel meg valahogy mindenkinek olyan problémája akad, hogy nem szimpatikus vagy hogy mű. Az hogy olyan hangja van, hogy bárhol a világon megállná a helyét? Hát az tök mindegy végülis...
Nekem nem tetszik Jennifer hangja, ugyanúgy ahogy az anno szintén agyonistenített Vecáé sem. Egyszerűen nem bírom elviselni...ennyi. Gigiről meg fogalmam sincs, hogy ki, bár ha Megasztáros, akkor nem lehet túl nagy szám...
selena_taylor-fan: szerintem meg Puzsér hozzáértését nem érdemes firtatni. Nem véletlenül ül ott, ahol.
Malekről meg csak annyit, hogy messziről jött ember azt mond, amit akar.
2012. május 11. 11:03
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Idézet (Zsécii @ 2012.05.10. 17:14)
selena_taylor-fan: szerintem meg Puzsér hozzáértését nem érdemes firtatni. Nem véletlenül ül ott, ahol.
Azért Malek hozzáértését sem kell firtatni.Amierikában igenis sok sztárnak írt már dalt,csak a nagy részük itt nem annyira ismert;
pl:
-Yanni (tavaly koncertezett itt),az albuma,amin közreműködött Amerikában hatalmas siker lett,és Yanni is nagyon elismerően nyilatkozott róla.
-Dehogy egy ismertebbet is írjak Pixie Lott Turn it up albumán hangszerelő volt (ha nekem nem hiszel nézd meg Pixie angol Wikipedia oldalát).
-De közreműködött Jessica Andrews Who I am albumán a Now I know című számában (ezt is meg tudot nézni a Wikipedián)
-És van egy amerikai énekes Darius Lux,neki is írt dalokat,ez a Youtube-on is meg tudod nézni (csak őt itt nem ismerik).
-És Larry Watsonnal is dolgozott,itt a számnak a linkje,amiben közreműködött: http://www.youtube.com/watch?v=Y7Rv68tjw58.De
-a magyar előadók közül Zsédával is dolgozott és Lola Szerelem című számában is közreműködött.
Puzsér meg amúgy nem érdekel,felőlem ezt csinál és mondd,amit akar.Csak az zavar,hogy őt azért istenítik,amiért másokat szidnak.
2012. május 11. 11:50
rihanna_lola_4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 28 Csatolások: 2 Azonosító: 174020 offline |
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.05.11. 11:03)
-a magyar előadók közül Zsédával is dolgozott és Lola Szerelem című számában is közreműködött.
Tanusítom,hogy ez igaz.Nekem megvan Lolának az Álomtánc CD-je,és a Szerelemnél ott van,hogy Hangszerelés/Keverés:ifj.Malek Miklós,Rakonczai Viktor.
2012. május 11. 13:38
hát, azért annak véképp örülök, hogy Plazma, és a Quantum XXL átment.*-* De azért, egy iciri-piciri-re sajnálom az Immigrants is.:/ de az In Diretta-t nem.
2012. június 05. 21:06
Zsanika 20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 548 Csatolások: 962 Azonosító: 167369 offline |
Idézet (purpledivaa @ 2012.05.06. 19:35)
sajnálom őket nagyon, főleg az immigrants-et
remélem a Quantom XXL sokáig marad bent
remélem a Quantom XXL sokáig marad bent
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.