Drámák

666 PARK AVENUE
készítők: David Wilcox
szereplők: Terry O’Quinn, Rachael Taylor, Dave Annable, Mercedes Masohn, Vanessa Williams, Robert Buckley, Erik Palladino, Helena Mattson, Samantha Jade Logan
történet: a Gabriella Pierce könyvciklusán alapuló történetben egy fiatal házaspárral ismerkedhetünk meg, akik New York egyik legrégebbi épületét választják új otthonuknak. A beköltözést követően nem sokkal különös, természetfeletti jelenségeket tapasztalnak, amik veszélyeztetik a házban lakók életét, akiknek sejtelmük sincs arról, hogy a sátánnal kötöttek üzletet, amikor beköltöztek.

AMERICANA

készítők: Michael Seitzman
szereplők: Anthony LaPaglia, Annabeth Gish, Emilie de Ravin, Ken Olin, Ashley Greene, Natalie Mendoza, Tiffany Hines, David Alpay, Christina Adams
történet: a szappanoperás beütéssel bíró sztoriban egy ismert divattervező, valamint családjának életét követhetjük figyelemmel.

BEAUTY & THE BEAST
készítők: Jonathan E. Steinberg
szereplők: Chris Egan, Ruth Bradley, F. Murray Abraham, Darius Campbell, Alan Dale, Meegan Warner, Wendy Crewson, Karen LeBlanc
történet: a klasszikus Disney mese újragondolása, mely a gyönyörű hercegnő és a titokzatos szörny kapcsolatát mutatja be egy fantázia világban.


DARK HORSE
készítők: Harald Kloser, Roland Emmerich
szereplők: Martin Landau, Max Thieriot, Gabriella Wilde, Yaya DaCosta, Laila Robins, Linus Roache, Monique Gabriela Curnen
történet: a természetfeletti sorozatban a New York-ban tanuló asztrofizikus azzal szembesül, hogy ő a kiválasztott és kulcsszerepe jut neki a gonosz erők elleni harcban, ami persze a politikai legfelső körökbe visz el minket.


DEVIOUS MAIDS
készítők: Marc Cherry (Desperate Housewives)
szereplők: Roselyn Sanchez, Dania Ramirez, Ana Ortiz, Grant Show, Brett Cullen, Edy Ganem, Rebecca Wisocky, Angelique Cabral, Judy Reyes, Brianna Brown, Susan Lucci, Amir Talai, Drew Van Acker, Mariana Klaveno, Tom Irwin
történet: a mexikói szappanopera alapján készülő sorozatban négy szobalány történetét kísérhetjük figyelemmel, akik megpróbálják valóra váltani az álmaikat Beverly Hills-ben.

THE GILDED LILYS
készítők: K.J. Steinberg
szereplők: Sarah Bolger, Matt Lauira, Brían F. O’Byrne, John Barrowman, Madeline Zima, Blythe Danner, Brigid Brannagh, Matt Long, Maury Sterling, Blythe Danner,
történet: az 1895-ben játszódó dráma New York legelegánsabb hotelében játszódik. Amennyiben zöld utat kap a sorozat, a nézők a szállodát birtokló család, a személyzet, valamint a vendégek életébe nyerhetnek majd bepillantást.

GOTHAM
készítők: Michael Green (Kings, The River)
szereplők: Barry Sloane, Brian Cox, Lennie James, Megan Ketch
történet: a középpontban egy nyomozónővel, aki egy megoldhatatlannak tűnő ügyön dolgozva mágikus világot fedez fel New York-on belül – ahol mindennapi a varázslat.

THE LAST RESORT
készítők: Shawn Ryan (The Shield, Terriers, The Chicago Code)
szereplők: Andre Braugher, Autumn Reeser, Bruce Davison, Scott Speedman, Jessy Schram, Camille de Pazzis, Robert Patrick, Daisy Betts, Daniel Lissing, Sahr Ngaujah, David Rees Snell, Dichen Lachman, Jessica Camacho, Matt Gerald, Max Adler, Omid Abtahi, Will Rothaar, Michael Ng
történet: a történet középpontjában egy atomtengeralattjáró legénysége van, akik megtagadták a tűzparancsot és egy semleges területre kijutva a világ legkisebb atomhatalma lesznek.

MISTRESSES
készítők: KJ Steinberg
szereplők: Alyssa Milano, Brett Tucker, Cameron Bender, Erik Stocklin, Jason George, Joe Macallan, Rochelle Aytes, Yunjin Kim
történet: angol feldolgozás néyg barátnőről és meglehetősen komplex kapcsolataikról, melyeknek kulcsszava lehet a cím “szeretők”. MÁR BE VAN RENDELVE. (Az ABC eredetileg nyárra kérte be pilot nélkül, de most már azon gondolkoznak, hogy ősszel vetik be.)

NASHVILLE
készítők: Callie Khouri (Thelma & Louise)
szereplők: Connie Britton, Hayden Panettiere, Eric Close, Powers Boothe, Robert Wisdom, Clare Bowen, Jonathan Jackson, Sam Palladio, Charles Esten
történet: a nashville-i zenei életbe nyerhetünk betekintést, egy felemelkedőben lévő és egy karrierje mélypontját megélő country énekessel a középpontban.

PENOZA
készítők: Melissa Rosenberg
szereplők: Radha Mitchell, Lee Tergesen, Luke Goss, Jaime Ray Newman, Rade Serbedzjia, Erin Moriarty, Pedro Pascal, Erin Cahill, Jakob Salvati, Leanne Adachi, Mido Hamada, Sterling Beaumon, Suleka Matthew, Will Traval
történet: a holland eredeti alapján készülő pilotban egy özveggyel ismerkedhetünk meg, akinek a férjét bérgyilkos ölte meg. A gyilkosságot követően a nő átveszi férje helyét a bűnszervezetben, mindezt azért, hogy a családját biztonságban tudhassa és hogy bosszút álljon

SCRUPLES
készítők: Bob Brush, Mel Harris
szereplők: Claire Forlani, Gary Cole, Chad Michael Murray, Boris Kodjoe, Jessica McNamee, Karine Vanasse, Noot Seear
történet: Judith Krantz 1978-as! bestsellerjéből készülő szappanos dráma, mely egy híres Beverly Hills-i ruhatervező sikerekkel, ellenségeskedésekkel, valamint botrányokkal teli életére koncentrál.

ZERO HOUR
készítők: Paul Scheuring (Prison Break)
szereplők: Anthony Edwards, Addison Timlin, Michael Nyqvist, Scott Michael Foster, Carmen Ejogo, Jacinda Barrett
történet: egy átlagember élete gyökeres fordulatot vesz, mikor belekeveredik a történelem egyik legnagyobb összeesküvésébe a felesége elrablását követően. A tét persze az emberiség sorsa.


Sitcomok


AMERICAN JUDY (egykamerás)
készítők: Deborah Kaplan és Harry Elfont
szereplők: Elaine Hendrix, Erica Ash, Jadon Sand, Judy Greer, Ken Marino, Madison Lintz, Mimi Kennedy
történet: a nagyvárosi nő az esküvőjét követően a kertvárosba költözik, ahol a mostohagyerekek, az anyósa, valamint férjének korábbi felesége (egyben a város seriffje) alaposan összekuszálják az életét.

AWESOMETOWN (egykamerás)
készítők: Adam Sztykiel
szereplők: Ben Rappaport, Amanda Crew, James Earl III, Nick Kocher, Dennis Miller, Brett Gelman
történet: a Seattle külvárosában játszódó sitcom huszonéves fiatalokról szól, akik megpróbálják jó irányba terelni az életüket.

DOWN TO EARTH (egykamerás)
készítők: Dan Fogelman
szereplők: Isabella Cramp, Clara Mamet, Lenny Venito, Ian Patrick, Jami Gertz, Simon Templeman, Tim Jo, Toks Olagundoye
történet: ismét egy család, mely elköltözik otthonról, itt azonban egy érdekes csavar jön a történetben, az új szomszédok ugyanis űrlények. Utána meg az is kiderül, hogy a környék lakói is mind azok és először találkoznak igazán emberekkel 10 éves ittlétük során, miközben várják a hívó szót otthonról.

THE FAMILY TRAP (egykamerás)
készítők: Bob Fisher, Stacy Traub
szereplők: Mandy Moore, Stockard Channing, Ravi Patel, Kurt Fuller, Majandra Delfino, Erinn Hayes, Mike Castle, Nelson Franklin
történet: a fiatal házasok előtt nagy lehetőség adódik, a szülővárosukban egy új étterem vezetését bízzák rájuk, az egyetlen negatívum, hogy így közel kerülnek az anyagias és nehéz természetű családjukhoz.

HOW TO LIVE WITH YOUR PARENTS FOR THE REST OF YOUR LIFE (hibrid – egy/ multikamerás)
készítők: Claudia Lonow
szereplők: Sarah Chalke, Elizabeth Perkins, Brad Garrett, Orlando Jones, Jon Dore, Rachel Eggleston, Rebecca Delgado Smith
történet: a frissen elvált, egyedülálló anyuka kénytelen összeköltözni a kissé bizarr, határokat nem ismerő szüleivel.

MALIBU COUNTRY (multikamerás)
készítők: Kevin Abbott
szereplők: Lily Tomlin, Reba McEntire, Sara Rue, Jai Rodriguez, Jeffrey Nordling, Justin Prentice
történet: a történet középpontjában egy középkorú nő áll, aki elválik az őt megcsaló, anyagilag is padlóra kerülő rock sztár férjétől. Ezt követően három gyermekével Nashville-ből Malibu-ba költöznek.

THE MANZANIS (mutikamerás)
készítők: Dave Flebotte
szereplők: Kirstie Alley, Rhea Perlman, Robert Costanzo, Michael Rispoli, Alyson Stoner, Armaan Juneja
történet: egy olasz család egy idillikus kertvárosba költözik és mindenkinek felborul az élete.

ONLY FOOLS AND HORSES (mutikamerás)
készítők: Brian Bradley, Steven Cragg
szereplők: John Leguizamo, Wendi McLendon-Covey, Christpher Lloyd, Wendi McLendon-Covey, Dustin Ybarra, B.J. Bales
történet: a brit sitcom alapján készített pilotban két utcán nevelkedett testvérrel és a nagyapjukkal ismerkedhetünk meg, akik bármiilyen őrült dolgot megtennének azért, hogy meggazdagodjanak.

PRAIRIE DOGS (egykamerás)
készítők: Jackie Filgo, Jeff Filgo
szereplők: Cary Elwes, Kal Penn, Michaela Watkins, Nick Zano, Dan Fogler, Charlotte Newhouse, Dayo Okeniyi
történet: unalmas, sótlan főszereplőnk személyazonosság-lopás áldozatává válik. Miután rátalált a tettesre, megkéri őt, hogy tegye izgalmasabbá az életét.

RED VAN MAN (egykamerás)
készítők: Bobby Bowman
szereplők: Kyle Bornheimer, Leah Remini, J.K. Simmons, Johnny Pemberton, Edi Gathegi, Danielle Nicolet
történet: a brit sorozat alapján készített sitcomban a főszereplőnk kénytelen felhagyni a sikeres munkájával, mindezt azért, hogy édesapja ezermester boltját üzemeltesse.

THE SMART ONE (multikamerás)
készítők: Don Todd
szereplők: David Arquette, Malin Akerman, Jean Smart, Portia de Rossi, Stephanie Beatriz, Matt Oberg
történet: okos és sikeres főszereplőnk kénytelen a butább, de nagy népszerűségnek örvendő testvérének dolgozni, aki egykoron szépségkirálynő volt, most pedig polgármester.

SUPER CITY (egykamerás)
készítők: Madeleine Sami
szereplők: Madeleine Sami
történet: új-zélandi sorozat alapján 5 karakterről, akiknek kereszteződik az élete és akiket ugyanaz a színész alakít.

THE UNPROFESSIONAL (multikamerás)
készítők: Kari Lizer
szereplők: Mary McCormack, Mo Gaffney, Greg Germann, Aiden Potter, Sabrina Carpenter, Horatio Sanz
történet: a sokájáig csak a munkájának élő, sikeres nő életében nagy változás áll be, kénytelen otthonmaradni a három tinédzser gyerekével, a háziasszony szerepkör pedig természetesen igencsak idegen neki.

Forrás: Sorozatjunkie