Justin Bieber leérettségizett
2012. május 09. 18:28
uhh hát ez tényleg nem lehetett könnyű...nekem is alig jut idő a tanulásra,nemhogy még Justinnak,aki mellette még énekel és számokat készít...hát biztos most már nyugodtabb h megcsinálta...
2012. május 09. 18:49
Gratulálok neki. Biztos nehéz lehetett az éneklés mellett tanulnia.
2012. május 09. 18:59
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline |
Dolgozik és tanul,igen,mert muszáj neki,de ennek az "érettséginek" vagy "diplomának" köze sincs a M.o.-on is ismert formához. mi nem megvesszük őket,tisztelet a kivételnek,hanem megdolgozunk érte,na ez a nem mindegy
Egyetértek veled.Amúgy is Amerikában SOKKAL könnyebb az érettségi,állítólag ott a hülyének is megy,mint a karikacsapás.......O.o Szóval........
Egyetértek veled.Amúgy is Amerikában SOKKAL könnyebb az érettségi,állítólag ott a hülyének is megy,mint a karikacsapás.......O.o Szóval........
2012. május 09. 19:06
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6279 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline |
Szakadjon rám a plafon,ha most magától ment át!
Naa,még nem szakadt szóval... Megvette ez egyértelmű, hisz milyen fényt vetne a sulira,ha Justint megbuktatnák.XD
Naa,még nem szakadt szóval... Megvette ez egyértelmű, hisz milyen fényt vetne a sulira,ha Justint megbuktatnák.XD
2012. május 09. 19:22
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Leérettségizni,manapság egy alapvető dolog! Nem tudom miért kell olyan nagy dobra verni...Ja,Bieber érettségizett le,így már értem... Kíváncsi vagyok mennyibe került neki...
u.i: énekből tuti megbukott...
u.i: énekből tuti megbukott...
2 felhasználónak tetszik:
Kirilla,
Black Hearth2
2012. május 09. 19:28
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Justin tanult...?De pörsze...-.-"
2012. május 09. 19:43
Idézet (VeRaa @ 2012.05.09. 16:26)
Solarian lécci ne általánosíts mert 5.-es vagyok és UTÁÁÁÁLOM Bíbort! Ahogy az 1D-t is meg az ehhez hasonlatos izéket! És Most KIT ÉRDEKEL H LEÉRETSÉGIZETT! Nagy cucc! :
Te nagyon félrenéztél valamit...
Ja, és a kommentek miatt ÉN szégyellem magam. Nem tudtok rendesen írni?
2012. május 09. 19:53
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline |
Jajj de cuki ez a kéééép:D<3 örülök h végre túl van rajta...egy teherrel kevesebb:)
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.