én meg nem fogom kostólni azt most meg mondom:"D
Mondjuk csak 1-szer ittam:D
Jön Kiszel Tünde energiaitala
2012. május 10. 17:31
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline |
2012. május 10. 17:31
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Na erre kíváncsi vagyok..! -.-
2012. május 10. 17:32
Bonnie_Wrightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 209 Csatolások: 318 Azonosító: 119035 offline |
Neee! csak ezt neee... :'(
2012. május 10. 17:45
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1195 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline |
Nagyon kell ám a népnek...
De most úgy komolyan, ki a fene fogja megvenni, azt az energiaitalt (vagy bármit) amin Tünci képe díszeleg?
Pofám leszakadna, ha ilyennel kéne elhagynom a boltot...
Ráadásul, ha már ennyire hírverés kell neki, akkor valami értelmes dologba fogjon.
De most úgy komolyan, ki a fene fogja megvenni, azt az energiaitalt (vagy bármit) amin Tünci képe díszeleg?
Pofám leszakadna, ha ilyennel kéne elhagynom a boltot...
Ráadásul, ha már ennyire hírverés kell neki, akkor valami értelmes dologba fogjon.
2012. május 10. 17:46
Kelly_Clarksonfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.14. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 165270 offline |
Amúgy sem rajongok az energiaitalért, szóval nem nagyon vonz a gondolat.. Egyébként, nem értem mit esznek ezen a nőn.(ha már lehet így nevezni )
2012. május 10. 17:48
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Jót röhögök, de komolyan... Én is rühellem Tündikét, DE ha kéjti perri, jusztin bieber, vagy bármelyik másik felkapott sztárocska dobna piacra energiaitalt most érkeznének az olyan hozzászólások, hogy: "Jujj *-* *-* *-* *-* NEKEM IS KKEELL!" meg "Tuti finom <3 <3"
Remélem érzitek a különbséget, és persze az iróniámat.
2012. május 10. 17:52
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (Pöttömke @ 2012.05.10. 17:48)
Jót röhögök, de komolyan... Én is rühellem Tündikét, DE ha kéjti perri, jusztin bieber, vagy bármelyik másik felkapott sztárocska dobna piacra energiaitalt most érkeznének az olyan hozzászólások, hogy: "Jujj *-* *-* *-* *-* NEKEM IS KKEELL!" meg "Tuti finom <3 <3"
Igazad van. Azoknak a felkapott sztárocskáknak is épp annyi közük lenne a termékhez, mint Tüncikének van. Hozzá csak odament valaki és azt mondta, hogy ezt az ő arcával akarja eladni. Gondolom Tüncike nem ingyen, jószívűségből mondott rá igent. Attól, hogy az ő irritáló feje van a dobozon, még lehet jó ízű. Bár nekem aztán halál mindegy, mert nem szeretem az energia italokat, nem is fogyasztok soha. Akkor se innám, ha a kedvencem feje lenne rajta.
2012. május 10. 18:15
Striped Louisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 171415 offline |
soha nem kostolnám meg... semmi pénzért! ki tudja mit rakott ez a nő bele.xd
2012. május 10. 18:32
Remek... kiváncsi vagyok mennyit ad el belőle Most pár napig látom nem nézhetek tv-t mert biztos ő is benne lesz , és a hangjától egyenesen a falra megyek ugyhogy... xD Én csak azon csodálkozom , hogy a lánya nem akadt még ki tőle.. ha az én anyám lenne...
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.