A Prügyi Duó esett ki a Csillag Születikből
2012. május 13. 12:25
Jenifer és A Quantum a legjobb, de azért Plazmának már ki kéne esnie. Nem mondom ,hogy a prügyi duo szuper meg ilyenek, én csak azt mondom ,hogy PLAZMÁNÁL MINDENKI JOBB! De szerencse hogy bent maradt a Quantum!
2012. május 13. 12:29
szabyna018új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.15. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 167231 offline |
Nagyon sajnálom őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. május 13. 12:36
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
pedig végre valami jot is énekeltek és pont most esnek ki
2012. május 13. 12:46
marinonbalázsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.05. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 174907 offline |
Egyetértek csillajenny
2012. május 13. 12:48
Én örülök neki h ők estek ki mert nem vitték volna sokra szerintem a zenei világban. De én majdnem azt hittem h a Quantum xxl esik ki pedig szerintem ők e legjobbak az egész Csillag Születikben és persze Szirota Jenifer előttük fényes jövő áll.
2012. május 13. 12:51
Merkatz barbaraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.21. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 162409 offline |
jobbbis hogy ki estek mert nem lett volna esélyük
2012. május 13. 12:52
Na végre, ők lagzikba valók vagy a Muzsika TV képernyőjére
2012. május 13. 13:06
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Hát, igazából nincs rossz hangja a srácnak bár 1000%, hogy nem tudnám 2nél többször meghallgatni, persze nem rossz, de képzetlen a hangja.
2012. május 13. 13:12
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Először is szép sorjában.Elsőnek is a Quantum XXL szerintem Plazma rappelésére egészen jól táncoltak viszont Plazma nem nyerte el a tetszésemet...összeboronálni a legjobbakat a legrosszabbal egy közepes produkciót tud nyújtani.A Prügy duó és Juhász Marci duettje egész jóra sikeredett persze lehetett volna jobb is de nem számít.Mészáros János Elek és Szirota jennifer volt a legjobb a közös produkciónál.Annyira jó volt hallgatni a duettjüket hogy a végén azt mondtam,hogy miért lett vége?
A második körnél a Prügy duó már nem tetszett ugyan is szerintem nekik ha választani kell akkor magyar dalokat csináljanak mint angolt.Mészáros Elekkel meg voltam elégedve ez egyértelmű,most is remekül teljesített.A Quantum az előző adásával elégé elszomorított mert,tudom,hogy ennél többre is képesek.És most végre megmutatták,hogy tényleg több van bennük.Csak gratulálni tudok nekik!Szirota Jennifer nekem nem igazán tetszett,lehetett volna jobb is de legalább nem kellet most se csalódnom benne.Plazma nem tetszett egyáltalán még jobb is lett volna ha kiejtették volna.Jobb lenne ha kiejtenék már őt mert kezd az idegeimre menni ez a Plazma.Juhász Marci szerintem jó volt,nagyon király dal.A jó nép akik itt vannak fogalmam sincs mi bajuk van Marcival.Jó volt...vagy csak az a gond,hogy a mostani zene számok a nyerőek?A régi már feledésbe merült?ha pedig a hangjával van gond az nem érvelés mert,jó hangja van.Összességében én is a Prügyi duót ejtettem volna ki de leginkább Plazmát.
Ebbe a mezőnybe én nagyon remélem,hogy a Quantum XXL és Mészáros János Elek fog a fináléba jutni.Ők az igazi tehetségek itt!
A második körnél a Prügy duó már nem tetszett ugyan is szerintem nekik ha választani kell akkor magyar dalokat csináljanak mint angolt.Mészáros Elekkel meg voltam elégedve ez egyértelmű,most is remekül teljesített.A Quantum az előző adásával elégé elszomorított mert,tudom,hogy ennél többre is képesek.És most végre megmutatták,hogy tényleg több van bennük.Csak gratulálni tudok nekik!Szirota Jennifer nekem nem igazán tetszett,lehetett volna jobb is de legalább nem kellet most se csalódnom benne.Plazma nem tetszett egyáltalán még jobb is lett volna ha kiejtették volna.Jobb lenne ha kiejtenék már őt mert kezd az idegeimre menni ez a Plazma.Juhász Marci szerintem jó volt,nagyon király dal.A jó nép akik itt vannak fogalmam sincs mi bajuk van Marcival.Jó volt...vagy csak az a gond,hogy a mostani zene számok a nyerőek?A régi már feledésbe merült?ha pedig a hangjával van gond az nem érvelés mert,jó hangja van.Összességében én is a Prügyi duót ejtettem volna ki de leginkább Plazmát.
Ebbe a mezőnybe én nagyon remélem,hogy a Quantum XXL és Mészáros János Elek fog a fináléba jutni.Ők az igazi tehetségek itt!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.