Demi kevesebbet kap a mentorkodásért, mint Britney
2012. május 17. 17:09
Demi nem marad szegény ezután sem, de azért Britney nem érdemelne ennyit szerintem!
2012. május 17. 17:28
Szerintem az is jobb lenne,ha "demi" nem lenne mentor!Kit érdekel,hogy szőkére festette a haját,kit érdekel????Annyira totálgáz a csaj,én fel se vettem volna mentornak!Mindent el tudnék róla mondani!Mindent!Kit érdekelt,hogy ki gyógyult a betegségéből!?Még a saját sorozatából is kirúgták!Bárcsak nem lenne ismert!Engem nem nagyon érdekel,hogy mikor mit csinál,de úgy érzem,hogy ebbe bele kell szólnom,jó lenne ha nem ő lenne a mentor!Idióta volt és az is marad,mert az nem normális aki 11 éves korától vagdossa az ereit!!!(bocsánatot kérek attól,hogyha valakit megsértettem,de az már több a soknál,hogy "demi" a mentor!)
2012. május 17. 17:32
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Már bocs, de pont annyit is ér 19 évesen. Nem hinném, hogy egyenlő összeg járna nekik, hisz Britney miatt többen fognak odakapcsolni. Demi pedig bevonzza a chips zabáló tiniket.
2012. május 17. 17:41
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
ez kivételezés Britney többet kap mint Demi
2012. május 17. 18:11
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline |
Még mindig ugyanazt mondom: Egyik sem érdemli a posztot.
2 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2,
ophely88
2012. május 17. 18:13
Ez teljesen normális. Egyébként meg ő sem kap keveset
2012. május 17. 18:17
Szerintem azért az 1 millió dollár se kevés és szerintem Britney csak a pénzért vállalta el a mentorságot. Demi az én véleményem szerint nagyszerű mentor lesz hisz már egy jópár dolgot megélt mióta híres.
2012. május 17. 18:33
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
mayaa. teljesen egyetértek veled!!
Demi és Britney IGENIS megérdemli a posztot! De ez olyan gáz, hogy mindig csak a pénz körül forog minden...
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline |
Mondhat bárki bármit de Britney Spears egy icon a popzenében. Nem mindenki büszkélkedhet több mint 100 millió eladott lemezzel. És akik itt Demit sajnálják, kérem, nézzék már meg hol volt Britney 19 évesen. 2 album volt mögötte, ahol az egyik 28 millió a másik 25 millió példányban kelt el. Nem hogy nem volt testi problémája, de a profi táncosok szintjét súrolta.(Hallkan megjegyezném h Britney testéről sütött a kemény munka és edzéssorozat ami mögötte volt,igen, így is lehet jó teste vkinek...) http://www.youtube.com/watch?v=5uoJOVxr40Y&feature=related
Igen összeomlott és már csak árnyéka önmagának. Én nem szeretem a botrányos sztárokat, mert azt vallom aki nem bírja ne menjen annak. De Britney kivétel,tisztelem amiért felállt a földről és nem azzal, hogy szánalmas nyavajgós interjúkat adott meg mtv showkat csinált (Nem csak Demire glok,rengeteg sztár csinál pénzt meg hírnevet a nyavajáiból)De 10 éven át a csúcsok csúcsán volt és majdnem az összes rekordot megdöntötte.
Am nem örülök h ebben a selejt műsorban fog mentorkodni, de mint mondtam már csak árnyéka önmagának...Mindent összevéve Britney-nek még most is meg van ára, szóval fizessenek csak neki.
Igen összeomlott és már csak árnyéka önmagának. Én nem szeretem a botrányos sztárokat, mert azt vallom aki nem bírja ne menjen annak. De Britney kivétel,tisztelem amiért felállt a földről és nem azzal, hogy szánalmas nyavajgós interjúkat adott meg mtv showkat csinált (Nem csak Demire glok,rengeteg sztár csinál pénzt meg hírnevet a nyavajáiból)De 10 éven át a csúcsok csúcsán volt és majdnem az összes rekordot megdöntötte.
Am nem örülök h ebben a selejt műsorban fog mentorkodni, de mint mondtam már csak árnyéka önmagának...Mindent összevéve Britney-nek még most is meg van ára, szóval fizessenek csak neki.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.