Demi kevesebbet kap a mentorkodásért, mint Britney
2012. május 19. 19:27
Meg lehet érteni. Ám Demi így is gazdag, elég neki ennyi is.. Bár az tényleg igazágtalanság hogy jó sokkal kap keveset Britneynél..
2012. május 20. 11:05
Ez sem kevés pénz, de Britney-hez képest szégyen. Persze, nem akkora név, de tinik szempontjából most többet ér a neve, mint a pophercegnőé. Nagyjából egyenlően kellene elosztani a gázsit, mert ez már poén.
2012. május 20. 15:53
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
200 millió forint sem kevés summa! Sőt...rengeteg pénz Én 20 milliónak is eszeveszetten örülnék! De még kevesebbért is elvállalnám a mentorkodást
Britney régebb óta van pályán és ő a pop koronázatlan királynője, valószínűleg ezért kap többet! De ne már hogy kevés legyen?
Kicsit én is igazságtalannak tartom, hogy mivel több Brit Demnél, de ez is óriási összeg!
Biztos vagyok benne, hogy Dem remek mentor lesz, hiszen jól fogalmaz és mindenről van saját véleménye!♥♥
Britney régebb óta van pályán és ő a pop koronázatlan királynője, valószínűleg ezért kap többet! De ne már hogy kevés legyen?
Kicsit én is igazságtalannak tartom, hogy mivel több Brit Demnél, de ez is óriási összeg!
Biztos vagyok benne, hogy Dem remek mentor lesz, hiszen jól fogalmaz és mindenről van saját véleménye!♥♥
2012. május 22. 15:40
Sárababa14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 172641 offline |
Szerintem Britney megérdemli hajrá <3
2012. május 22. 17:02
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Courtneyy-nál a pont.
Amúgy Britney-t egyértelműen nehezebb volt "megszerezni". Elég csak belegondolni. Ez Deminek is további lehetőséget jelent a szárnybontogatásra, de Birtney 13 éve a szakmába van, és az, hogy mentor lesz megtiszteltetés mindenkire nézve(nem mintha Deminél ez nem lenne igaz). Mindkettő hatalmas összeg, egyiket sem kell sajnálni, mégha Demivel kicsit igazságtalanok is voltak.
Amúgy Britney-t egyértelműen nehezebb volt "megszerezni". Elég csak belegondolni. Ez Deminek is további lehetőséget jelent a szárnybontogatásra, de Birtney 13 éve a szakmába van, és az, hogy mentor lesz megtiszteltetés mindenkire nézve(nem mintha Deminél ez nem lenne igaz). Mindkettő hatalmas összeg, egyiket sem kell sajnálni, mégha Demivel kicsit igazságtalanok is voltak.
2012. május 24. 20:43
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Én még azt az egymillió dollárt is sokallom. Britney gázsijából pedig a fél országunk meggazdagodna... No comment
2012. június 27. 14:35
Perszee,különböztessük meg a sztárokat az alapján,hogy melyik a híresebb!-.-"
2012. július 12. 08:11
remélem hogy demi csapatába nem kerülnek 15 évnél idősebb versenyzők mert az nagyon rányomná bélyegét a műsorra
2012. július 25. 21:56
arti1816új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 181498 offline |
ez nem vitás....................Britneynek van két gyereke...................Deminek ha jól tudom,már barátja sincs....................nem csoda h Britney többet kap,na meg azt felejtsük el,h Britney hány éve van a szakmában és Demi hány éve van a szakmában!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.