Selena Gomez és Justin Bieber: vége a románcnak?
2012. május 20. 18:29
moncsicsi96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 171382 offline |
Justint mindig is utáltam.... Nem is tudom hogy Selena hogy jöhetett össze egy ilyen emberrel......-.-
2012. május 20. 18:31
moncsicsi96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 171382 offline |
Bocsi nem akartam egyik Justin Bieber rajongót sem megbántani
2012. május 20. 21:59
Érdekkapcsolat level 99 - Már akkor tudni lehetett, amikor állítólagosan ők "összejöttek". Most pedig gondolom lejárt a szerződés.XD
2012. május 21. 10:09
selenaandmindenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 171967 offline |
Szerintem nem szakítanak...
2012. május 21. 12:33
Fanciiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 237 Csatolások: 0 Azonosító: 135825 offline |
Ez hülyeség, mármint ennek az egész cikknek, komolyan nincs semmi valóságalapja...
Justin lehet nem is Selenára gondolt, amikor azt írta, hogy ,,Köszönöm a veled töltött időt, de most tovább kell lépnem." az is lehet, hogy valami munkatársának írta, aki vele dolgozik, dolgozott. Mondjuk egy gitárosnak, egy háttérénekesnek, egy táncosnak, hát menedzsernek azért gondolom nem, de valami ilyenre is gondolhatott...
Ha meg nem akkor, még azt is nézzétek már meg, hogy rímelnek a sorok amit írt, vagyis angolul olvassátok el, figyeljétek: ,,Thank you for the time i had with you, but i have to move on you." látjátok, rímel. Szóval még az is lehet, hogy csak kiírt két sort a legújabb szerzeményéből, dalából csak gy, szóval nem tdom hogy lehet egy ilyen bejegyzésre alapozni SElena és Justin szakítását. Lényeg, a lényeg, majd kiderül, hogy akkor most mi is volt ez, addig kár ezen gondolkozni...!
Justin lehet nem is Selenára gondolt, amikor azt írta, hogy ,,Köszönöm a veled töltött időt, de most tovább kell lépnem." az is lehet, hogy valami munkatársának írta, aki vele dolgozik, dolgozott. Mondjuk egy gitárosnak, egy háttérénekesnek, egy táncosnak, hát menedzsernek azért gondolom nem, de valami ilyenre is gondolhatott...
Ha meg nem akkor, még azt is nézzétek már meg, hogy rímelnek a sorok amit írt, vagyis angolul olvassátok el, figyeljétek: ,,Thank you for the time i had with you, but i have to move on you." látjátok, rímel. Szóval még az is lehet, hogy csak kiírt két sort a legújabb szerzeményéből, dalából csak gy, szóval nem tdom hogy lehet egy ilyen bejegyzésre alapozni SElena és Justin szakítását. Lényeg, a lényeg, majd kiderül, hogy akkor most mi is volt ez, addig kár ezen gondolkozni...!
2012. május 21. 14:02
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
ez egy hülye pletyka....!! szerintem ez nem igaz...!!!
2012. május 21. 15:06
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline |
Kezdjünk mindent az elejétől.
Selena letörölte az Instagramját ahhol rengeteg közös képük volt. Nem sokkal később kirobbant a pletyka, hogy Selena egy heten át egy másik sráccal lógott (ki tudja mi volt még ott) ezért Justin szakított vele. Aztán Justin kitweetelte azt a bizonyos tweet-et, majd levédte a titkos Twitter-ét, és még a nevét is megváltoztatta. A Billboard díjátadóra Justin nem Selenaval van, hanem Scooterrel, Usherrel és egy Cady nevű rajongóval. ( a csaj meghívta őt a ballagásárára, nem tudom hogy és mi okból, de mivel Justin nem tudott elmenni el hívta őt a BBMA-ra.)
99% százalék, hogy vége.
Selena letörölte az Instagramját ahhol rengeteg közös képük volt. Nem sokkal később kirobbant a pletyka, hogy Selena egy heten át egy másik sráccal lógott (ki tudja mi volt még ott) ezért Justin szakított vele. Aztán Justin kitweetelte azt a bizonyos tweet-et, majd levédte a titkos Twitter-ét, és még a nevét is megváltoztatta. A Billboard díjátadóra Justin nem Selenaval van, hanem Scooterrel, Usherrel és egy Cady nevű rajongóval. ( a csaj meghívta őt a ballagásárára, nem tudom hogy és mi okból, de mivel Justin nem tudott elmenni el hívta őt a BBMA-ra.)
99% százalék, hogy vége.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.