Ke$ha szemceruzával rúzsozza magát
2012. május 21. 00:45
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline |
Idézet
hatalmas dolog;d
Nem az a lényeg hogy szemcerkával kente a száját, hanem hogy mit meg nem tesz azért hogy releváns maradjon
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. május 21. 13:58
A képen ronda és hát nem nyerte el az ízlésemet. Ha nézegetjük a cikkeket róla észre vehetjük, hogy mind ilyen h*lyeségekről szól...
2012. május 21. 15:03
A www.keshahungary.blogspot.com-on ezt írták:
,,Az énekesnő részt vett a 2012-es BMI Pop Music Awards-on, ahol a gyönyörű vörös ajakiról "lekopott" a rúzs, majd a díjátadó közepén sminkelni kezdett. Mivel nem volt nála rúzs, ezért a lila bogyó színű szemceruzájával festette ki ajkait. Ezzel első hallásra nincs is gond, DE! A szemceruzára, amit Ke$ha ajakrúzsként használt, a következő feliratot írták, amivel próbálják figyelmeztetni a termék használóit:
Ha ezt összevetjük egy tavalyi jelentéssel - amiből kiderült, hogy egy mindig rúzsozott nő, átlagosan 2,2 kilogramm rúzst fogyaszt el évente, akkor Ke$ha elég komolyan veszélyeztette az egészségét! Reméljük, hogy többször nem fordul elő ilyen!
"A hígítatlan termék véletlen lenyelése enyhe gyomor-bélrendszeri irritációt, hányingert, hányást és hasmenést okozhat!"
Mindenesetre, azért erre TI IS figyeljetek oda csajok!!!"
,,Az énekesnő részt vett a 2012-es BMI Pop Music Awards-on, ahol a gyönyörű vörös ajakiról "lekopott" a rúzs, majd a díjátadó közepén sminkelni kezdett. Mivel nem volt nála rúzs, ezért a lila bogyó színű szemceruzájával festette ki ajkait. Ezzel első hallásra nincs is gond, DE! A szemceruzára, amit Ke$ha ajakrúzsként használt, a következő feliratot írták, amivel próbálják figyelmeztetni a termék használóit:
Ha ezt összevetjük egy tavalyi jelentéssel - amiből kiderült, hogy egy mindig rúzsozott nő, átlagosan 2,2 kilogramm rúzst fogyaszt el évente, akkor Ke$ha elég komolyan veszélyeztette az egészségét! Reméljük, hogy többször nem fordul elő ilyen!
"A hígítatlan termék véletlen lenyelése enyhe gyomor-bélrendszeri irritációt, hányingert, hányást és hasmenést okozhat!"
Mindenesetre, azért erre TI IS figyeljetek oda csajok!!!"
2012. május 21. 18:51
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Nekem a fekete szemceruzámra az van ráírva, hogy száj és szemceruza..xDDD
2012. május 22. 17:09
Joggal nevezik Őt énekesnőnek? Könyörgöm, két éve nincs egy normális dala. Nehéz elfogadni, hogy ennyi volt? Azt hittem, az utcán pisilés után nem süllyedhet lejjebb, hát tévedtem
pink_bunny
2012. május 28. 11:26
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Idézet (itsmedemz @ 2012.05.22. 17:09)
Joggal nevezik Őt énekesnőnek? Könyörgöm, két éve nincs egy normális dala. Nehéz elfogadni, hogy ennyi volt? Azt hittem, az utcán pisilés után nem süllyedhet lejjebb, hát tévedtem
Ott a pont!
Kesha már nem énekesnő, hanem egy celeb. Körülbelül olyan szinten van, mint egy valóságshow hős, aki ilyen szarságokból él meg, hogy a címlapra kerüljön...
Szerintem egyébként Gagát szeretné utánozni, de nagyon mellélőtt, mert ő nem sokkolja az embereket, hanem egyenesen undorodnak tőle...
House Of Wax
2012. május 29. 17:52
Suzy 123456789új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.01. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 174590 offline |
egyáltalán nem meglepő
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.