Miley Cyrus teljesítette halálos beteg rajongójának utolsó kívánságát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus valóra váltotta haldokló rajongója álmát
2012. május 20. 00:14
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline |
édes istenem, szegény kislány nyugodjon békében! :'( Mileytól pedig nagyon rendes volt
2012. május 20. 00:26
Sajnálom szegény kislányt, de Miley.... most kellemesen csalódtam. Ráadásul azon a napon, hogy hallott a kislányról egyből felhívta és nem halasztgatta... még egy plusz pont.
2012. május 20. 00:30
Nyugodjon békében Molly.
Ami Mileyt illeti, nem lepett meg. Miley mindig is foglalkozott a rajongóival, és a beteg rajongóival is egyaránt, most kicsit késett, de mégis nagyon jó dolgot tett. Ezért szeretem annyira, tisztelem és felnézek rá..♥
Ami Mileyt illeti, nem lepett meg. Miley mindig is foglalkozott a rajongóival, és a beteg rajongóival is egyaránt, most kicsit késett, de mégis nagyon jó dolgot tett. Ezért szeretem annyira, tisztelem és felnézek rá..♥
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
Janie azért nem úgy megy hogy Miley fogja magát és egyből rohan a kislányhoz. Megakarta látogatni, de sajnos már késő volt Gondolom rengeteg dolga van, amik már le is vannak fixálva és nem mondhatja le őket. De pozitívum, hogy el akart menni Molly-hoz és vannak olyan "hatalmas" sztárok akik nem veszik a fáradtságot és letojják a beteg rajongójukat...
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Jézusom:S...szegény kislány...:S
2012. május 20. 00:50
Selena14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.14. Hozzászólás: 231 Csatolások: 36 Azonosító: 162098 offline |
Miley botrányain kívül,nagyon kellemesen csalódtam benne :')szegény kislány :''( annyira elszomorodok mikor gyerekek halnak meg :''( Molly nyugodjon békében!Részvétem!
u.i.:nem hiszek az angyalok létezésében,bár azt mondják,hogy MINDENKINEK van egy őrangyala,meg abban sem hiszek,hogy akik meghalnak felmennek az angyalok közé,de ki tudja?!Azért elmondom,hogy Molly ott fent légy boldog,hogy Miley-val tudtál valamilyen módon beszélni :')
u.i.:nem hiszek az angyalok létezésében,bár azt mondják,hogy MINDENKINEK van egy őrangyala,meg abban sem hiszek,hogy akik meghalnak felmennek az angyalok közé,de ki tudja?!Azért elmondom,hogy Molly ott fent légy boldog,hogy Miley-val tudtál valamilyen módon beszélni :')
2012. május 20. 01:02
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Szegény gyerek...Bár azt felnem tudom fogni,hogy futott össze a barátnő meg Miley az utcán... Sajnálom a kislányt,de üvölt erről a sztoriról is,hogy a fele mennyire bunda!
2012. május 20. 02:47
Ez nagyon aranyos volt Mileytől.
Szegény kislány sajnálom.
Szegény kislány sajnálom.
2012. május 20. 06:10
Szegény Molly Nyugodjon békében
Ám itt lehet látni hogy nem minden csak Selena körül forog.. Miley is ugyanolyan jószívű stb. És nagyon kedves gesztus volt Mileytól hogy felhívta a kislányt (ha már túl késő volt hogy elmenjen...)
Ám itt lehet látni hogy nem minden csak Selena körül forog.. Miley is ugyanolyan jószívű stb. És nagyon kedves gesztus volt Mileytól hogy felhívta a kislányt (ha már túl késő volt hogy elmenjen...)
2012. május 20. 06:22
Zendy Colemanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.12. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 175382 offline |
Szegény Molly!
Aranyos volt Miley-tól!
Aranyos volt Miley-tól!
2012. május 20. 06:44
Szegény Molly! :'(
Én szeretem Miley-t,mert ilyet tett Molly-ért!!!
Én szeretem Miley-t,mert ilyet tett Molly-ért!!!
2012. május 20. 07:24
Scarletvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.21. Hozzászólás: 406 Csatolások: 403 Azonosító: 171706 offline |
Szegény Molly :'(
Miley nagyon rendes volt ,hogy felhívta telefonon ,és el is utazott volna hozzá ,csak addigra Molly elhunyt.. :'(
Miley ismét bebizonyította ,hogy óriási szíve van..♥
Miley nagyon rendes volt ,hogy felhívta telefonon ,és el is utazott volna hozzá ,csak addigra Molly elhunyt.. :'(
Miley ismét bebizonyította ,hogy óriási szíve van..♥
2012. május 20. 07:26
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
ez rendes volt tőle
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.