Plazma számára befejeződött a verseny
2012. május 20. 11:53
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline |
Teljesen egyetértettem a zsűrivel, aminek a mondanivalója az volt, hogy elszaladt vele a ló. Azt hiszi, hogy ez a hirtelen jött siker és rajongás, ami körülötte van, örökké fog tartani. Most, hogy kiesett, nem hiszem, hogy nagy lesz az érdeklődés iránta.
Egyébként nekem most a legjobban a Quantum XXL tetszett, borzasztó jók voltak, úgy mint Jennifer.
Egyébként nekem most a legjobban a Quantum XXL tetszett, borzasztó jók voltak, úgy mint Jennifer.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2012. május 20. 11:59
chibiseutaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.25. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 174248 offline |
jahjj istenem már épp ideje volt xD
2012. május 20. 12:06
Már az elejétől kezdve nem szeretem Plazmát, egyedül a Quantummal közös produkciója tetszett. Most viszont úgy érzem, ez kicsit igazságtalan. Jó, igaza volt Puzsérnak abban, hogy ha 18 éven aluliak nem szavazhatnának, akkor sehol sem lenne, de Marci mit keres még ott, könyörgöm. Egyáltalán nem jó énekes (ezt még az is hallja, aki nem ért hozzá), csak ordítozik. Jó, oké. Saját dallal jött. És? Nem jelent semmit, ha az énekléshez nincs tehetsége. Mészáros János Elekkel meg nem értem, hogy sokaknak mi a problémája. Hatalmas tehetség, csak sajnos sokan nem tudják értékelni azt, amit ő képvisel. Messze ő a legtehetségesebb a mezőnyből. Jennifer második produkciója most kivételesen tetszett, de még mindig nem a kedvencem. A Quantum pedig...áhh...hatalmas. Még mindig imádom őket és bízom abban, hogy képes lesz győzni a hétfejű sárkány.
A sztárfellépőről: most lehet, hogy elmaradott vagyok vagy mi, de én róluk még soha nem hallottam...talán jobb is. Szörnyű volt. Egyszerűen megijedtem az énekestől.
A sztárfellépőről: most lehet, hogy elmaradott vagyok vagy mi, de én róluk még soha nem hallottam...talán jobb is. Szörnyű volt. Egyszerűen megijedtem az énekestől.
2012. május 20. 12:14
Vsvikibabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 149372 offline |
mien igazsádtalansááág ez má a jok kiesenek meg mindenki de aza hulye marci meg benn maratt meg a Jenifer azok is nagyonnagy szarok
2012. május 20. 12:17
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
szerintem a zsűrinek teljesen igaza volt,amikor plazmánál arra céloztak,h a fejébe szállt a "hírnév".amilyen arcokat a véleményezésnél is vágott... én sose szerettem őt,őszintén szólva azt sem értem idáig hogyan jutott el.reméltem,h végre ő esik ki,mert a produkciója a többi előadásához képest is borzalmasan gyenge volt.nem tud semmi újat mutatni,nemhiszem hogy sok embert érdekel hányszor törték össze a szívét.persze,nem kellemes érzés,de már borzasztó unalmas volt azt hallgatni,ahogy erről panaszkodik.
szirota jennifer és elek is nagy tehetség,elismerem,habár nekem egyikőjük se kedvenc.szerintem a mostani mezőnyből marcinak kéne legközelebb távoznia,a többiekhez képest gyengén teljesít.
nekem a mezőnyben egyedül a Quantum XXl előadása az,ami mindig tetszik,hihetetlenek a srácok.mindig szuperül kidolgozott koreográfia,jó csapatmunka és nagy összhang.remélem sokáig jutnak még
szirota jennifer és elek is nagy tehetség,elismerem,habár nekem egyikőjük se kedvenc.szerintem a mostani mezőnyből marcinak kéne legközelebb távoznia,a többiekhez képest gyengén teljesít.
nekem a mezőnyben egyedül a Quantum XXl előadása az,ami mindig tetszik,hihetetlenek a srácok.mindig szuperül kidolgozott koreográfia,jó csapatmunka és nagy összhang.remélem sokáig jutnak még
2012. május 20. 12:27
Idézet (rockgirlfriend @ 2012.05.20. 11:36)
egyrészt, mi az a rap??? az hol számít zenének? -.-" másrészt meg egy nagyképű, neveletlen idióta volt.
örülök, hogy kiesett.
Én sem szeretem Plazmát, de te sem vagy jobb nála. A rap és Plazma két külön dolog. Azzal csak magadat minősíted, hogy ilyeneket írsz a rapről. Az ilyen nagyon szűk látókörű kislányok is ugyanannyira irritálóak, mint Plazma.
Sajnos nincsenek kiemelkedő tehetségek a magyar rapperek között, ez tény..az ilyenek, mint te gondolom ezért nézik le ezt a műfajt. Pedig ha műveltebb lennél és értenél valamit pl. egy Eminem számból, akkor nem írnál ekkora baromságokat.
2012. május 20. 12:30
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline |
VampireDiares4ever
Nem azt mondtam, hogy egy rappernek semmi keresnivalója nincs itt, de ez egy olyan műfaj, amit igényesen kéne előadni. Ami persze neki nem sikerült..
Nem azt mondtam, hogy egy rappernek semmi keresnivalója nincs itt, de ez egy olyan műfaj, amit igényesen kéne előadni. Ami persze neki nem sikerült..
2012. május 20. 12:43
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Ne már! Senki más nem tud ilyen szívhez szóló és király rapdalokat írni csak ő, ezen a zsűrinek sincs mit kritizálni, szval bekaphatják am az is lehet h bunda volt meg feltűnű lett volna, h akit a zsűri utál az sokáig továbbjut -.-" én imádtam plazmát és még most is a kedvenc magyar pasirapperem
2012. május 20. 12:50
ideje volt.... ezt bárki megtudta volna csinálni, amit ő... és még hangja sem volt. na mindegy az a lényeg én nem szerettem.
rockgirlfriend
2012. május 20. 12:51
Kirillavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.25. Hozzászólás: 136 Csatolások: 19 Azonosító: 162659 offline |
Nem is tudom, hogy örüljek-e, vagy ne. Elég szimpatikus volt számomra, hiszen azoknak a rapdaloknak a szövegei, szívhez szólóak voltak számomra.
Egyetértek Justbeckiivel, de akkoris...próbálta azoknak az embereknek felnyitni a szemeit, akik még nem tudják, hogy mi is az élet. Én már kaptam pár csapást az élettől, tehát tudom, hogy milyen is a fájdalom...az élet...
Lehet, hogy az a rap, amivel jelentkezett a Csillag Születikbe, nem volt egy jó ötlet, de én nem is az miatt kedveltem meg.
Egyetértek Justbeckiivel, de akkoris...próbálta azoknak az embereknek felnyitni a szemeit, akik még nem tudják, hogy mi is az élet. Én már kaptam pár csapást az élettől, tehát tudom, hogy milyen is a fájdalom...az élet...
Lehet, hogy az a rap, amivel jelentkezett a Csillag Születikbe, nem volt egy jó ötlet, de én nem is az miatt kedveltem meg.
2012. május 20. 13:00
etisz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 166751 offline |
Nem tudom, hogy sokan miért vannak oda érte. Nekem egyáltalán nem szimpatikus. Olyan semmilyen a srác. Így még én is tudok rappelni. Semmi érdekes nincs benne, sokak mégis istenítik, de hogy miért..
2012. május 20. 13:06
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Nem az volt a legnagyobb gond, hogy a fejébe szállt a hírnév, hanem hogy a szövegei teljesen átlagos, közhelyekkel teli, sablonszövegek voltak, ennek ellenére úgy állította mindig be őket, mintha minimum a világmegváltást hozná el velük. Pedig aki csak egy kicsit ismeri a műfajt, az hallott már ilyeneket, túl sokat. Semmi újat nem ad, sem témában, sem szövegben, nem inspirál, nem kreatív, meghallgatja az ember, meg elismeri, hogy a srác tud szöveget írni, jó rímekkel, de ennél több kell. A jó rímek helyett brutálisan jó, frappáns rímek kellenek, témában illetve szövegben meg valami új, valami más. Mert attól miért essen hasra az ember, amit már hallott előtte ötvenezerszer? Azok, akik körében ő annyira népszerű, nyilvánvalóan nem ismerik a műfajt, ezért volt nekik nagyon új és nagyon világmegváltó, amit ő csinált. De nem az. Ezért mondta Puzsér a közhelyes dolgot, illetve a személyes dolgot is. Az alapzenéi meg rendszerint bénák voltak, volt 1-2 jó, de a többség nem az volt, márpedig szerintem az is sokat tud dobni egy dalon, ő meg bármit választhatott volna, ami jobban üt.
Ha ezek mind meglettek volna, a kislányok akkor is szerették volna, mert őt rakták eléjük, meg vagány, meg rapper, de akkor talán még egy-két másik réteg is komolyan tudta volna venni, és akkor talán lett is volna oka ennek az óriási arcának.
Például.
Ha ezek mind meglettek volna, a kislányok akkor is szerették volna, mert őt rakták eléjük, meg vagány, meg rapper, de akkor talán még egy-két másik réteg is komolyan tudta volna venni, és akkor talán lett is volna oka ennek az óriási arcának.
Például.
Fonzie
2012. május 20. 13:14
sztárfan♥Telenovellafan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 960 Csatolások: 588 Azonosító: 141947 offline |
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. május 20. 13:16
Nem neki kellett volna kiesnie!! Amúgy ő volt a legjobb!!! .D
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.