Starity

Plazma számára befejeződött a verseny

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 20. 11:52 #61
- törölt felhasználó -    
Jobb lett volna ha Marci esik ki...sleep.gif
2012. május 20. 11:53 #62
Amber Angel
Amber Angel
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 739
Csatolások: 58
Azonosító: 143336
Teljesen egyetértettem a zsűrivel, aminek a mondanivalója az volt, hogy elszaladt vele a ló. Azt hiszi, hogy ez a hirtelen jött siker és rajongás, ami körülötte van, örökké fog tartani. Most, hogy kiesett, nem hiszem, hogy nagy lesz az érdeklődés iránta.
Egyébként nekem most a legjobban a Quantum XXL tetszett, borzasztó jók voltak, úgy mint Jennifer. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: An_d_a
2012. május 20. 11:58 #63
Punka
Punka
visszatérő vendég

StátuszAlways Keep Fighting❤️
Hozzászólás: 415
Csatolások: 1
Azonosító: 139694
Quantum a király, Quantum az ász,
mindenkit porig aláz! biggrin.gif
hajrá srácook!!! biggrin.gif <3
2012. május 20. 11:59 #64
chibiseuta
chibiseuta
új tag

Státuszchibiseuta még nem állította be a státuszát, mert titkos
Hozzászólás: 87
Csatolások: 0
Azonosító: 174248
jahjj istenem már épp ideje volt xD
2012. május 20. 12:06 #65
- törölt felhasználó -    
Már az elejétől kezdve nem szeretem Plazmát, egyedül a Quantummal közös produkciója tetszett. Most viszont úgy érzem, ez kicsit igazságtalan. Jó, igaza volt Puzsérnak abban, hogy ha 18 éven aluliak nem szavazhatnának, akkor sehol sem lenne, de Marci mit keres még ott, könyörgöm. Egyáltalán nem jó énekes (ezt még az is hallja, aki nem ért hozzá), csak ordítozik. Jó, oké. Saját dallal jött. És? Nem jelent semmit, ha az énekléshez nincs tehetsége. Mészáros János Elekkel meg nem értem, hogy sokaknak mi a problémája. Hatalmas tehetség, csak sajnos sokan nem tudják értékelni azt, amit ő képvisel. Messze ő a legtehetségesebb a mezőnyből. Jennifer második produkciója most kivételesen tetszett, de még mindig nem a kedvencem. A Quantum pedig...áhh...hatalmas. Még mindig imádom őket és bízom abban, hogy képes lesz győzni a hétfejű sárkány.

A sztárfellépőről: most lehet, hogy elmaradott vagyok vagy mi, de én róluk még soha nem hallottam...talán jobb is. Szörnyű volt. Egyszerűen megijedtem az énekestől. fear.gif rohog.gif
2012. május 20. 12:13 #66
- törölt felhasználó -    
szegény,hát ez van
2012. május 20. 12:14 #67
Vsvikibaby
Vsvikibaby
új tag

Státuszjkvh igveroifvhpixc
Hozzászólás: 46
Azonosító: 149372
mien igazsádtalansááág ez má a jok kiesenek meg mindenki de aza hulye marci meg benn maratt meg a Jenifer azok is nagyonnagy szarok
2012. május 20. 12:17 #68
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
szerintem a zsűrinek teljesen igaza volt,amikor plazmánál arra céloztak,h a fejébe szállt a "hírnév".amilyen arcokat a véleményezésnél is vágott... blink.gif én sose szerettem őt,őszintén szólva azt sem értem idáig hogyan jutott el.reméltem,h végre ő esik ki,mert a produkciója a többi előadásához képest is borzalmasan gyenge volt.nem tud semmi újat mutatni,nemhiszem hogy sok embert érdekel hányszor törték össze a szívét.persze,nem kellemes érzés,de már borzasztó unalmas volt azt hallgatni,ahogy erről panaszkodik.
szirota jennifer és elek is nagy tehetség,elismerem,habár nekem egyikőjük se kedvenc.szerintem a mostani mezőnyből marcinak kéne legközelebb távoznia,a többiekhez képest gyengén teljesít.
nekem a mezőnyben egyedül a Quantum XXl előadása az,ami mindig tetszik,hihetetlenek a srácok.mindig szuperül kidolgozott koreográfia,jó csapatmunka és nagy összhang.remélem sokáig jutnak még smileeee.gif
2012. május 20. 12:27 #69
- törölt felhasználó -    
Idézet (rockgirlfriend @ 2012.05.20. 11:36)

egyrészt, mi az a rap??? az hol számít zenének? -.-"  másrészt meg egy nagyképű, neveletlen idióta volt.
örülök, hogy kiesett.

Én sem szeretem Plazmát, de te sem vagy jobb nála. A rap és Plazma két külön dolog. Azzal csak magadat minősíted, hogy ilyeneket írsz a rapről. Az ilyen nagyon szűk látókörű kislányok is ugyanannyira irritálóak, mint Plazma.

Sajnos nincsenek kiemelkedő tehetségek a magyar rapperek között, ez tény..az ilyenek, mint te gondolom ezért nézik le ezt a műfajt. Pedig ha műveltebb lennél és értenél valamit pl. egy Eminem számból, akkor nem írnál ekkora baromságokat.
2012. május 20. 12:30 #70
Justbeckii
Justbeckii
visszatérő vendég

StátuszTake advantage of every moment of your life, you may have no more ...
Hozzászólás: 219
Azonosító: 130592
VampireDiares4ever

Nem azt mondtam, hogy egy rappernek semmi keresnivalója nincs itt, de ez egy olyan műfaj, amit igényesen kéne előadni. Ami persze neki nem sikerült..
2012. május 20. 12:43 #71
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9491
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Ne már! Senki más nem tud ilyen szívhez szóló és király rapdalokat írni csak ő, ezen a zsűrinek sincs mit kritizálni, szval bekaphatják am az is lehet h bunda volt meg feltűnű lett volna, h akit a zsűri utál az sokáig továbbjut -.-" én imádtam plazmát és még most is a kedvenc magyar pasirapperem biggrin.gif
2012. május 20. 12:50 #72
- törölt felhasználó -    
ideje volt.... ezt bárki megtudta volna csinálni, amit ő... és még hangja sem volt. na mindegy az a lényeg én nem szerettem.
1 felhasználónak tetszik: rockgirlfriend
2012. május 20. 12:51 #73
Kirilla
Kirilla
visszatérő vendég

StátuszJason..I just love you ♥
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 136
Csatolások: 19
Azonosító: 162659
Nem is tudom, hogy örüljek-e, vagy ne. Elég szimpatikus volt számomra, hiszen azoknak a rapdaloknak a szövegei, szívhez szólóak voltak számomra.
Egyetértek Justbeckiivel, de akkoris...próbálta azoknak az embereknek felnyitni a szemeit, akik még nem tudják, hogy mi is az élet. Én már kaptam pár csapást az élettől, tehát tudom, hogy milyen is a fájdalom...az élet...
Lehet, hogy az a rap, amivel jelentkezett a Csillag Születikbe, nem volt egy jó ötlet, de én nem is az miatt kedveltem meg.
2012. május 20. 12:53 #74
- törölt felhasználó -    
hát.. ennyit ért.. :|
2012. május 20. 13:00 #75
etisz
etisz

Státuszetisz még nem állította be a státuszát és nem is fogja
Hozzászólás: 585
Azonosító: 166751
Nem tudom, hogy sokan miért vannak oda érte. Nekem egyáltalán nem szimpatikus. Olyan semmilyen a srác. Így még én is tudok rappelni. Semmi érdekes nincs benne, sokak mégis istenítik, de hogy miért.. pardon.gif
2012. május 20. 13:05 #76
Daily
Daily
visszatérő vendég

StátuszHa az élet 100 okot ad arra,hogy sírj,te adj 101 okot arra,hogy nevess!
Hozzászólás: 285
Azonosító: 168547
Azt én pont a barátnőmmel néztük tegnap, és azt mondtam, hogy elmegyek az RTL klub székházába és újraszámolást követelek!
2012. május 20. 13:06 #77
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Nem az volt a legnagyobb gond, hogy a fejébe szállt a hírnév, hanem hogy a szövegei teljesen átlagos, közhelyekkel teli, sablonszövegek voltak, ennek ellenére úgy állította mindig be őket, mintha minimum a világmegváltást hozná el velük. Pedig aki csak egy kicsit ismeri a műfajt, az hallott már ilyeneket, túl sokat. Semmi újat nem ad, sem témában, sem szövegben, nem inspirál, nem kreatív, meghallgatja az ember, meg elismeri, hogy a srác tud szöveget írni, jó rímekkel, de ennél több kell. A jó rímek helyett brutálisan jó, frappáns rímek kellenek, témában illetve szövegben meg valami új, valami más. Mert attól miért essen hasra az ember, amit már hallott előtte ötvenezerszer? Azok, akik körében ő annyira népszerű, nyilvánvalóan nem ismerik a műfajt, ezért volt nekik nagyon új és nagyon világmegváltó, amit ő csinált. De nem az. Ezért mondta Puzsér a közhelyes dolgot, illetve a személyes dolgot is. Az alapzenéi meg rendszerint bénák voltak, volt 1-2 jó, de a többség nem az volt, márpedig szerintem az is sokat tud dobni egy dalon, ő meg bármit választhatott volna, ami jobban üt.
Ha ezek mind meglettek volna, a kislányok akkor is szerették volna, mert őt rakták eléjük, meg vagány, meg rapper, de akkor talán még egy-két másik réteg is komolyan tudta volna venni, és akkor talán lett is volna oka ennek az óriási arcának.

Például.
1 felhasználónak tetszik: Fonzie
2012. május 20. 13:14 #78
sztárfan
sztárfan
♥Telenovellafan
Hozzászólás: 960
Csatolások: 588
Azonosító: 141947
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. május 20. 13:16 #79
- törölt felhasználó -    
Nem neki kellett volna kiesnie!! sad.gif Amúgy ő volt a legjobb!!! .D
2012. május 20. 13:20 #80
katq
katq
visszatérő vendég

StátuszRock/Metál♥ | anime♥ | könyvek♥ I
Hozzászólás: 420
Csatolások: 31
Azonosító: 138241